Galeria Sławola [19.07.21 - The Tainted]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Galeria Sławola [19.07.21 - The Tainted]
Witam witam na forum!
Ostatnio miałem mały zastój z malowaniem (po paru zleceniach do TK), ale w końcu się przemogłem i oto na warsztacie do mojej prywatnej kolekcji ten stary model się znalazł Jak na razie w powijakach, ale pomału się zrobi... tak zaczynałem z nim zabawę:
Oczywiście podstawka to korek przyklejony na superglue, do tego trochę piasku GW, potem będą kolejne dodatki środowiskowe
No, a zaraz po zrobieniu fotki chwyciłem pędzelki w dłoń i zacząłem się bawić ze skórą... I tak mamy tutaj już zielonego szamana :
Skóra otrzyma jeszcze parę rozjaśnień w niektórych miejscach, na razie tyle jest Chciałem uzyskać efekt jak dla "starego dziada", bo ma tyle zmarszczek i z tego względu skórę chcę zrobić taką "papierową", starą i popsutą Dolna warga też nie będzie taka czerwona, dojdzie zaraz Dwarf Flesh + Skull White
Ostatnio miałem mały zastój z malowaniem (po paru zleceniach do TK), ale w końcu się przemogłem i oto na warsztacie do mojej prywatnej kolekcji ten stary model się znalazł Jak na razie w powijakach, ale pomału się zrobi... tak zaczynałem z nim zabawę:
Oczywiście podstawka to korek przyklejony na superglue, do tego trochę piasku GW, potem będą kolejne dodatki środowiskowe
No, a zaraz po zrobieniu fotki chwyciłem pędzelki w dłoń i zacząłem się bawić ze skórą... I tak mamy tutaj już zielonego szamana :
Skóra otrzyma jeszcze parę rozjaśnień w niektórych miejscach, na razie tyle jest Chciałem uzyskać efekt jak dla "starego dziada", bo ma tyle zmarszczek i z tego względu skórę chcę zrobić taką "papierową", starą i popsutą Dolna warga też nie będzie taka czerwona, dojdzie zaraz Dwarf Flesh + Skull White
Ostatnio zmieniony 19 lip 2021, o 22:06 przez Sławol, łącznie zmieniany 20 razy.
- nightclower16
- Mudżahedin
Kolejny WIP .... ehh
Trudno się teraz wypowiedzieć, więc czekam na postępy
Trudno się teraz wypowiedzieć, więc czekam na postępy
No i jestem ponownie Oto dalsze postępy pracy nad szamanem:
I wciąż się maluje Skóra już jest skończona, poza tymi pryszczami, kolczykiem, zębem itp. Detale na koniec Laska może jeszcze dostać trochę
postarzenia, płaszcz jest gotowy (chyba, że zobaczę przy okazji jakieś niedociągnięcie, na fotkach lepiej widać ) I tyle, możecie sobie poplotkować Do następnego Ostatnie fotki będą już ładne, teraz tak na szybko, żeby było widać, co jest grane
I wciąż się maluje Skóra już jest skończona, poza tymi pryszczami, kolczykiem, zębem itp. Detale na koniec Laska może jeszcze dostać trochę
postarzenia, płaszcz jest gotowy (chyba, że zobaczę przy okazji jakieś niedociągnięcie, na fotkach lepiej widać ) I tyle, możecie sobie poplotkować Do następnego Ostatnie fotki będą już ładne, teraz tak na szybko, żeby było widać, co jest grane
na razie fajny
-
- Wałkarz
- Kontakt:
O tak, fajną ma tą szmatę na klacie.
"The lunatic is in my head
The lunatic is in my head
You raise the blade, you make the change
You re-arrange me ’till I’m sane
You lock the door
And throw away the key
There’s someone in my head but it’s not me."
Pink Floyd - Brain damage
The lunatic is in my head
You raise the blade, you make the change
You re-arrange me ’till I’m sane
You lock the door
And throw away the key
There’s someone in my head but it’s not me."
Pink Floyd - Brain damage
- nightclower16
- Mudżahedin
Popieram ... narazie świetny fajny płaszczyk
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
jakieś takie suche i wyblakłe to malowanie ale ogólnie niezły
Ale się plotkowanie rozwinęło, no no Dobra, macie kolejny kawałek, bijcie się :D:D:D
Tak mi minął dzisiejszy dzień, przeplatany innymi zajęciami po drodze
No i foty już lepsze robię, ustawiam porządnie aparat, bo na figurce się już więcej dzieje, wcześniej na zmianę aparat z pędzlem chodziły
Czaszkę na lasce jeszcze podciągnę trochę, poza tym została już kosmetyka, podstawka do wykończenia, pazury, mieczyk i parę błyskotek Pozdrawiam ! Do następnego
Tak mi minął dzisiejszy dzień, przeplatany innymi zajęciami po drodze
No i foty już lepsze robię, ustawiam porządnie aparat, bo na figurce się już więcej dzieje, wcześniej na zmianę aparat z pędzlem chodziły
Czaszkę na lasce jeszcze podciągnę trochę, poza tym została już kosmetyka, podstawka do wykończenia, pazury, mieczyk i parę błyskotek Pozdrawiam ! Do następnego
Zajefajny . A teraz cos wiecej: "Podoba mi sie ten glaz, bardzo ladny glaz" a ten goblin na nim ..... pozostawmy bez komentarza (ładniutki zieloniutki). Oki a teraz na serio glaz jest ladnbie zrobiony chodzi mi o ten brod na nim a laska i buciki sa spoko a sam gobo tez jest zajebisty, tylko mi nie pasuje te zlote kropki na jego mordzie ja bym je zrobic troche zgnile.
Pozdro ! ! !
Pozdro ! ! !
No i cóż, masz szmatę za niedokładny cytat Osła z filmu "Shrek" :D:D:D"Podoba mi sie ten glaz, bardzo ladny glaz"
"Podoba mi się ten głaz... To naprawdę ładny głaz" Tak powinno być
A co do goblina, to dzięki za opinię, krosty nie są złote, ta na brodzie jest różowa, a te na nosie są żółte, na żywo lepiej wyglądają, ale na ostatecznej fotce powinno być już wszystko OK
Osiągnęłeś bardzo dobry, zamierzony efekt skóry. Płaszczyk jest świetny. Wiecie co mi się najbardziej podoba? ? grzybki w torbie ;P mała rzecz a cieszy
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: