Slann 510p
cały lore, dodatkowe d6 do czaru, odrzucanie "6" przez 1 maga, oddanie miscasta, podwojone woundy na 1 chara wroga, scroll, BSB, WB
Priest 405p
Engine, scroll, przekładanie kostek do dispella
Scar 136p
La, ES, bound z lataniem, dwurak
Cannon 85p
Cannon 85p
4xterki 120p
4xterki 120p
6xCO 210p
16xTG 291p
FCG
10xSkink 50p
10xSkink 50p
12xSkink skirmish 96p
oszczepy
11xSkink 88p
oszczepy
Podsumowując: maksimum magii + 2 cannony+ terrki + hero z lataniem sprawiają że moge zmusić przeciwnika by to on do mnie podszedł. 7dd, 2 scrolle i odrzucanie 6 dla wroga daje w miare znośną ochrone antymagiczną.
Lore na slannie to domyślnie metal, 1 z metalu dzięki bane headowi staje się czarem który wyciąga scrolle.
Problemem mogą być armie strikte offensywne ale FaQ GW pozwoliło z tego co pamiętam rzucać kuznie do walki więc niejest tak strasznie
Lizaki na zasady Dracona
Engine jest o wiele groźniejszy w wersji Furiona, czyli trzeci czar oraz ward na 2+ na pierwszą ranę - daje często kometę i sprawia, że możesz sobie pozwolić na o wiele więcej priestem (szczególnie mowa o katapultach ale nie tylko).
Te cannony są mocno spedalone w armii, która żyje w dżungli moim skromnym zdaniem.
Te cannony są mocno spedalone w armii, która żyje w dżungli moim skromnym zdaniem.
Ostatnio zmieniony 17 cze 2009, o 17:37 przez ksuM, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszyscy rozpy na jedno kopyto na slannie , masakra jakas. Zaluje , ze nie moge jechac , pokazalbym sie z moim monster truckiem...
Rozpiska mocna, mi się podoba, cannony są genialnym rozwiązaniem, sam bym je stosował gdyby nie były aż tak nieklimatyczne w lizakach:-P
@ Ziemko- dlaczego Ciebie nie będzie? Kto będzie z nami śpiewał?:-P Ja bym sobie na Karnim może i zagrał, ale muszę pod DMP ćwiczyć grę na Slannie:-P
@ Ziemko- dlaczego Ciebie nie będzie? Kto będzie z nami śpiewał?:-P Ja bym sobie na Karnim może i zagrał, ale muszę pod DMP ćwiczyć grę na Slannie:-P