BoC - mutacja a BSB

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Malin
Kretozord
Kontakt:

BoC - mutacja a BSB

Post autor: Malin »

Jak w temacie, chodzi mi o następującą sytuację, czy BSB może mieć magiczny sztandar i mutację :?:

- Jeden wariant jest dla mnie oczywisty, czyli NIE, bo mutacje wykupuje się z puli na magiczne przedmioty, a skoro bsb ma magiczny sztandar to magicznych przedmiotów posiadać już nie może.
- 2 wariant to TAK, bo mutacja nie jest stricte magicznym przedmiotem (podobnie jak cnotki u bretońców, gifty u demonów, chyba bloodline-y u wampirów[nie mam książki pod ręką żeby to sprawdzić]) więc jedno nie przeszkadza drugiemu.

Czekam na odp.
Malin
Obrazek

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

BSB z BoC, ktory ma magiczny sztandar moze miec tylko mutacje.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

- Jeden wariant jest dla mnie oczywisty, czyli NIE, bo mutacje wykupuje się z puli na magiczne przedmioty, a skoro bsb ma magiczny sztandar to magicznych przedmiotów posiadać już nie może.
bylbym za tym.

Z tego co wiem przedmioty dajace sie kombinowac razem z magicznymi sztandarami maja to napisane (np. virtues a ogry z tego co pamietam nie moga brac big names jesli juz maja magiczny sztandar)

ODPOWIEDZ