Bijemy sie?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
"Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Hycki ja mam z butami 86 ale moge nawet z 100 sie ustawic
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
dla mnie lajtowo, ja sie moge byc z kazdym, juz nie raz po ryju dostałem od cięższego i nie raz cięższemu ryj obiłemkarl1299 pisze:Hycki ja mam z butami 86 ale moge nawet z 100 sie ustawic
generalnie to lubie się bić
dosłownie jestm z Kentaki (mała wieś koło Ciszyna) ale wszyscy mówią na to KentuckyPasi, skąd jesteś? Bo chyba nie z Kentacky
w Gliwic, ale chętnie się ustawie na walkę tylko ze nie bije się bez rękawic (najlepiej te z MMA) bo boli a niema siniaków. dzwon jak co 698696987 NADSZEDŁ CZAS NAPIERDALANIA
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Dajcie znać po walce który wygrał .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
Hehe. Dobry wątek.
Chyba nikt nie przeżył
Chyba nikt nie przeżył
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
do tematu:
a po co sie bić?
lepiej...
BICZUJMY SIEEEEE!!!!!
a po co sie bić?
lepiej...
BICZUJMY SIEEEEE!!!!!