Morenówka 2009- 21.06.2009 Gdańsk Morena

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kołek
Falubaz

Re: Morenówka 2009- 21.06.2009 Gdańsk Morena

Post autor: Kołek »

wypadło mi coś bardzo ważnego #-o więc sorki ale nie dam rady się pojawić :(

Kuba
Wałkarz

Post autor: Kuba »

A ja was zaskoczę i... przyjdę na turniej ;)
Mam nadzieję, że gdzieś się wkręcę 8)

Pozdrawiam

Kuba

Awatar użytkownika
Drwal
Falubaz

Post autor: Drwal »

rychu to graj z nami ;]

Awatar użytkownika
Guzka
Mudżahedin

Post autor: Guzka »

kuba to graj z nami miki moze inna armia zagra wtedy

Kuba
Wałkarz

Post autor: Kuba »

Guzka pisze:kuba to graj z nami miki moze inna armia zagra wtedy
Bardzo chętnie jeżeli będę mógł zagrać VC :mrgreen:

Pozdrawiam

Kuba

Awatar użytkownika
Guzka
Mudżahedin

Post autor: Guzka »

To fajni jestesmy ustawieni :D miki zagra czym innym :)
to dozobaczenia na turnieju

Awatar użytkownika
Andy Schleck (Mati)
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Andy Schleck (Mati) »

My możemy sie niestety nie wystawic.do tego w niedziele jest mecz o mistrzostwo ARKA GDYNIA-BUDOWLANI ŁÓDŹ #-o
Gdzie jest EIS?

Awatar użytkownika
Szrederator
Chuck Norris

Post autor: Szrederator »

Nagle połowa odpadnie :P #-o

Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

Post autor: Pająk »

Leniwy (Mati) pisze:My możemy sie niestety nie wystawic.do tego w niedziele jest mecz o mistrzostwo ARKA GDYNIA-BUDOWLANI ŁÓDŹ #-o
Na chwilę obecną wystawiamy się w składzie Mati(el frajero-capitano), Kreol i Pająk:-P

Pabis
Mudżahedin

Post autor: Pabis »

Ktoś może poszukuje miejsca w teamie? , bo trochę późno ale ja i kołek poszukujemy 1 osoby do teamu 8) więc jeśli jest ktoś wolny niech się zgłosi.

Błażej
Kretozord

Post autor: Błażej »

mnie niestety choróbsko zwyciężyło i się nie pojawię... a szkoda bo się zapowiada świetny turniej :cry:

Awatar użytkownika
rychu022
Chuck Norris

Post autor: rychu022 »

Znajdzie sie u kogos kto bedzie przejezdzal przez gdynie miejsce wolne? :D

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Dziekuje wszystkim za przybycie! Szczegolnie teamom ze Szczecina, Koszalina i Olsztyna !!!
jak zawsze bardzo udany turniej, niestety przy druzynowkach jednak czasu musi byc wiecej, a i ktos niegrajacy do obslugi by sie przydal bo momentami czulem sie mocno zdezorientowany :mrgreen:

oto wyniki:
1 Zad Trolla Alpha Koszalin 127
2 Snot Alpha Gdańsk 117
3 Miscast Olsztyn 107
4 Animosity Szczecin 102
5 Snot Beta Gdańsk 99
6 BWT Gdynia 91
7 Spidergames Gdańsk 90
8 Snot Gamma Gdańsk 87
9 Snot Omega Gdańsk 76
10 Snot Delta Gdańsk 75
11 Zad Trolla Beta Koszalin 65
12 Zad Trolla Old Ones Koszalin 45
My trafilismy w 1 bitwie na Animosity, w 2 na BWT w 3 na Snota Delta, czyli dwie bitwy z druzynami z czolowki DMP, mysle ze bardzo dobry trening i niezly wynik ;)

Co do moich samych bitew w 1 ja grałem z Siimsonem i jego Demonami, rozpa ala Blady, czyli Blodek i kloc horrorow. Dzieki 5x furiom udalo mi sie troche poszachowac, gdy Simson niezdal stupidity na blodku nieco przyfarcic :) i wygralem 12-8, na stole zostal Blodek i duze Horrory, u mnie troszke wiecej ;) Xet zrobil 11-9 z TK Lukasa a Młody obessał 13-7 z DE Grześka. 30-30.

W 2 bitwie trafiłem na Dwarfy Matiego. Tutaj napisze tylko tyle ze 5x furie daja rade z defensami :D . U mnie 20-0, Xet 10-10 z Pająkiem i Lizakami, a Młody 12-8 z DE Kreola. 42-18

3 bitwa. VC KJa i 16-4, a chłopaki po 20, Xet z Bretką Żbika a Młody z HE Pająka Juniora. 56-4 (po widełkach 45-15)

Ogolnie jestem zadolowny z 5x furii :P szkoda ze poza WD juz se tak nie pogram :(

pzdr i jeszcze raz gratulacje dla zwycięzców !!

Awatar użytkownika
Szrederator
Chuck Norris

Post autor: Szrederator »

Fajny turniej. Więcej takich! :) . Aczkolwiek na te ogrniczenia imperium znowu wraca do 2 czołgów 4 cannonów i waraltara no, ale co tam :D

Błażej
Kretozord

Post autor: Błażej »

ech szkoda że nie mogłem być... ciśnienie na granie mam spore, a zdrowie już nie te 8)

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Wypas turniej, szkoda, że tak rzadko się odbywają te tury i tak szybko kończą :roll:

Patrząc po składach można powiedzieć, że były to drużynowe mistrzostwa Polski północnej :D

Wielkie pozdro i dzięki za zjawienie się Koszalinowi, Szczecinowi, Olsztynowi i reszcie składów.

Widzimy się na Wielkim Draconie :mrgreen:

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

thurion pisze: a i ktos niegrajacy do obslugi by sie przydal bo momentami czulem sie mocno zdezorientowany :mrgreen:
Pomyśl że jak tak mam co turniej :roll:
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Rzymek
Kretozord

Post autor: Rzymek »

Moze i wraca imperium na 2 czołgach i altarze ale jak widac radzi sobie na poziomie innych armii a nie jakos megza wypaso wsiorbująco 8) jest znowu sensowne i multium lataczy ogranicza ogólne zadziałowienie;)

Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

Post autor: Pająk »

BWT dało ciała po całości... no cóż trudno, turniej spoko, byle takich więcej:-) tylko cholera... zwlekliśmy się z łóżek dzisiaj tyko dlatego, ze miało być kilka teamów spoza 3city i co? zagraliśmy z trzema teamami Snota:-/ chyba zmienimy nazwę na SnotHunters :-D

JaSzczuras
Chuck Norris

Post autor: JaSzczuras »

Wielkie dzięki za kolejny super turniej na morenie hmm jak do tej pory zawsze było, jest i mam nadzieje że będzie super :)

Zad Trolla w całokształcie to: zamknęliśmy i otworzyliśmy stawkę :P

A co do Imperium i zestawu przenośnego 2xczołgi + 4 działa waraltar i 3 magów to jako, że na turnieju było chyba tylko jedno takie imperium to i tak tylko Wrubel raz przejechał się po bretce 20-0 a w pozostałych 2 bitwach było 11-9 z HE oraz ze skavenami więc nie wiem czy jest za silne w porównaniu to reszty nowo edycyjnych armii.

Wielkie dzięki dla organizatorów.

ODPOWIEDZ