Witam. Wykminiłem coś takiego ,lecz nie jestem pewien czy mogę wystawić 2 Varghulfy ...
Komentarze mile widziane
Vampire Lord (3 lvl) 715
Red Fury 50
Infinite Hatred 25
Enchanted Shield 15
Crown of the damned 35
Cursed Book 20
Sword of might 15
Zombie dragon 275
Vampire (BSB) 225
Infinite Hatred 25
Walking death 25
Talisman of the lycni 10
Sword of battle 15
Flayed Hauberk 25
Necromancer 105
2xDS
10 Ghouls 88
Ghast
10 Ghouls 88
Ghast
10 Ghouls 80
7 Dire woolf 66
Champion
7 Dire woolf 66
Champion
10 Black Knights 365
Standart ,music ,champion (Banner of the barrows)
5 Fell Bats 100
1 Varghulf 175
1 Varghulf 175
Total : 2248
2250 VC na smoczusiu
Nie masz skilla do wskrzeszania ghuli, dlatego 3x10 wygląda słabo.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Po prostu nie spodziewaj się, że ghoule coś zrobią, a jeśli coś kiedyś ubiją z poisonem w późniejszych turach to będziesz się tylko cieszył
Taki już los niestety corowej piechoty w naporowej armii, vide bloodlettery w czystym khornie.
Trochę traci się na tym punktów które są efektywnie wykorzystywane, ale co poradzić.
A rozpiska bardzo miła.
Taki już los niestety corowej piechoty w naporowej armii, vide bloodlettery w czystym khornie.
Trochę traci się na tym punktów które są efektywnie wykorzystywane, ale co poradzić.
A rozpiska bardzo miła.
co to za mur z 10 ghuli
to już lepiej wystaw jakiś wiekszy regon zombie, przynajmniej ich mozesz dokrzesać ponad limit zawsze i wszędzie
albo wywal 1 warga i daj 20 ghuli,20zambie i 20 szkieli z war bannerem
to już lepiej wystaw jakiś wiekszy regon zombie, przynajmniej ich mozesz dokrzesać ponad limit zawsze i wszędzie
albo wywal 1 warga i daj 20 ghuli,20zambie i 20 szkieli z war bannerem
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE