Vampire Counts - up 19 cze (s.2)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
trzymasz bardzo mroczny klimat i wysoki poziom malownia ]:-> co w polaczeniu z wypasionymi figsami nowych wampirow daje boski efekt
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Rakso_The_Slayer pisze:
BK nie komentowałem ,bo mi się średnio podobali .Znając twoje możliwość ... Całość jednak prezentuje się zacnie .Armijak jak się patrzy .Podoba mi się jako całość .Dobrze ,że wszystko do siebie pasuje i jest malowane w tym samym klimacie .
P.s-Szkielety najlepsze
P.s-Szkielety najlepsze
Z tego zestawu akurat moje są tylko BK, resztę malował Lunn
Jakieś ghule kiedyś mają być, plotki głoszą, że będzie też corpse cart, kilka wraithów, varghulf i bohaterowie oczywiście. Nie wiem tylko w jakiej kolejności to dostaniemy.
Mieliśmy problem z doborem kolorystyki, żeby wszystko ze sobą grało, ostatecznie wyszło tak, że bestie są tak jakby w jednej tonacji, a bardziej kościste rzeczy - w drugiej. Ale staraliśmy się je tak dobrać, żeby pasowało. Sądząc z reakcji, chyba się udało:)
Dzięki wszystkim za komentarze.
Jakieś ghule kiedyś mają być, plotki głoszą, że będzie też corpse cart, kilka wraithów, varghulf i bohaterowie oczywiście. Nie wiem tylko w jakiej kolejności to dostaniemy.
Mieliśmy problem z doborem kolorystyki, żeby wszystko ze sobą grało, ostatecznie wyszło tak, że bestie są tak jakby w jednej tonacji, a bardziej kościste rzeczy - w drugiej. Ale staraliśmy się je tak dobrać, żeby pasowało. Sądząc z reakcji, chyba się udało:)
Dzięki wszystkim za komentarze.
-
- Chuck Norris
Armia jak najbardziej na stół lecz bez fajerwerków, klimatu trzeba pogratulować
No, trochę ostatnio popaćkaliśmy, nadeszła pora na przedstawienie wyników. Miłego oglądania
Na pierwszy ogień - Zombie. Malowanie moje, właściwie bez szaleństw. Dorobiony filler, żeby było 25.
Cóż, właściwie tyle było mojego
Dla porządku - jeszcze raz Konrad z dorobioną podstawką i nowymi zdjęciami.
Reszta malowana przez Lunna:
pzd
Na pierwszy ogień - Zombie. Malowanie moje, właściwie bez szaleństw. Dorobiony filler, żeby było 25.
Cóż, właściwie tyle było mojego
Dla porządku - jeszcze raz Konrad z dorobioną podstawką i nowymi zdjęciami.
Reszta malowana przez Lunna:
Mam nadzieję, że się podoba.
1) Varghulf
2) Banshee
3) Corpse Cart
4) Vlad von Carstein
5) Mannfred von Carstein (konwersje - Marko)
pzd
No no całkiem fajnie pomalowani, aż miło popatrzeć. Spójnie i czysto. Dobry dobór kolorów. Podoba sie!
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
wypas armia ale banshee kolorystyka niestety przesadzona na moje oko ]:-> duch to duch
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
Trzymaj tak dalej ... armia jest utrzymana w świetnym klimacie i do tego bardzo fajne technicznie wykonane malowanie. Lubię patrzeć na foty Twoich figurek i jak kiedyś skończę malować moje HE to może właśnie za tą armię się wezmę:)
Dzięki wszystkim za miłe komentarze:)
@Nicpoń: ale który schemat konkretnie? Z tego co pamiętam są tam 4 albo 5 różne, więc nie wiem, który konkretnie:) Poza tym maluję farbami P3, więc nie wiem, czy nazwy coś ci dadzą.
@Nicpoń: ale który schemat konkretnie? Z tego co pamiętam są tam 4 albo 5 różne, więc nie wiem, który konkretnie:) Poza tym maluję farbami P3, więc nie wiem, czy nazwy coś ci dadzą.