Za dużo Joe Monsterbless pisze:Tylko na to zasługujesz widocznie.Shino pisze:Czemu jako klub mam wpisane orodin a nie odrin?
"Orodin" brzmi prawie "Adibas" albo "Reibok", czy inny "Panasonix"....

Za dużo Joe Monsterbless pisze:Tylko na to zasługujesz widocznie.Shino pisze:Czemu jako klub mam wpisane orodin a nie odrin?
"Orodin" brzmi prawie "Adibas" albo "Reibok", czy inny "Panasonix"....
Czyli wskrzeszanie ghuli i batów nie daje minusów do PD?- Każdy przedmiot dający +1 lub więcej do cast'a/dispela liczymy jako 1P (dotyczy tylko tych nie dających żadnych innych efektów dodatkowych - w takich przypadkach zastosowano koszt specjalny, lub jeśli go brak, to oznacza, że nie ma w tym przypadku żadnych ograniczeń)
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Nie, nie daje. Po prostu oddzielnie przycięliśmy recast.Jankiel pisze:Czyli wskrzeszanie ghuli i batów nie daje minusów do PD?- Każdy przedmiot dający +1 lub więcej do cast'a/dispela liczymy jako 1P (dotyczy tylko tych nie dających żadnych innych efektów dodatkowych - w takich przypadkach zastosowano koszt specjalny, lub jeśli go brak, to oznacza, że nie ma w tym przypadku żadnych ograniczeń)
zartujesz sobie?Scimitar pisze: Co do DE - tak 1 kość na CAŁĄ armie, a nie za każdego maga.
Proszę tu nie porównywać kosztów, bo w magii chodziło o to, żeby pozostawić względną dowolność, a przyciąć rzeczy wykraczające poza względnie akceptowalny poziom.
I jeszcze raz powtórzę - PULA PD czy DD nie jest ograniczona podczas bitwy. Po prostu tworząc rozpiskę i "kupując" magiczne usprawnienia i inwestując w kostki musicie zmieścić się w ograniczeniu. Mam w przygotowaniu specjalne narzędzie, które pomoże to liczyć.
No... stracisz 1-2 driady.jeszcze raz powtorze nie porownujcie WE do innych armii... u mnie 90% unitow nie ma armoura a ward jest na niemagiczne wiec KAZDY fireball to morderstwo...
Przyznaj się, ile razy dostałeś w dupę od DE generujących 20 PD?znaczy ze koles moze wypprodukowac 20 PD a ja mam swoje 5 + 3 scrolle?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.