Coś innego?
Moderator: Ziemko
Coś innego?
1 Saurus Oldblood @ 275 Pts
General; Light Armour
The Blade of Realities [75]
Enchanted Shield [15]
1 Cold One @ [0] Pts
1 Saurus Scar-Veteran @ 173 Pts
Light Armour; Shield; Battle Standard
Piranha Blade [35]
1 Cold One @ [0] Pts
1 Skink Priest @ 430 Pts
Magic Level 2; Lore of Heaven
Plaque of Tepok [15]
Dispel Scroll [25]
1 Engine of the Gods @ [290] Pts
1 Skink Priest @ 115 Pts
Magic Level 1; Lore of Heaven
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
3x10 Skink Cohort @ 50 Pts
3x10 Skink Skirmishers @ 70 Pts
5 Cold One Cavalry @ 245 Pts
Standard; Musician
Sun Standard of Chotec [40]
5 Cold One Cavalry @ 230 Pts
Standard; Musician
War Banner [25]
2x4 Terradon Riders @ 120 Pts
2x1 Cannon @ 85 Pts
Casting Pool: 6
Dispel Pool: 5( + 3 scrolle)
Models in Army: 90
Total Army Cost: 2238
W poszukiwaniach czegoś innego od powoli ucierających się forumowych standardów wymyśliłem coś takiego... Jak myślicie- nadaje się do czegoś? w tej rozpisce engine jest typowo wspierający- generuje warda od strzelania, a czary to rzucamy przerzuty z niego i caddy'ego oraz oczywiście kontrmagia:-P kawaleria, to mocne uderzenie, oczywiście bohaterowie na początek raczej są do nich pakowani, chociaż czasem osobono mogą też pojeździć. spodobał mi się gostek z piranha bladem, kiedyś uważałem to za plewny mieczyk, ale na pieski, wraithy i inne śmieci jest idealny. punktów rozstawiania mamy dużo, zwłaszcza że mamy 6 oddziałów skinków. cannony są do straszenia smoków i innych takich, ładnie też ściągają maszynki przeciwnika jak są dobrze ustawione, ogólnie nie zawodzą mnie. No więc?
General; Light Armour
The Blade of Realities [75]
Enchanted Shield [15]
1 Cold One @ [0] Pts
1 Saurus Scar-Veteran @ 173 Pts
Light Armour; Shield; Battle Standard
Piranha Blade [35]
1 Cold One @ [0] Pts
1 Skink Priest @ 430 Pts
Magic Level 2; Lore of Heaven
Plaque of Tepok [15]
Dispel Scroll [25]
1 Engine of the Gods @ [290] Pts
1 Skink Priest @ 115 Pts
Magic Level 1; Lore of Heaven
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
3x10 Skink Cohort @ 50 Pts
3x10 Skink Skirmishers @ 70 Pts
5 Cold One Cavalry @ 245 Pts
Standard; Musician
Sun Standard of Chotec [40]
5 Cold One Cavalry @ 230 Pts
Standard; Musician
War Banner [25]
2x4 Terradon Riders @ 120 Pts
2x1 Cannon @ 85 Pts
Casting Pool: 6
Dispel Pool: 5( + 3 scrolle)
Models in Army: 90
Total Army Cost: 2238
W poszukiwaniach czegoś innego od powoli ucierających się forumowych standardów wymyśliłem coś takiego... Jak myślicie- nadaje się do czegoś? w tej rozpisce engine jest typowo wspierający- generuje warda od strzelania, a czary to rzucamy przerzuty z niego i caddy'ego oraz oczywiście kontrmagia:-P kawaleria, to mocne uderzenie, oczywiście bohaterowie na początek raczej są do nich pakowani, chociaż czasem osobono mogą też pojeździć. spodobał mi się gostek z piranha bladem, kiedyś uważałem to za plewny mieczyk, ale na pieski, wraithy i inne śmieci jest idealny. punktów rozstawiania mamy dużo, zwłaszcza że mamy 6 oddziałów skinków. cannony są do straszenia smoków i innych takich, ładnie też ściągają maszynki przeciwnika jak są dobrze ustawione, ogólnie nie zawodzą mnie. No więc?
Cruz się już trafnie wypowiedział co do ich klimatyczności, jego wypowiedź mnie do tego przekonała;-)
a co do śmieci, to jakbyś nie zauważył wymieniłem tam same mocne jednostki, więc wystarczy przyjrzeć się kontekstowi wypowiedzi...
a co do śmieci, to jakbyś nie zauważył wymieniłem tam same mocne jednostki, więc wystarczy przyjrzeć się kontekstowi wypowiedzi...
Popracuj nad pisownią, a teoryhamerem zajmiesz się później.Hinom pisze:problemem były by tylko terradony jeden Engin to za mało cor by poszły szybko a kowboj zdejmi 10 ww jerzeli ogarnie się szybko terki
A ja mam dwie kawy i dwa enginy w rozpie. Wszystko się elegancko mieściwywalilbym chyba jedna kawe i wrzucil drugi engine. masz wtedy w miare magie i dodatkowo 2 motorki
ew.
Nowy Matilizaki?Hinom pisze:problemem były by tylko terradony jeden Engin to za mało cor by poszły szybko a kowboj zdejmi 10 ww jerzeli ogarnie się szybko terki
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Marios pisze:NIe wiem po co LS dopuściła te cannony z DoW. Bez sensu....
Lizaki z armatami...
Marios nic nie mow... Wolalbym grzac ostatnie stoly niz wystawiac dziala w lizakach...
Hinom pograj troche zanim zaczniesz sie wypowiadac na forum
Sama rozpa jest dla mnie troche bezjajeczna , mam wrazenie , ze bedzie jej brakowalo sily przebicia , gdy trafisz na armie ofensywna z jakims tam zapleczem strzelajacym. Choc i tak brawa za oryginalnosc w porownaniu do kopiuj wklej slann z TG itd...