Porcja nudnej BRETONII
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Porcja nudnej BRETONII
no i przyszla pora na kalafiora moja nudna breta ebajowa
komenty mile widziane w sumie pare niedociagniec mam na tych modelach ale to kosmetyka pozdro
komenty mile widziane w sumie pare niedociagniec mam na tych modelach ale to kosmetyka pozdro
- nightclower16
- Mudżahedin
Genialni to mało powiedziane .... Zejeb....
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Dead zmień temat na "zajebi..ta bretka". Figurki powalają dokładnością. Przepiękne. I jeszcze połączenie niebiskiego z żółtym... Życzę wysokiej ceny na jebayu.
PS. Dead ile ty malujesz?
Edit: Teraz zauważyłem że kratka jest słabo wycieniowana. LAe ogólnie wygląda pozytywnie
PS. Dead ile ty malujesz?
Edit: Teraz zauważyłem że kratka jest słabo wycieniowana. LAe ogólnie wygląda pozytywnie
Ostatnio zmieniony 5 kwie 2007, o 07:50 przez Skolim, łącznie zmieniany 1 raz.
"Athel Loren nie ścierpi bytności no Człowieka, ni Orka, ni Krasnoluda, ni Zwierzoczłeka. Pierwszy krok wroga na świętej ziemi, będzie jego ostatnim"
Scarloc, Kroczący Śród Mgły z Athel Loren
Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie
Scarloc, Kroczący Śród Mgły z Athel Loren
Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie
To ja może będę marudził... Tak na przekór achom i echom
Z daleka zajebista breta, ale przy każdym zbliżeniu wygląda już gorzej... Niestety malowanie mało dokładne - szczególnie widoczne na kracie, a to po moim pierwszym doświadczeniu wiem że można lepiej
Pewnie zapodam za niedługo linka, ale póki co czekam...
Srebrny NMM mi się nie podoba. Za to złoty - taki prawie Hashowy... Fajny, choć jeszcze można poprawić
Reasumując powiem tak - breta na ebaya znakomita, do gry świetna, ale pomimo to można było posiedzieć więcej przy tym
Trzymasz poziom jebajowy. Brawo za nie obniżanie lotów w malowaniu
Z daleka zajebista breta, ale przy każdym zbliżeniu wygląda już gorzej... Niestety malowanie mało dokładne - szczególnie widoczne na kracie, a to po moim pierwszym doświadczeniu wiem że można lepiej
Pewnie zapodam za niedługo linka, ale póki co czekam...
Srebrny NMM mi się nie podoba. Za to złoty - taki prawie Hashowy... Fajny, choć jeszcze można poprawić
Reasumując powiem tak - breta na ebaya znakomita, do gry świetna, ale pomimo to można było posiedzieć więcej przy tym
Trzymasz poziom jebajowy. Brawo za nie obniżanie lotów w malowaniu
-
- Kretozord
pro jebajowo produkt udany, pewnie zejdzie za trzysta baniek.
mankamenty są ale Ryu już trafnie wypunktował, ja dodam ze dachówki na szyi pegaza są niefajne, ani ładne konwersja ani malowanie
mankamenty są ale Ryu już trafnie wypunktował, ja dodam ze dachówki na szyi pegaza są niefajne, ani ładne konwersja ani malowanie
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
@RYU:
Ta krata jest wiesniacka ale wez mi tu rob dokladnie kazde oczko ;/ toz to miliard roboczogodzin. BTW juz zygam kratka ale to chyba najlepszy z takich prostych przykuwaczy uwagi
@Skolim
ile ja maluje max 3 lata a na serio to tak poltora (wczesniej moje "pro malowanie" bylo naprawde marne ) ja malunkowy samouk.
@kurka_z_podworka
Dachowki wiesz maja nawiazywac do mojej serii dachowkowych - moze jeszcze pare blikow tak jak nizej (choc tam prezsadzilem)
- to juz sporo z was widzialo 162,5 $ mam nadzieje ze te powyzej dobija do jakis 300$ razem moze tak 250$ i bede happy
Czekam na dalsza krytyke bo ona chyba najwazniejsza - ja sam sobie moge zarzucic brak cierpliwosci i dokladnosci w niektorych momentach !!
Ta krata jest wiesniacka ale wez mi tu rob dokladnie kazde oczko ;/ toz to miliard roboczogodzin. BTW juz zygam kratka ale to chyba najlepszy z takich prostych przykuwaczy uwagi
@Skolim
ile ja maluje max 3 lata a na serio to tak poltora (wczesniej moje "pro malowanie" bylo naprawde marne ) ja malunkowy samouk.
@kurka_z_podworka
Dachowki wiesz maja nawiazywac do mojej serii dachowkowych - moze jeszcze pare blikow tak jak nizej (choc tam prezsadzilem)
- to juz sporo z was widzialo 162,5 $ mam nadzieje ze te powyzej dobija do jakis 300$ razem moze tak 250$ i bede happy
Czekam na dalsza krytyke bo ona chyba najwazniejsza - ja sam sobie moge zarzucic brak cierpliwosci i dokladnosci w niektorych momentach !!
przyzna ze popre Ryua oceniamy w skali deada a nie w skali ogólnej
najpierw co mi się podoba:
-bardzo dobry NMM srebrny
-w wiekszości bardzo ładne NMM złote, ale na "grzywie" pegaza jakoś mi nie pasi
-fajne podstawki
-no i szacunek za freehandy
co mi sie nie podoba:
-KRATKA!! wg mnie jak na Ciebie to ją skopałeś strasznie, z daleka fajna z bliska średnia
-ogoń konia-poodbny do złotego NMM, zlewa sie z modelem
-nie pomalowałes placht od strony wewnętrzenj, mnie coś taiego razi
najpierw co mi się podoba:
-bardzo dobry NMM srebrny
-w wiekszości bardzo ładne NMM złote, ale na "grzywie" pegaza jakoś mi nie pasi
-fajne podstawki
-no i szacunek za freehandy
co mi sie nie podoba:
-KRATKA!! wg mnie jak na Ciebie to ją skopałeś strasznie, z daleka fajna z bliska średnia
-ogoń konia-poodbny do złotego NMM, zlewa sie z modelem
-nie pomalowałes placht od strony wewnętrzenj, mnie coś taiego razi
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Świetne figurki. Pegaz ma tylko słabe skrzydła, nie podobają mi się. Są zbyt jasne, więcej kontrastu by się przydało bo cała figsa opiera się na ostrym kontraście kratki jak dla mnie.
Działam w imieniu Zakonu Rycerskiego Świętego Jana Chrzciciela Szpitala Jerozolimskiego. Nie polecam wchodzić mi w drogę
No cóż, talent jest, brak dokładności, jak sam mówisz Owszem, pomysł super, kolory bardzo ładne, wszystko się świetnie komponuje ze sobą, pewnie dzięki ograniczonej palecie kolorów Jest naprawdę OK! Ale z bliska widać te łatki i krechy, fakt, to trochę pracy, żeby to wszystko lepsze było Ale i tak jest to dobra robota! Podoba mi się sztandar z tym klejnotem (okiem), to jest świetny wzorek Pozdrawiam!
Niepowiedziałbymnudna breta
Jest super
rzuca sie w oczy swietni naprawde
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
faktycznie bardzo nudna i gorsza od poprzedniej. te plamki na sztandarze gryzą strasznie w oczy. tłusta farba brak płynnych przejść. mnie sie nie podoba.
Nie podoba mi sie :
-glowa kolesia (twarz i wlosy) -jezdzca
-uboga podstawka pegaza (tego pierwszego)
-no i ta kratka (poprzednia byla lepsza )
Podoba mi sie :
-NMM srebny i zloty
-ogolna koncepcja koncepcja kolorystyczna (IMHO chyba jedna z ladniejszych bret ..... )
-wypasne sztandary
-glowa kolesia (twarz i wlosy) -jezdzca
-uboga podstawka pegaza (tego pierwszego)
-no i ta kratka (poprzednia byla lepsza )
Podoba mi sie :
-NMM srebny i zloty
-ogolna koncepcja koncepcja kolorystyczna (IMHO chyba jedna z ladniejszych bret ..... )
-wypasne sztandary
jak dla mnie to ze widac przejscia na sztandarze to zaleta widac ze malowali bretoncy recznie ]:->
tak mam taki pokuj z zacierkami ]:->
ale nie chce odbiegac od tematu
ale nie chce odbiegac od tematu