Maluję figurki - porządny TT
Moderatorzy: Yudokuno, Big Boss M.
Maluję figurki - porządny TT
Witam
Czemu powinienes wybrac mnie?
Maluje figurki juz okolo 10 lat, pomalowalem niezliczone ilosci armi i zadowolilem swoimi pracami wielu klientow - niewielka czesc z nich znajduje sie w galerii. Maluje szybko i dokładnie.
Ceny w formacie TT/TT+
Piechota: 11+/20+ zł
Kawaleria, jakieś minotauropodobne: 20+/ 30+ zł
Herosi pieszo: 30+ / 50+ zł
Herosi konno: 50+ / 80+ zł
Monstery, czołgi, charioty, walkery i wszystko inne co sobie wymarzycie: do ustalenia
Lepiej niż TT+, też do ustalenia.
dodatkowo poziom "0" tzn tylko washe i drybrushe
piechota 5+zł
kawaleria 12+zł
Zaznaczam też, że cena nie obejmuje wycinania z wyprasek, piłowania i klejenia - jest to około 1zł do kilku zł za model więcej (zależy czy trzeba pinować itd itp)
Zniżki przy dużych zleceniach/ stałych klientach.
Jestem z Warszawy i najłatwiej ustawić się osobiście ale przesyłki kurierem są jak najbardziej możliwe. (w pocztę polską się nie bawię)
GG 6271819
Maluję wszystkie systemy.
Galeria:
GALERIA <---- kliknij
Czemu powinienes wybrac mnie?
Maluje figurki juz okolo 10 lat, pomalowalem niezliczone ilosci armi i zadowolilem swoimi pracami wielu klientow - niewielka czesc z nich znajduje sie w galerii. Maluje szybko i dokładnie.
Ceny w formacie TT/TT+
Piechota: 11+/20+ zł
Kawaleria, jakieś minotauropodobne: 20+/ 30+ zł
Herosi pieszo: 30+ / 50+ zł
Herosi konno: 50+ / 80+ zł
Monstery, czołgi, charioty, walkery i wszystko inne co sobie wymarzycie: do ustalenia
Lepiej niż TT+, też do ustalenia.
dodatkowo poziom "0" tzn tylko washe i drybrushe
piechota 5+zł
kawaleria 12+zł
Zaznaczam też, że cena nie obejmuje wycinania z wyprasek, piłowania i klejenia - jest to około 1zł do kilku zł za model więcej (zależy czy trzeba pinować itd itp)
Zniżki przy dużych zleceniach/ stałych klientach.
Jestem z Warszawy i najłatwiej ustawić się osobiście ale przesyłki kurierem są jak najbardziej możliwe. (w pocztę polską się nie bawię)
GG 6271819
Maluję wszystkie systemy.
Galeria:
GALERIA <---- kliknij
Ostatnio zmieniony 9 lis 2013, o 16:39 przez SlanesH, łącznie zmieniany 18 razy.