OFICJALNA SKARGA NA MODERATORA

Uwagi, pochwały, zgłoszenia, skargi, sugestie i pomysły - jeśli dotyczą tego forum, oto miejsce dla nich.
Tu poruszane będą wszystkie kwestie związane z działaniem forum.
Zablokowany
FemmeFatale
Warzywo

OFICJALNA SKARGA NA MODERATORA

Post autor: FemmeFatale »

CAŁY CZAS MÓJ WĄTEK DO USŁUG JEST KASOWANY A TERAZ ZMIENIANY! JESTEM OBRAŻANA! KTOŚ WYPISUJE BZDURY A DZIALE USŁUGI ORAZ W DZIALE KUPUJĘ!!!!!!!!!
WYPISUJE JAKO JA JAKIEŚ BZDURY I DOSTAŁAM OBRAŹLIWĄ WIADOMOŚĆ NA PRIV! BO KTOŚ POMYŚLAŁ ZE JA TAK NAPISAŁAM! SKŁADAM OFICJALNĄ SKARGĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PROSZĘ O TEL KONTAKTOWY , ZADZWONIĘ I WYJAŚNIMY BO KREW MNIE ZALEWA PRZEZ JAKIEGOŚ KRETYNA CO SIĘ UWZIĄŁ NA MNIE!
POZDRAWIAM OLIWIA

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

Nehan why? :P

Awatar użytkownika
Sa!nt
Falubaz

Post autor: Sa!nt »

FemmeFatale pisze:CAŁY CZAS MÓJ WĄTEK DO USŁUG JEST KASOWANY A TERAZ ZMIENIANY! JESTEM OBRAŻANA! KTOŚ WYPISUJE BZDURY A DZIALE USŁUGI ORAZ W DZIALE KUPUJĘ!!!!!!!!!
WYPISUJE JAKO JA JAKIEŚ BZDURY I DOSTAŁAM OBRAŹLIWĄ WIADOMOŚĆ NA PRIV! BO KTOŚ POMYŚLAŁ ZE JA TAK NAPISAŁAM! SKŁADAM OFICJALNĄ SKARGĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PROSZĘ O TEL KONTAKTOWY , ZADZWONIĘ I WYJAŚNIMY BO KREW MNIE ZALEWA PRZEZ JAKIEGOŚ KRETYNA CO SIĘ UWZIĄŁ NA MNIE!
POZDRAWIAM OLIWIA
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett

:mrgreen:
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

dziecko idź sie bawić gdzie indziej , a najlepiej oddaj te 5 l krwi :)

O to cały
obraźliwy!!!!!!!!! priv do FemmeFatale vel Vega M.Studio vel Patrycja Polkowska vel Dwarf Slayer et cetera et cetera ....!!!!!!!!!!!
Lubie karmić tego ........ trolla jest taki śmieszny :mrgreen: !!!!!!!!!!!!!

A , że to ta samo .......... dziecko ........ widać na pierwszy rzut oka w cennikach ...... no i ten emo styl pełen wykrzykników !!!! wielokropków !!!! emocji!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stylizacja celowa :lol2:
Beka na maxa

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

W sumie to ma rację, dajcie mu/jej już spokój.

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Jasiuuu pisze:Nehan why? :P
FOR MONEY!

to znaczy, nudzi mi sie :(

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Tniemy, usuwamy i modujemy!!!
Pokażmy ze w tej piaskownicy nie wszystkie dzieci mogą sie bawić a szczególnie takie które pisza ze są turbo malarzami, a po 5zł figsy robią :D

=D> dla modów za to ze bronią naszego forum przed d-wensami , vegami i podobnymi ludźmi :D

Pozdro chłopaki :)

FemmeFatale
Warzywo

Skaven pisze:Tniemy, usuwamy i modujemy!!!
Pokażmy ze w tej piaskownicy nie wszystkie dzieci mogą sie bawić a szczególnie takie które pisza ze są turbo malarzami, a po 5zł figsy robią :D

=D> dla modów za to ze bronią naszego forum przed d-wensami , vegami i podobnymi ludźmi :D

Pozdro chłopaki :)

A przepraszam my się znamy, ze się wypowiadasz w tym temacie? Nie, nie dziecka jeszcze nie planujemy :)
a tak btw. nigdy nie twierdziłam, że jestem zajebistą malarką więc nie wiem o co Ci chodzi ? a wyjaśniać z wami nie będę, tylko z osobami poważnymi, a nie ludźmi, którzy nie wiedza co piszą... wiec nie wiem po co się produkujecie...
sami z siebie idiotów zrobicie, jak się okażę ze się mylicie.

Awatar użytkownika
Sa!nt
Falubaz

Post autor: Sa!nt »

FemmeFatale pisze:A przepraszam my się znamy, ze się wypowiadasz w tym temacie?
To chyba forum publiczne i każdy może się wypowiadać na każdy temat o ile przestrzega regulaminu forum.
Jak sobie założysz własne forum będziesz mogła tam sama wprowadzać reguły i dostęp do pisania i czytania dla użytkowników.
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Korzystając z okazji, że ktoś otworzył kolejny jajcarski temat, chciałem oficjalnie poskarżyć się na użytkownika Kielon. :evil:
1. Ostatnio nie mogę z nim wygrać, jedyne co ugrałem z nim w tym roku to remis.
2. Śmierdzi i nie zna Pażniewa.
3. Chce zabrać przynależne Oskarowi miejsce HE w składzie na euro.

p.s. sorry famme fatale, ale każdy widzi, że nawet jeśli to nie Ty jesteś vegamstudio, to pewnie jest nim twój kolega albo chłopak, ale spoko ciągnij wątek bo jest mega śmiesznie
Obrazek

Nehan
Masakrator

To ja wnioskuję o ostrzeżenie dla Kalesonera, bo był ze mną na jednym koncercie i się nie przywitał!

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

te forum to lepsze niż Klan :D kontrowersyjni bohaterowie są uśmiercani a i tak wracają ;)

FemmeFatale
Warzywo

Kalesoner pisze: p.s. sorry famme fatale, ale każdy widzi, że nawet jeśli to nie Ty jesteś vegamstudio, to pewnie jest nim twój kolega albo chłopak, ale spoko ciągnij wątek bo jest mega śmiesznie
a co ma za przeproszeniem piernik do wiatraka , moje konto , ja wystawiam ofertę mojego malowania , ja nic nie zrobiłam , nie obraziłam i nie oceniam prac innych, to albo wy jesteście troszeczkę ... nawet nie skończę ... albo to ja zrobiłam coś złego .. z tego co wiem nie naruszyłam zasad forum , chciałam tylko wystawić swoja ofertę z które 4 osoby już skorzystały niestety jest to mi uniemożliwiane! Chcę zakupić duże modele za nie małe pieniądze ... JEST TO MI UNIEMOŻLIWIANE PRZEZ KASOWANIE MOICH WYPOWIEDZI!

JESTEŚCIE BEZCZELNYMI GÓWNIARZAMI KTÓRYM SIĘ W DUPACH POPRZEWRACAŁO , KATUJECIE MOJĄ OSOBĘ CHOĆ ŻADEN Z TU OBECNYCH MNIE NIE ZNA WIĘC MAM WAS WSZYSTKICH W GŁĘBOKIM POWAŻANIU A SPRAWA ZOSTANIE ROZPATRZONA PRZEZ ADMINISTRATORA BO GÓWNIARZ DOSTAŁ MODERATORA I SIĘ WOZI JAK BY NIE MIAŁ NIC INNEGO DO ROBOTY < BOLI WAS VEGA TO SIĘ DO NIEGO UDAJCIE A ODE MNIE SIĘ ODWALCIE A BANY WAM BY SIĘ NALEŻAŁY MOŻE BYŚCIE TROSZKĘ ZMĄDRZELI.

Nehan
Masakrator

nie mam juz miejsca w podpisie :(

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Fame, zalecam relanium i sen w pozycji kucznej.
Obrazek

FemmeFatale
Warzywo

nie odwracaj kota ogonem , nie przekręcaj swojego błędu w żart .. haha nie mam miejsca .. jakim prawem używasz mojej wypowiedzi jako swój podpis .. za mało bozia inteligencji dała by wymyślić coś swojego ??? poleciałeś głupolku za daleko i przekroczyłeś swoje uprawnienia! Wyzywać to się możesz na swoim koledze w spodniach ale nie na mnie!

Fame, zalecam relanium i sen w pozycji kucznej.

.. Kalesoner .. nie ośmieszaj się takimi wypowiedziami bo kucać to ty możesz kolegą żeby ci rękę podawali w szkole

Nehan
Masakrator

oczywiscie prawem złego faszystowskiego moderatora.

zeby chociaz staral(a) sie ukryc IP, ale nie - pisze z identycznego co pewien znany wegetarianin ](*,)

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

hahahaha, kolego jesteś marny poprostu, udajesz dziewczyne i myslisz że na tym forum wszyscy są ograniczeni umysłowo i nie rozgryzą kim jesteś ?

FemmeFatale
Warzywo

HHHA CIĘŻKO ŻEBYM PISAŁA Z INNEGO JAK MIESZKAMY RAZEM JAKIE Z WAS GAMONIE NIE KAŻDY MIESZKA JESZCE Z MAMUSIA HAHAHAHAHAH
NIGDY NIE UKRYWAŁAM ZE NIE ZNAM VEGI CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI NIE TYLKO "FACECI" MALUJĄ
WY ZBANOWALIŚCIE KORNELA DŁUGO PO TYM JAK JA MIAŁAM KONTO JUŻ ZAŁOŻONE WIĘC NIE WIEM O CO WAM CHODZI BO TO MOJE KONTO A JA JESTEM OSOBNYM UŻYTKOWNIKIEM TEGO FORUM WIEC MOŻECIE SWOJE DOCINKI WSADZIĆ SOBIE GDZIEŚ TAK JAK TE SWOJE WYWODY < SPRAWA SIĘ WYJAŚNI JAK TOMASZ PODA NUMER I WYJAŚNIĘ ALBO OSOBIŚCIE ALBO PRZEZ TEL BO MNIE TA CAŁA SPRAWA JAK I WASZE PROSTACTWO W UBIJANIU PIANY NA PIWO KTÓRE SAMI POTEM WYPIJECIE .... po prostu męczy

zadziwiające że tylko osoby ogłaszające się że malują maja jakieś wąty ... no są też pieczareczki co czepiają się żeby coś powiedzieć bo w normalnym temacie nie umieją ale to inna sprawa

hahahaha, kolego jesteś marny poprostu, udajesz dziewczyne i myslisz że na tym forum wszyscy są ograniczeni umysłowo i nie rozgryzą kim jesteś ?

taki tekst to możesz gadać do swojej ręki nie do mnie ... ps. już po waszych wypowiedziach które prowadzą do "poprostu" pisanego razem to ręce opadają

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

Post autor: morgan10005 »

użytkownik FemmeFatale obraża mnie i kilku moich kolegów, proszę o oficjalne upomnienie użytkownika i moderatora który nie reaguje.

Ja mieszkam z mamusią i w dodatku z tatusiem.

Jak wszyscy mówią że coś jest nie tak to może warto się zastanowić nad sobą.

Zablokowany