Ziemkowe lizaki na 2250
Moderator: Ziemko
Ziemkowe lizaki na 2250
Na WD nie bede , poza tym za nim pojawie sie na jakims turnieju minie jeszcze troche czasu , ale mam zamiar grac na takim czyms w dobie nowego BP+R...
Lord na Carnim, LA , Sloma , E.shield , Drumy , Glyph Necklace
Engine level 2 DS , Diadem
Engine level 2 DS
Bsb na CO , la , shield , Burning Blade
10xSkink Skirmishers pipy
10x Skink Cohort
10x Skink Cohort
5x Saurus Cavalery
4x Terradony
4x Terradony
Lord na Carnim, LA , Sloma , E.shield , Drumy , Glyph Necklace
Engine level 2 DS , Diadem
Engine level 2 DS
Bsb na CO , la , shield , Burning Blade
10x Skink Cohort
10x Skink Cohort
5x Saurus Cavalery
4x Terradony
4x Terradony
mimo wszystko uważam, że plaque of tepok by się przydał w tej rozpisce... heaven jest genialną magią wspomagającą i uważam, że warto to wykorzystać... przy tylu kościach dasz radę rzucić 4-5 czarów na turę... jak tyle ich będziesz miał:-P
punkty na to można zdobyć zmieniając jednych skirmisherów w cohortę
punkty na to można zdobyć zmieniając jednych skirmisherów w cohortę
Jakich caddy oni levele 2 maja... 8 kosci co ture to nie jest caddowanie... Moglbym wywalic diadem i dac dsa choc wole chyba w razie co miec 8 DD...Alister pisze:Bardzo nie lubie Enginow jako caddych .. ale chyba tak trzeba zeby miec szanse 12PD z recastami :/
Pajak dla mnie kohorta a skirmish ma duze znaczenie , kohortami srednio mi sie gra... Poza tym wlasnie wieksza ilosc pipow rozwiazuje duzo problemow....
No i wyszedl klops jak wsadzilem rozpe do AB to okazalo sie , ze 18 punktow za duzo...
Wywalilem jedne pipy , dodalem czar na jednym z enginow i 5 skinkow do innych pip (taki oddzial turbo antysmokowy 15 osobowy
Zastanawiam sie nadal czy nie lepiej by bylo np. wywalic DS albo diademu i zostawic ta 10tke. W dobie mega strzelania, LTkow i innych smieci dodatkowe skinki bardzo by sie przydaly , poza tym to kolejne wystawienie. Co myslicie?
Wywalilem jedne pipy , dodalem czar na jednym z enginow i 5 skinkow do innych pip (taki oddzial turbo antysmokowy 15 osobowy
Zastanawiam sie nadal czy nie lepiej by bylo np. wywalic DS albo diademu i zostawic ta 10tke. W dobie mega strzelania, LTkow i innych smieci dodatkowe skinki bardzo by sie przydaly , poza tym to kolejne wystawienie. Co myslicie?
Czyli zostawic z 15tka skinow i ekstra czarem na enginie?
Wlasnie skumalem , ze 5 skirmisherow i dodatkowy czar to 50 pktow czyli kohorta... Co lepsze?
Nie przemawia do mnie jakos , owszem na psy jest swietne , to samo na wriathy (choc te przy moich 2 silnikach obssys maja) , na flamery rowniez. Tylko na cos poza tym? Z punktu widzenia czestotliwosci wystepowania przede wszystkim DoC na turniejach powinienem wziac ten mieczyk , ale nie jestem przekonany.
EDIt. Zastanawiam sie powaznie , zeby zabrac lordowi e.shield i dac mu normalna , a za to e.shield dostalby bsb co o tym myslicie - znacznie ugrywalnia bsbka (z sejwem 0+ w hydre spokojnie moze wpasc , w psy tez) ,a lord de facto malo traci...?
EDIt. Zastanawiam sie powaznie , zeby zabrac lordowi e.shield i dac mu normalna , a za to e.shield dostalby bsb co o tym myslicie - znacznie ugrywalnia bsbka (z sejwem 0+ w hydre spokojnie moze wpasc , w psy tez) ,a lord de facto malo traci...?
Mi teraz brakuje realities starego , bo bez warda i 2 rany na demony to dopiero by robil furore Realities jest imho albo woz albo przewoz too risky for me.