Robson pisze: za jakiś czas Crus, Malal, dorośniecie do tej prawdy ^^ a na razie grajcie tymi swoimi plewnymi lizzardami
"And now young Robert you will die"
Nie obrazaj jaszczurek plewo
Robson pisze: za jakiś czas Crus, Malal, dorośniecie do tej prawdy ^^ a na razie grajcie tymi swoimi plewnymi lizzardami
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
karlee pisze:(...)Są niezłe, lecz zbyt łatwo u nich zdejmować jednostki,(...) Potrafią przyjebać, ale brak u nich Uber pancernych oddziałów do brania na klatę, wszystko w miarę łatwo można ustrzelić/wymagować. Ale za to takie właśnie miały być, i dzięki temu trzymają klimat, i są grywalneRobson pisze: De są zbyt mało stabilne aby mogły być topową armią,
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Manfred pisze:no i wkońcu DoCh ma jakies szanse !
mogę tylko tyle napisać że regulamin jest niezmienny na dwa tygodnie przed turniejem , pozdrobigpasiak pisze:co z moim ptaniem o Focus Familiara i Calaingos Stave ?