Lizaczki Pameli

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pamela
Wodzirej

Lizaczki Pameli

Post autor: Pamela »

Wreszcie postanowiłem pomalować coś do mojej nowej armiji jaszczurków, będę starał się w miarę czasu wrzucać nowe fotki, na pierwszy ogień mój tymczasowy scar weteran.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Na dniach powinienem wrzucić trochę skinków.
Proszę o komentarze i wskazówki.

Pozdro Pamelson
Ostatnio zmieniony 28 cze 2009, o 17:41 przez Pamela, łącznie zmieniany 1 raz.
HD pisze:
FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
Połykasz? :D
Kocham to forum ;)

KLUB GIER BITEWNYCH "ROGATY SZCZUR"

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Bizon »

Nie jest źle. Głównym problemem jest niedomalowywanie i niedokładne krycie powierzchni oraz gruba warstwa tu i ówdzie. Podstawka za to całkiem ciekawie Ci wyszła. Na przyszłość jak będziesz robił foty spróbuj ciemniejszego tła i pobaw sie ustawieniami aparatu (zmień ustawienia oświetlenia) i zdjęcia będą lepsze. To tyle pozdrawiam!

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

Nie rob takich masakrycznych przyblizen. Generalnie na stol ok, ale i tak rozjasnil bym wszystko o 1-2 warstwy zeby byly wieksze kontrasty i lepiej wygladal.
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

Muszę przyznać, że w porównaniu to poprzednich prac ta jest naprawdę dobra! Kolory nałożone równo, nic nie wchodzi na siebie. Bravo =D>
co mi się najmniej podoba to podbrzusze. Wygląda jak czarny pomalowany zbyt rozwodnionym bleached bonem. Przemalował bym ten element, bo cała figurka dość mocno obrywa za niego. Możesz po prostu nałożyć kolejną warstwę tego koloru i jak będzie w miarę równo krył to nałożyć jakiegoś brązowego washa.
Ale jak mówiłem, dobrze to wygląda. Maluj dalej bo widać postęp :)

Awatar użytkownika
Rzymek
Kretozord

Post autor: Rzymek »

To ja będę ten zły. Sory ale ładniej by to wyszło gdybys po prostu wziął kolory podstawowe i oblał je tymi inkami. nie byłoby to dobre ale masakryczne tez nie. Nie wiem od jak dawna malujesz ale to mnie raczej odrzuca a jestem dość tolerancyjny i sam tez za ładnie nie maluje ale mimo to potrzeba Ci wiecej pracy. Na tym dziele na twoim miejscu uraczyłbym : na złotym troche devlan mud rozcieńczony. To samo na zębach. Na łuskach tharaka green lub babab black a na jaszczurce asurmen blue. To podniesie ten model do TT. Wiem ze jestem zły i w ogole ale po to chyba ten temat jest....
Ostatnio zmieniony 28 cze 2009, o 17:48 przez Rzymek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Pamela
Wodzirej

Post autor: Pamela »

Dzięki za porady, wrzuciłem trochę leprze fotki, dzisiaj postaram się trochę pobawić ze złotym bo mi też się nie podoba.
HD pisze:
FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
Połykasz? :D
Kocham to forum ;)

KLUB GIER BITEWNYCH "ROGATY SZCZUR"

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

hmm moja rada:
zloty washujemy bestial brownem co daje wfajny efekt
a problem przez ktory figsy twojej roboty wygladaja nie tak dokonca na wykonczone to to ze masz niedomalowania i za gruba farbe uzywasz znaczy za malo wody i rownomierne krycie ma byc zeby cienie byly estetyczne bez zadnych zgrubien i przeswitow
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

ODPOWIEDZ