Wreszcie postanowiłem pomalować coś do mojej nowej armiji jaszczurków, będę starał się w miarę czasu wrzucać nowe fotki, na pierwszy ogień mój tymczasowy scar weteran.
Na dniach powinienem wrzucić trochę skinków.
Proszę o komentarze i wskazówki.
Pozdro Pamelson
Lizaczki Pameli
Moderator: Ziemko
Lizaczki Pameli
Ostatnio zmieniony 28 cze 2009, o 17:43 przez Pamela, łącznie zmieniany 1 raz.
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
KLUB GIER BITEWNYCH "ROGATY SZCZUR"
Lepiej wygląda jak zdrybrushujesz złoto.
Wrzuciłem trochę leprze fotki, jutro, pojutrze wrzucę dziesiątkę skinków i priesta.
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
Tak ostatnio expiłem na skinkach i miałem level up w malowaniuSauruS PoweR pisze:To ty to malowales pamela?
ps jestes leszczem ze zmieniles armie
A armii nie zmieniłem, tylko zbieram następną.
podoba mi się kolorystyka coldone i tarczy. nawet ten oczojebny zielony pasuje :D złoto rzeczywiście można by trochę podrasować.
szkoda tylko, że zdjęcia są kiepskie i widzę tylko jedną figurkę. poczekam na następne :>
szkoda tylko, że zdjęcia są kiepskie i widzę tylko jedną figurkę. poczekam na następne :>
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Jest lepiej niz bylo - krasie byly bardzo slabe , ale nadal duzo musisz cwiczyc. Wazne , ze widac progres.