Kto jest masta ... off z rozpisek

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Kto jest masta ... off z rozpisek

Post autor: Gobos »

Malal pisze:
Gobos pisze:
nie bede ci wklejal gotowej rozpy, bo wydaje mi sie ze wycisnalem z eshinu max mozliwosci
Z rozpy moze tak ale to watpliwe, wynikow za to za bardzo nie widac bylo.
Coz, moge tylko powiedziec ze: a) osoby robiace slabsze wyniki grywaly na ETC b) znajdz kogos kto robil lepsze wyniki ta armia powiedzmy w ostatnich 2 sezonach
pozdro plewiku :D
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

a) wlasnie szukam szukam i ciezko znalezc... przynajmniej po miejscach na ligach dotad... :P

b) dyd 2 sezony temu :P
skwarczak 3-4 sezony temu :P

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Shino pisze:a) wlasnie szukam szukam i ciezko znalezc... przynajmniej po miejscach na ligach dotad... :P
patrz po miejscach na pojedynczych turach, sa bardziej miarodajne. nie kazdy ma czas grac 20+ lokali.
Shino pisze: b) dyd 2 sezony temu :P
skwarczak 3-4 sezony temu :P
nie umniejszajac umiejetnosciom tych graczy, nie pamietam zeby Dyd zdzialal cos ta armia, a Skwara gral wlasnie 3-4 sezony temu - w zupelnie innych realiach turniejowych. zreszta, jak 2 lata temu obaj gralismy na DMP nasze rozpy roznily sie detalami :)

poza tym co ja tu probuje udowodnic... swoje wiem i tyle :wink:
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Gobos pisze: znajdz kogos kto robil lepsze wyniki ta armia powiedzmy w ostatnich 2 sezonach
Fakt nikt nie robil lepszych wynikow od Ciebie. Ale takze nikt niebyl gorszy.....Co jak co ale przez te dwa sezony byles najslabszych graczem eshinem :mrgreen:
Gobos pisze: patrz po miejscach na pojedynczych turach, sa bardziej miarodajne. nie kazdy ma czas grac 20+ lokali.
Jak ktos jest dobry potrzebuje 6 lokali jak ktos slaby to 20+. Widac ty plewiku potrzebujesz 20+ aby cos ugrac.
Pozdro pocwicz jak masz czas
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Pieprzenie, ja eshinem byłem 3 na masterze 2 lata temu :D.
Co z tego że parówka ;)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

twardochleb
Chuck Norris

Post autor: twardochleb »

Młody zapominasz ze na strategiconie raz mielismy 3 i raz 1 miejsce. [-X eshin jest przegiety.

Ale to byl 2007 czyli dawno temu i nie prawda

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

wlasnie tez mnie to zastanawia :P demony z BP maja mega hardkor z dowolnymi szczurami ;) a jakis taki Blodek (chociaz tutaj moze byc roznie) albo juz w ogole i bankowo Wrona to prezent gwiazdkowy dla tego Eshinu :)
Ja tam nie mialem zadnego problemu :) wpuszczałem pierwszy teleport od kopa.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Robson pisze:
Ja tam nie mialem zadnego problemu :) wpuszczałem pierwszy teleport od kopa.
jedyne sensowne wytlymaczenie tego zdania to to ze zastawiales wszystkie strefy tak ze assasin sie nie mogl dostawic, pytanie czy tak mozna i nie jest tak jak z gutterami ze sie wszystko ladnie odstawia a szarza i tak wchodzi ;)

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Malal pisze:
Gobos pisze: znajdz kogos kto robil lepsze wyniki ta armia powiedzmy w ostatnich 2 sezonach
Fakt nikt nie robil lepszych wynikow od Ciebie. Ale takze nikt niebyl gorszy.....Co jak co ale przez te dwa sezony byles najslabszych graczem eshinem :mrgreen:
wygrales.
Obrazek

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Gobos pisze:Mam malego pindola a moja mama lubi dzikie harce.
Eot plewo
podpis nieregulaminowy - administracja

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

Gobos rozwaliles mnie tym obrazkiem :lol2: :lol2:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Malal nie znam wiekszego pieniacza i prowokatora od Ciebie...............

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Malal, jeszcze troche i wrzuce cie do wrogów w moim profilu! [-X :D

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Gobos pisze:
Shino pisze:a) wlasnie szukam szukam i ciezko znalezc... przynajmniej po miejscach na ligach dotad... :P
patrz po miejscach na pojedynczych turach, sa bardziej miarodajne. nie kazdy ma czas grac 20+ lokali.
to jest taki problem zeby wyciagnac sredia puynktow z 20 liczb a nie z 9? myslalem, ze to dziala tak samo...
nie umniejszajac umiejetnosciom tych graczy, nie pamietam zeby Dyd zdzialal cos ta armia, a Skwara gral wlasnie 3-4 sezony temu - w zupelnie innych realiach turniejowych. zreszta, jak 2 lata temu obaj gralismy na DMP nasze rozpy roznily sie detalami :)
nie umniejszajac tobie...

miales ze skwarczakiem takie same armie... jaka byla roznica miejsc i na czyja korzysc?

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Shino pisze: nie umniejszajac tobie...

miales ze skwarczakiem takie same armie... jaka byla roznica miejsc i na czyja korzysc?
Omawiacie tu rozpiski, czy rozmiar E-penisów i skłonność matek do dzikich harców?
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
rychu022
Chuck Norris

Post autor: rychu022 »

Ludzie!!!! Do k. nedzy, tak jak jj powiedzial tu sie ocenia rospiski. Jak chcecie sobie powrzucac to moge wam stworzyc osobny temat 8)

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Shino pisze:
Gobos pisze: nie umniejszajac umiejetnosciom tych graczy, nie pamietam zeby Dyd zdzialal cos ta armia, a Skwara gral wlasnie 3-4 sezony temu - w zupelnie innych realiach turniejowych. zreszta, jak 2 lata temu obaj gralismy na DMP nasze rozpy roznily sie detalami :)
nie umniejszajac tobie...

z 5-6 miejsc wyzej bylismy.
w bezposrednim starciu druzyn zabraklo 1 punktu do wygranej
pzdr :wink:

ODPOWIEDZ