DE - początkujący prezentuje swoje wypociny TT
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Zrobiłbym coś z tym siodłem, bo nie wygląda jak skóra. A tak ogólnie fajnie, ładnie zhilightowane szaty.
-
- Chuck Norris
Muszę powiedzieć, że skóra colda wyszła bardzo dobra! Trochę poprawek i będzie gites Tak jak powiedział przedmówca: jesteś na dobrej drodze. I pamiętaj- mam Cię w swojej parszywej opiece
Skoro siodło nie miało być skórzane, to próbuj wsiąść na konia na metalowym siodle :D:D:D Poza tym figurki ładne, troche za dużo drybrusha jak sądze po fotkach.
W jaki sposób rzemienie mogą być stalowe??
To jazda Mrocznych Elfów. Tam trafiają tylko prawdziwi twardziele.Phoenix pisze:Skoro siodło nie miało być skórzane, to próbuj wsiąść na konia na metalowym siodle :D:D:D
Odnosząc się do podręcznika:
"[...]Jaszczury rozpoznają obecność ciepłokrwistych stworzeń po zapachu i zaciekle atakują każdego kto znajdzie się w ich pobliżu. [...] W celu uniknięcia tego zagrożenia Mroczny Elf musi tak długo namaszczać się cuchnącą wydzieliną Zimnokrwistych, póki stworzenie go nie zaakceptuje. [...] Opary trującej wydzieliny są niezwykle silne - wypalają nozdrza, powodują drętwotę skóry i niszczą kubki smakowe. Jeździec nigdy już nie będzie czuł zapachu ni smaku jedzenia, nie będzie też odczuwał pieszczot kochanki."
IMO chłopcy dadzą radę jeździć na metalowych siodłach, bólu nie poczują Co oczywiście nie zmienia faktu, że takie siodła wyglądają nie za mądrze, by nie rzec głupio
-
- Chuck Norris
Tak samo głupi wyglądają statki-wyspy( czarne arki), gryfy, smoki, demony, jaszczuroludzie, slannowie, szczuroludzie, ogry, trolle itd.
- Szrederator
- Chuck Norris
J zamki na nieskończenie wielkich smokach morskich.
A tak żeby nie offtopować: całkiem, całkiem jak na początkującego
A tak żeby nie offtopować: całkiem, całkiem jak na początkującego
-
- Chuck Norris
Super wyszły mordki w środku Szacun Siodła mimo ,że metalowe, to bardzo fajnie wyszły.
Ale przynajmniej widzę, że rzemienie skórzane zrobiłeś, a cała reszta bardzo fajnie pomalowana Chodzi mi o coldy.
- Szrederator
- Chuck Norris
Chyba zapomniałeś o pazurkach . Po za tym fajne mordy wyszły.
ja również myślę że w piątek będą foto moich dark riderów
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
Mógłbyś rozwinąć wypowiedź? Założyłem ten temat, nie po to, żeby się chwalić swoimi figurkami czy umiejetnosciami (bo nie ma czym), ale po to abyście mi trochę pomogli, doradzili.
Jeśli się coś nie podoba to proszę o wytknięcie najbardziej rażących uchybień i wad
Pozdrawiam
Jeśli się coś nie podoba to proszę o wytknięcie najbardziej rażących uchybień i wad
Pozdrawiam