Polityka
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Polityka
Witam wszystkich . W tym temacie mozemy dyskutowac o polityce . ;]
Platforma Obywatelska - co o nich sądzicie ?Ja uwazam , że więcej się nagadali niż zrobili . Premier inwestuje w głupie place zabaw zamiast ratowac powodzian .... Gówno robią , a gadali na PiS a sami lepsi nie są
PiS - no no , tutaj cos się dzieje , Ziobro ma ambicje na zarządzeniem tą partią , czyzby Jarus spadl ze stołka?A tak to , jak zwykle . Kompromitacja , ale tu sie raczej nic nie zmieni .
Prezydent - konkretna katastrofa , jeszcze tylko rok ... totalny pustostan mózgowy , kompromitacja na całym swiecie , oby Bóg wybaczyl Wam pisowcą , że na niego zagłosowaliscie .
Świat
Iran - bardzo blisko wojna domowa , przez oszustwa w sprawie wyborów
Korea Płn - Kim Dzong Il szalał , szalał az sprawa ucichła .
Platforma Obywatelska - co o nich sądzicie ?Ja uwazam , że więcej się nagadali niż zrobili . Premier inwestuje w głupie place zabaw zamiast ratowac powodzian .... Gówno robią , a gadali na PiS a sami lepsi nie są
PiS - no no , tutaj cos się dzieje , Ziobro ma ambicje na zarządzeniem tą partią , czyzby Jarus spadl ze stołka?A tak to , jak zwykle . Kompromitacja , ale tu sie raczej nic nie zmieni .
Prezydent - konkretna katastrofa , jeszcze tylko rok ... totalny pustostan mózgowy , kompromitacja na całym swiecie , oby Bóg wybaczyl Wam pisowcą , że na niego zagłosowaliscie .
Świat
To się zacznie <bierze popcorn i rozsiada sie w fotelu>
Czemu łączysz warhammera z polityką? Wiem że to płoty i młoty i można pisać głupoty(ale rym) ale nie takie kretyństwa tu są młodsi!! Ludzie którzy chcą porozmawiać o polityce to niech dzwonią do szkła kontaktowego a nie piszą takie głupoty.(nie żeby mi podobał się pis i prezydent ale pisanie takich rzeczy na forum wfb nie ma sensu) Zostaw politykę dla polityków a warhammera dla warhammerowiczów. (zaraz pomyśle że jesteś z którejś z parit i szukasz osób które będą na nią głosować.
Ostatnio zmieniony 3 lip 2009, o 17:37 przez Mr. Hyde, łącznie zmieniany 1 raz.
to samo mialem napisacsa dwie rzeczy o ktorych nie dyskutuje sie po pijaku: religia i polityka, tymbardziej nie powinno sie o nich dyskutowac na forum... jeszcze mniejsze hamulce niz po pijaku
@sztajgerland
Tiaaa cale ploty skasujmy Przecież o książkach ,filmach itp. rozmawić sie powinno na innych forach ...
Polityka to jedno wielkie g..... ale oczywiście znajdzie sie parę osób które dodadzą tutaj wpisy żeby nabić posty (np. ja )
P...... politykę, słuchaj muzykę -- to moje motto
Żeby offtopu nie było to moim zdaniem Karl Franz (albo Franc) prowadzi słabą polityke bo gdyby się postarał to by mu nie zrobili ograniczenia 0-1 na steam tanka
P...... politykę, słuchaj muzykę -- to moje motto
Żeby offtopu nie było to moim zdaniem Karl Franz (albo Franc) prowadzi słabą polityke bo gdyby się postarał to by mu nie zrobili ograniczenia 0-1 na steam tanka
Moja oferta malarska:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
Ja tam mogę podyskutować o tym co na świecie. O polskiej polityce się nie wypowiadam. To robię na wyborach. I w sumie nikt, kto nie chodzi na wybory nie powinien narzekać PiSy, PO, SLD i inne pokemony
Wojny domowej nie będzie. Jak się sytuacja pogorszy to protestujących rozgonią szwadrony wojska i policji. Amerykanie ograniczą się do protestów dyplomatycznych, bo maja ważniejsze sprawy.
Korea.
Sprawa ucichła, bo Kim dostał co chciał. Z jednej strony sankcje ONZ. Jednak na pewno za kulisami obiecano mu pożyczkę, dostawy żywności itp. Czyli tak jak zawsze.
IranJaniszek pisze: Świat
Wojny domowej nie będzie. Jak się sytuacja pogorszy to protestujących rozgonią szwadrony wojska i policji. Amerykanie ograniczą się do protestów dyplomatycznych, bo maja ważniejsze sprawy.
Korea.
Sprawa ucichła, bo Kim dostał co chciał. Z jednej strony sankcje ONZ. Jednak na pewno za kulisami obiecano mu pożyczkę, dostawy żywności itp. Czyli tak jak zawsze.
Bez różnicy czy coś się w PiSie dzieje, bo już i tak nie wygrają wyborów. Wygra again PO, a na prezydenta Tusk, który będzie naraz prezydentem przewodniczącym partii, która też będzie u władzy i tak to się skończy, że opozycja nie będzie miała głosu, a o wszystkim w Polsce będzie decydował Tusk, ale może i tak będzie lepiej. W końcu pieniądze unijne zaczną być wydawane, a tak to jedni zabraniają na to, a to drudzy na to i tak to jest. I nie ma już co więcej dyskutować, bo nic nie wydyskutujecie
Lepiej porozmawiać na temat kryzysu
PS: Szkło kontaktowe to totalne dno, już gorszego programu o polityce nie widziałem. Już kawa na ławę lepsza, czy piaskiem po oczach chociaż to jest dość słabe. Jeśli 2 osoby prowadzą program to powinny mieć różne pogląday, a nie cały czas sobie przytakiwać, zanudzać, bo to się mija z celem. IMO są tak sztywni i nie wiem jak to nazwać ale żygać się chce.
Lepiej porozmawiać na temat kryzysu
PS: Szkło kontaktowe to totalne dno, już gorszego programu o polityce nie widziałem. Już kawa na ławę lepsza, czy piaskiem po oczach chociaż to jest dość słabe. Jeśli 2 osoby prowadzą program to powinny mieć różne pogląday, a nie cały czas sobie przytakiwać, zanudzać, bo to się mija z celem. IMO są tak sztywni i nie wiem jak to nazwać ale żygać się chce.
Jeżeli idzie o PIS ... swego czasu miałem nad drzwiami
Wątpie aby iranczycy popuscili , nie tym razem . Kazdy ma swoje granice , a prezydent przegiął . Zobaczymy jak to bedzie .
Co do Korei , mysle ze opamietali sie , kiedy zobaczyli , ze USA jest w stanie pomoc korei poludniowej nie tylko na drodze dyplomacji . Ale za kulisami , pewno dostali jak mowisz kase i zywnosc . Polityka ONZ ..
Co do Korei , mysle ze opamietali sie , kiedy zobaczyli , ze USA jest w stanie pomoc korei poludniowej nie tylko na drodze dyplomacji . Ale za kulisami , pewno dostali jak mowisz kase i zywnosc . Polityka ONZ ..
Tak się pewnie skończy, bo J. Kaczyński jest zbyt ograniczony, żeby mógł nawiązać walkę z PO. Ale kiedy Tusk będzie miał władzę absolutną, będzie moim zdaniem tylko gorzej. Ten facet nic nie umie (oprócz uśmiechania się), a pieniądze unijne wydaje gorzej niż za PiS'u. To taki picuś-glancuś, w dodatku zupełnie pozbawiony moralności w walce politycznej. To jak zniszczył Dutkiewicza zakrawa na zamach na demokracjęANtY pisze:Bez różnicy czy coś się w PiSie dzieje, bo już i tak nie wygrają wyborów. Wygra again PO, a na prezydenta Tusk, który będzie naraz prezydentem przewodniczącym partii, która też będzie u władzy i tak to się skończy, że opozycja nie będzie miała głosu, a o wszystkim w Polsce będzie decydował Tusk, ale może i tak będzie lepiej. W końcu pieniądze unijne zaczną być wydawane, a tak to jedni zabraniają na to, a to drudzy na to i tak to jest.
Polecam 'Antysalon' Ziemkiewicza na TVP 3 (chyba w niedziele). Bardzo ciekawy program.ANtY pisze:PS: Szkło kontaktowe to totalne dno, już gorszego programu o polityce nie widziałem. Już kawa na ławę lepsza, czy piaskiem po oczach chociaż to jest dość słabe. Jeśli 2 osoby prowadzą program to powinny mieć różne pogląday, a nie cały czas sobie przytakiwać, zanudzać, bo to się mija z celem. IMO są tak sztywni i nie wiem jak to nazwać ale żygać się chce.
'Blowjob is better than no job'- Jenna Jameson on the economic crisis
-Gotrek- pisze: Tak się pewnie skończy, bo J. Kaczyński jest zbyt ograniczony, żeby mógł nawiązać walkę z PO. Ale kiedy Tusk będzie miał władzę absolutną, będzie moim zdaniem tylko gorzej. Ten facet nic nie umie (oprócz uśmiechania się), a pieniądze unijne wydaje gorzej niż za PiS'u. To taki picuś-glancuś, w dodatku zupełnie pozbawiony moralności w walce politycznej. To jak zniszczył Dutkiewicza zakrawa na zamach na demokrację
Dokładnie tak samo uwazam.Tusk nie mniejszy pustak niż Kaczorki . Tyle , że oni pokazują to nam wszystkim, kiedy tylko uchwyci ich kamera
może obstawimy do której strony dojdzie temat zanim powstaje flejm...
ja stawiam na 3
ja stawiam na 3
Ogólnie zgodzę się z tą myślą lecz z dużym naciskiem na "może". Pokrótce powiem tak, że IMO tylko PO ma szanse zdobyć niezależność bo PiS się chyba już ludziom "przejadł" (kochany prezydent...) i większości raczej nie zdobędzie. PO owszem ma szanse (choć wcale lepsi nie są), ale czy będzie lepiej? Przynajmniej są szanse, że coś się będzie działo, i będzie albo dobrze albo źle w wypadku gdy jednak nie zdobędą tej niezależności to może być tylko źle, gdyż znowu będą tylko kłótnie, kłótnie i jeszcze raz kłótnie.ANtY pisze:Bez różnicy czy coś się w PiSie dzieje, bo już i tak nie wygrają wyborów. Wygra again PO, a na prezydenta Tusk, który będzie naraz prezydentem przewodniczącym partii, która też będzie u władzy i tak to się skończy, że opozycja nie będzie miała głosu, a o wszystkim w Polsce będzie decydował Tusk, ale może i tak będzie lepiej
co za bzdura...Janiszek pisze:Fakt obsysa , a w twoim miescie Krakowie wygrał z miazdzaca przewaga z POSauruS PoweR pisze:buahahahaha ziobro obsysa i irytuje pół polskiPiS - no no , tutaj cos się dzieje
w okręgu może i wygrał, ale w samym mieście było prawie równo z panią Thun.
kolejna bzdura.Tak się pewnie skończy, bo J. Kaczyński jest zbyt ograniczony, żeby mógł nawiązać walkę z PO. Ale kiedy Tusk będzie miał władzę absolutną, będzie moim zdaniem tylko gorzej. Ten facet nic nie umie (oprócz uśmiechania się), a pieniądze unijne wydaje gorzej niż za PiS'u. To taki picuś-glancuś, w dodatku zupełnie pozbawiony moralności w walce politycznej. To jak zniszczył Dutkiewicza zakrawa na zamach na demokrację
jak ktoś, kto jest "pustakiem", obraca się w takich kręgach? dzięki znajomościom? czyli ktoś jednak nie jest pustakiem. rozumiem, że mądrzy ludzie do władzy się nie dobiorą, bo nie są wystarczająco głupi?
bzdura.
Jak panowie chcecie porozmawiać, to wejdźcie na forum o polityce. Z pewnością masa ich w necie, racja?
Pozdrawiam,
Husiat
Bum...!
Oczywiście ze tak. Ludzi nie mają co robić, do niczego się nie nadają, no to co "moze by tak politykiem zostać?" Jakaś mała częśc to fanatycy polityczni, którzy chą zostac takowimi (co potem się do jednego sprowadza), a jakiś tam naprawde mały ułamek tych ludzi jest w miare rozgarnięty.Husiat pisze:kolejna bzdura.Tak się pewnie skończy, bo J. Kaczyński jest zbyt ograniczony, żeby mógł nawiązać walkę z PO. Ale kiedy Tusk będzie miał władzę absolutną, będzie moim zdaniem tylko gorzej. Ten facet nic nie umie (oprócz uśmiechania się), a pieniądze unijne wydaje gorzej niż za PiS'u. To taki picuś-glancuś, w dodatku zupełnie pozbawiony moralności w walce politycznej. To jak zniszczył Dutkiewicza zakrawa na zamach na demokrację
jak ktoś, kto jest "pustakiem", obraca się w takich kręgach? dzięki znajomościom? czyli ktoś jednak nie jest pustakiem. rozumiem, że mądrzy ludzie do władzy się nie dobiorą, bo nie są wystarczająco głupi?
bzdura.
Husiat
Płoń, płoń