Tomb Kingi a miscast z Hellcannona
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Tomb Kingi a miscast z Hellcannona
Dziś grając sobie na turnieju, zamiast myśleć o tym jak wygrać rozmyślałem sobie jak rozpatrywać sytuację w której grając przeciwko Tomb Kingom rzucam missfire na helenie a potem efekt że każdy mag na stole rzuca na miscasta. Z ciekawości zaczałem wertować strony armybooka do Tomb Kingów i doczytałem się takich oto następujących rzeczy:
- małe i duże licze traktowani są jako magowie
- to że nie mogą mieć miscasta tyczy się do rzucania inkantacji.
Także dla pewności chcę zapytać czy rzeczywiście hellcannon potrafi wywołać miscasta na liczach tombkingowych? Zgon hierofany poprzez wybuch z miscasta byłby czymś naprawde legendarnym
Jeszcze jedno pytanko nie zwiazane z tematem które pewnie już było zadawane, ale dziś ile osób pytałem tyle różnych odpowiedzi. Trafiając w smoka, stegadona z enginem itp itd z klopy centralnie w środek modelu kto i jak dokładnie obrywa?
- małe i duże licze traktowani są jako magowie
- to że nie mogą mieć miscasta tyczy się do rzucania inkantacji.
Także dla pewności chcę zapytać czy rzeczywiście hellcannon potrafi wywołać miscasta na liczach tombkingowych? Zgon hierofany poprzez wybuch z miscasta byłby czymś naprawde legendarnym
Jeszcze jedno pytanko nie zwiazane z tematem które pewnie już było zadawane, ale dziś ile osób pytałem tyle różnych odpowiedzi. Trafiając w smoka, stegadona z enginem itp itd z klopy centralnie w środek modelu kto i jak dokładnie obrywa?
-faktycznie w kodeksie TK nie pisze że NIGDY nie miscastują tylko że nie miscastują przy inkantacjach .
była taka sytuacja dziś na turze i generalnie uznaliśmy że miscasty nie działają na TK - no bo jakże to tak -siła przyzwyczajenia pewnie. imo powinny miscastowac
była taka sytuacja dziś na turze i generalnie uznaliśmy że miscasty nie działają na TK - no bo jakże to tak -siła przyzwyczajenia pewnie. imo powinny miscastowac
a jakie byly za i przeciw?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
no to wiem...
pytalem tylko co za i przeciw bo po przytoczonym fragmencie to raczej jasne ze moga miec miscasta spowodowanego czyms innym niz incantacja...
jakie masz przeciw?
pytalem tylko co za i przeciw bo po przytoczonym fragmencie to raczej jasne ze moga miec miscasta spowodowanego czyms innym niz incantacja...
jakie masz przeciw?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
khemri jest słabe i im się należy
talk to my avatarbigpasiak pisze:no to wiem...
jakie masz przeciw?
a serio jesli chcesz wiedziec to sobie znajdz rozmowe i poczytaj...
taaa...
talk to my hand...
poszukam.
talk to my hand...
poszukam.
Abandoned
Abandoned
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Ja chce...
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
losujesz co dostaje dziura,reszta ekipy dostaje "odlamkowym"Jeszcze jedno pytanko nie zwiazane z tematem które pewnie już było zadawane, ale dziś ile osób pytałem tyle różnych odpowiedzi. Trafiając w smoka, stegadona z enginem itp itd z klopy centralnie w środek modelu kto i jak dokładnie obrywa?
jedno z kilku, ktore zostalo zrobione w oparciu o zmniejszanie pr4oblematycznych kwestii miscasty na liczkach robia o tyle prlbemy, ze nie wiadomo co by sie mialo zdarzyc na miscascie 10-11 na przykladKosmo pisze:No dobra, masz racje, jest to w uściśleniach, teraz zauważyłem. Jednak wydaje mi się że troche nietrafione to uściślenie
Pozdro
innym przykladem uscislenia wbrew zasadom lecz w mysl zasad gdy one byly robione jest skitterleap skavenski
wg mnie traca dokladnie tak jak kazdy inny mag po przezucie miscasta... losujesz ktory czar wsiakl...
nigdzie nie jest napisane ze liche nie moze stracic incantacji...
nigdzie nie jest napisane ze liche nie moze stracic incantacji...
Abandoned
Abandoned