WIELKI TURNIEJ WFB - FAIR PLAY - Nowy Sącz - 04.07.09 - 1850
Re: WIELKI TURNIEJ WFB - FAIR PLAY - Nowy Sącz - 04.07.09 - 1850
żem się najebał, ale bede
specjalnie wczesniej wróciłem do domciu :*
specjalnie wczesniej wróciłem do domciu :*
Ja nawet dałem rade wstać
Dzięki chłopaki za turniej...Orkasy pokazały że na cos je jeszcze stać....;p...co prawda Malal w 3 bitwie szybko sprawadził mnie na ziemie i pokazał że Demony są liderem w grupie ...
No własnie brawa dla zwycięzców
I oczywiście najpiękniejszej armii turnieju
Super organizacja wszystko jak najbardziej na plus ...(no może poza tymi nieszczęśliwymi blatami - no ale to zawsze musi cos byc nie tak aby wszystko było jak najbardziej TAK)...
No i nic tylko czekac aż dostaniecie mastera w przyszłym roku...
Raz jeszcze graty i dzieki za fajny turniej...
Pozdro
No własnie brawa dla zwycięzców
I oczywiście najpiękniejszej armii turnieju
Super organizacja wszystko jak najbardziej na plus ...(no może poza tymi nieszczęśliwymi blatami - no ale to zawsze musi cos byc nie tak aby wszystko było jak najbardziej TAK)...
No i nic tylko czekac aż dostaniecie mastera w przyszłym roku...
Raz jeszcze graty i dzieki za fajny turniej...
Pozdro
Dzięki wszystkim za przybycie, następna edycja za rok, również w pierwszy weekend lipca
Oto wyniki:
1. Tomasz Hądzlik
2. Szymon Skowron
3. Oskar Górka
4. Tadek Pawliczak
5. Paweł Charkowski
6. Maciej Kos
7. Krzysztof Żelazko
8. Marcin Jabłoński
9. Krzysztof Kozak
10. Mariusz Mróz
11. Artur Skoczyk
12. Mateusz Stępka
13. Bartosz Kanclerski
14. Marcin Tomczyk
15. Marcin Czaja
16. Jakub Krzyżak
17. Marcin Borowy
18. Tomasz Kanclerski
19. Maciej Manna
20. Dawid Antolak
21. Marcin Potoniec
22. Alek Nowak
23. Michał Ziobroń
24. Tomek Borek
Pozdrawiam
Oto wyniki:
1. Tomasz Hądzlik
2. Szymon Skowron
3. Oskar Górka
4. Tadek Pawliczak
5. Paweł Charkowski
6. Maciej Kos
7. Krzysztof Żelazko
8. Marcin Jabłoński
9. Krzysztof Kozak
10. Mariusz Mróz
11. Artur Skoczyk
12. Mateusz Stępka
13. Bartosz Kanclerski
14. Marcin Tomczyk
15. Marcin Czaja
16. Jakub Krzyżak
17. Marcin Borowy
18. Tomasz Kanclerski
19. Maciej Manna
20. Dawid Antolak
21. Marcin Potoniec
22. Alek Nowak
23. Michał Ziobroń
24. Tomek Borek
Pozdrawiam
Skaveńskie motto życiowe równeiż i tym razem ocaliło wiele podłych szczurzych istnien, tak wiec bez rewelacyjnych winików, ale grało sie dobrze... tylko te 2razy demony powodowały niekontrolowane wycieki pizma strachu do otoczenia Nawet modły do Rogatego nie pomogły, aby odmienić szczurzy los.
Turniej był ok, blaty nie byłyby złe, gdyby wiecej piasku na nich było a mniej kamyków ; P .
Turniej był ok, blaty nie byłyby złe, gdyby wiecej piasku na nich było a mniej kamyków ; P .
Dokładnie. Ale blaty jeszcze będą poprawiane więc bez obaw, będzie lepiej.
A master... Cóż, miło by było. I dzięki za wiarę, że nam się to uda.
A co do gier - pierwsza - naprzeciw Szczurom Gremlina - fart po obydwu stronach, takie rzuty na kościach, że szkoda gadać... Ale niestety, kloc szczurów z 3 bohaterami w środku nie okazał się taf inaf, żeby wziąć na klatę Korniszona. Sukcesywnie ich wyżynał, potem pogonił. Ten combat ustawił praktycznie cały wynik bitwy.
Druga - naprzeciw High Elfom Dawida Antolaka - jak zobaczyłem na co gram to pomyślałem tylko jedno... Znów te je**** Princesski. A tutaj zonk, ani jednego oddziału. Ogółem rozpa mocno niestandardowa, przynajmniej moim zdaniem a sama gra wyjątkowo zaskakująca, przyjemna i dająca sporo powodów do śmiechu.
Trzecia bitwa - Dark Elfy Garga - cóż, tutaj głównie dwie akcje - ściągnięcie salwą Flamerów całego klocka Black Guardów oraz niezdany invert ward z Pendanta, kiedy to biedny, skanapkowany BSB dostał killing blowa od Bloodlettera przesądziły o wyniku bitwy.
A master... Cóż, miło by było. I dzięki za wiarę, że nam się to uda.
A co do gier - pierwsza - naprzeciw Szczurom Gremlina - fart po obydwu stronach, takie rzuty na kościach, że szkoda gadać... Ale niestety, kloc szczurów z 3 bohaterami w środku nie okazał się taf inaf, żeby wziąć na klatę Korniszona. Sukcesywnie ich wyżynał, potem pogonił. Ten combat ustawił praktycznie cały wynik bitwy.
Druga - naprzeciw High Elfom Dawida Antolaka - jak zobaczyłem na co gram to pomyślałem tylko jedno... Znów te je**** Princesski. A tutaj zonk, ani jednego oddziału. Ogółem rozpa mocno niestandardowa, przynajmniej moim zdaniem a sama gra wyjątkowo zaskakująca, przyjemna i dająca sporo powodów do śmiechu.
Trzecia bitwa - Dark Elfy Garga - cóż, tutaj głównie dwie akcje - ściągnięcie salwą Flamerów całego klocka Black Guardów oraz niezdany invert ward z Pendanta, kiedy to biedny, skanapkowany BSB dostał killing blowa od Bloodlettera przesądziły o wyniku bitwy.
Naprawde fajna zabawa była. No coz raz było tak a raz tak życie
dzięki wszystkim było naprawde spoko
dzięki wszystkim było naprawde spoko
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
pamiętaj, że masz wjazd na chate z figurkami
tylko kiedy?
tylko kiedy?
A Ty Kosa pamiętaj o swoim zakładzie ze Stecem odnośnie tego, że wg. Ciebie Bloodziu mógł brać Siren Songa.
dobra, to było tak dla podgrzania atmosfery
Na turnieju zostały znalezione pewne przedmioty/figurki... jeżeli ktoś coś zgubił/zostawił proszony jest o kontakt na gg - 1138995 lub maila maripons@gmail.com
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Charki ale Ty miałeś wziaść Gnoblary
do tego czasu wyjda szczurki zjadajace domony ; DCharki pisze:Przyjemny turniej, nagrody i miejscówka. Tylko blaty mało sprzyjały rzucaniu kostkami ale to chyba jedyny minus. Za rok pewnie tez się zjawie.
Dla zainteresowanych trochę fotek z turnieju - pary w pierwszej rundzie:
http://img21.imageshack.us/gal.php?g=33394239.jpg
Mam głupie przeczucie, że kogoś pominąłem na tych fotach, z góry przepraszam.
http://img21.imageshack.us/gal.php?g=33394239.jpg
Mam głupie przeczucie, że kogoś pominąłem na tych fotach, z góry przepraszam.
Nie dramatyzuj Poza tym zrobiłem błąd biorąc zaczynanie (powinienem wybrać stronę) a Ty go nie wykorzystałeś Trzeba było wdupczyć wszytkich bohaterów do monków i wleźć tym do domku. Oprócz magii nie byłbym w stanie ich nawet ruszyć a z magii napewno bym ich do 0 nie zabił.Gremlin pisze:do tego czasu wyjda szczurki zjadajace domony ; DCharki pisze:Przyjemny turniej, nagrody i miejscówka. Tylko blaty mało sprzyjały rzucaniu kostkami ale to chyba jedyny minus. Za rok pewnie tez się zjawie.
ile modeli moze wejsc do pierwszo poziomowego domku? Nie jest tak ze us 10 ?
edit:
-----------
Juz wiem ze 30 .. echh ale dałem dupy "."
edit:
-----------
Juz wiem ze 30 .. echh ale dałem dupy "."