Cholera muszę obczaić ten klejowy odjazd bo to może być fajna sprawa
AVANGARDA, 4-5/07/2009, WARSZAWA
Re: AVANGARDA, 4-5/07/2009, WARSZAWA
No jak bym wiedział wcześniej niż po dojściu do domu to bym został ;p;p no ale trudno się mówi, i tak krótko trwała.
Powinni dać zakaz spożywania alkoholu i kleju na terenie konwentu ^^
Oho, ja to sobie zapamietamHarry101 pisze: ale ostatecznie nastał czas by zagrać z Barbarą + familiar:P i 3kVC:)
Turniej zrobił się turbo kameralny. Fajnie, że udało się rozegrać 4 bitwe.
Wielkie dzięki dla:
- Orgów. W sumie nie wiem kto nimi byli ale i tak pzdr :p
- wszystkich przeciwników, a w szczególności dla Gąsiora za wessanie sobie Lorda z misscasta w 2 turze
- Szwentasowi także za transport.
- i oczywiście dla Kacego. Mistrza rzutów na regenki i Baśkowego (zbierzność nicku z nazwą raczej nie do końca przypadkowa) krzyku.
O to to i wyniki:

Nie znam wszystkich numerów ID więc się odzywać proszę jak komuś na tym zależy.
Reszta chyba się zgadza co nie??
Ostatnio zmieniony 5 lip 2009, o 20:40 przez Zielony, łącznie zmieniany 1 raz.
Para nr. 7 Rozalski, moje ID to: 2339Nie znam wszystkich numerów ID więc się odzywać proszę jak komuś na tym zależy.
Dzięki przeciwnikom za bitwy, organizatorom za zajebisty turniej, Sośnie za to, że dostaliśmy droida, Harremu za pożyczenie orła i Olowi za to, że ze mną zagrał!
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- swieta_barbara
- habydysz
Dziekuje wszystkim za turniej.
Przede wszystkim dla mojego turbofamiliara, bez ktorego nastukalibysmy w opor bledow. Lubie z Toba sie spotykac na turniejach Zielony - zawsze jest fajnie miedzy bitwami.
Kolejne wielkie podziekowania naleza sie Szwentasowi za wozenie mojego cielska kazdego dnia rano.
No i oczywiscie dziekuje wszystkim graczom, ktorzy sie stawili i ekipie Avangardy za udostepnienie nam zajebistych warunkow turniejowych.
Chociaz w moim odczuciu specjalne podziekowania naleza sie przede wszystkim ekipie sprzatajacej. U ROX!
Przede wszystkim dla mojego turbofamiliara, bez ktorego nastukalibysmy w opor bledow. Lubie z Toba sie spotykac na turniejach Zielony - zawsze jest fajnie miedzy bitwami.
Kolejne wielkie podziekowania naleza sie Szwentasowi za wozenie mojego cielska kazdego dnia rano.
No i oczywiscie dziekuje wszystkim graczom, ktorzy sie stawili i ekipie Avangardy za udostepnienie nam zajebistych warunkow turniejowych.
Chociaz w moim odczuciu specjalne podziekowania naleza sie przede wszystkim ekipie sprzatajacej. U ROX!
- marcus_cheater
- Oszukista
Grail Knight pisze:Powinni dać zakaz spożywania alkoholu i kleju na terenie konwentu ^^
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
Fajny tur!. Dzięki dla przeciwników za sympatyczne starcia. Ciśnień nie było a bitwy wymagające Najbardziej szachowa= z Harrym ale najweselsza z Barbarą i Zielonym.
Miejce - gitarra! Ale szkoda, że nie wyżej (tak mało zabrakło
)
Pozdro dla JacKa - towarzysza wszystkich starć!
Do zobaczyska na następnym turnieju!
Miejce - gitarra! Ale szkoda, że nie wyżej (tak mało zabrakło
Pozdro dla JacKa - towarzysza wszystkich starć!
Do zobaczyska na następnym turnieju!
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
nie zgłosiliście turnieju do ligii?
Barbara, stówka punktów Ci przepadła
Barbara, stówka punktów Ci przepadła
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- swieta_barbara
- habydysz
Ja wyjechalem w niedziele wieczorem do dziczy i zostawilem odpowiedzialnosc na barkach Zielonego - mam nadzieje, ze Szmajson jednak zaliczy tur, bo jednak byl dwudniowy.