Cosmo pisze:O-o.. A ja zawsze mojej mowie 'Skarbie daj spokoj, na turniejach nie ma lasek'.. <klamczuch>
29-30 August 2009.
Coming soon.
===
pozdrawiam
Furion
Cosmo pisze:O-o.. A ja zawsze mojej mowie 'Skarbie daj spokoj, na turniejach nie ma lasek'.. <klamczuch>
Z Mariosem jedzie kilka kobiet ( co nie znaczy ze wszystkie są jego ^^), więc jakoś dadzą radęZabieranie kobiety na całego mastera to masochizm ona się wynudzi a Ty sobie spokojnie nie pograsz.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
jedz i nie marudź, 8 osob z Bialego musi bycRelosu pisze:jak myślicie będąc 11 w kolejce na miejsca na Drakonie mogę śmiało jechać ? bo miałem problemy z netem nie było jak wysłać zgłoszenia wcześniej i teraz będzie lipa tyle się tłuc na mastera na którym nie zagram =/
nie jesteś na miejscu rezerwowym, wszyscy się zmieszczą,Relosu pisze:jak myślicie będąc 11 w kolejce na miejsca na Drakonie mogę śmiało jechać ? bo miałem problemy z netem nie było jak wysłać zgłoszenia wcześniej i teraz będzie lipa tyle się tłuc na mastera na którym nie zagram =/