Dwarfy 2250pkt BP+R na kowadle
- dziekanotr
- Wodzirej
Dwarfy 2250pkt BP+R na kowadle
Witam, proszę o komentarze, dopiero zaczynam zabawe z Dwarfami;)
Lord:
Runelord+shield+kowadlo+rune of stone+rune of preservation=338pkt
Hero:
Thane+bsb+rune of challenge+master gromril+rune of resistance=165pkt
Runesmith+shield+ scroll+rune of stone=102pkt
Core:
10xwarriors+GW=100pkt
10xquarelles+shields+musican=125pkt
10xthunderers+shields=150pkt
19xlongbeards+shields+FCG+rune of battle+rune of determination=298pkt
Special:
Cannon+rune of forging=125pkt
Bolec+inzynier=60pkt
Bolec+inzynier+para pistoletow+ogniste ataki=70pkt
Katapka+rune of accuracy=105pkt
15xminersi+champion+steamdrill=200pkt
Rare:
Organki=120pkt
Gyrocopter=140pkt
RAZEM:2250 pkt
DD=8+2scrolle
Chcialem jeszcze miec bardzo master rune of balance ,ale troche droga I niewiem skad pkt wziac wiec soebi ja darowalem;/
Lord:
Runelord+shield+kowadlo+rune of stone+rune of preservation=338pkt
Hero:
Thane+bsb+rune of challenge+master gromril+rune of resistance=165pkt
Runesmith+shield+ scroll+rune of stone=102pkt
Core:
10xwarriors+GW=100pkt
10xquarelles+shields+musican=125pkt
19xlongbeards+shields+FCG+rune of battle+rune of determination=298pkt
Special:
Cannon+rune of forging=125pkt
Bolec+inzynier=60pkt
Bolec+inzynier+para pistoletow+ogniste ataki=70pkt
Katapka+rune of accuracy=105pkt
15xminersi+champion+steamdrill=200pkt
Rare:
Organki=120pkt
Gyrocopter=140pkt
RAZEM:2250 pkt
DD=8+2scrolle
Chcialem jeszcze miec bardzo master rune of balance ,ale troche droga I niewiem skad pkt wziac wiec soebi ja darowalem;/
Ostatnio zmieniony 9 lip 2009, o 20:25 przez dziekanotr, łącznie zmieniany 4 razy.
- dziekanotr
- Wodzirej
hmm...to co proponujesz zmienic? no mam tylko ten jeden klolcek do walki no i minersow zakopanych...glownie chcialem nastawic sie na strzelanie jak zreszta widac,
- dziekanotr
- Wodzirej
chcialem, ale wole jednak zyrka;) zawsze jakies denerwujace fasty zdejmie/zablokuje, jest szybki, jako jedyna jednostka dwarfow, no myslalem zeby zrobic klocek warriorow wiekszy no ale pkt nie mam, najwyzej moge powiekszyc do 15 z muzykiem tych z GW ale niewiem czy jest sens, tak to ta 10 z GW malo kosztuje w pkt a ma pierdzielniecie jako takie i zawsze moze wspomudz ten duzy klocek, ale niewiem czy to wystarczy..
- dziekanotr
- Wodzirej
hm...no spoko ale wolalbym jednak tych thundow;D, a taka 10 z FCG to nie bardzo mi lezy;/ogolnie to thundzi na gorce ,kusznicy i bolec z jednej flanki, drugi bolec i warriorzy z GW z drugiej flanki, organki i cannon blisko kloca longow, katapka pewnie tez kolo kuszoli, ale to zalezy chcialem jakos sensownie wsadzic mega duzo strzelania w ta rozpe, mam nadzieje ze te moje strzelanie nie padnie za szybko, bo do obrany mam niewiele..na fasty to kuszole i glownie gyrokopter, kowadlo daje dodatkowy ruch minersom no i wiadomo, oczywiscie skitrane w ch*j
- marcus_cheater
- Oszukista
Musisz koniecznie znaleźć punkty na:
-1+sv z przerzutem na bsb
-+1 do sv na szmicie
-tarcze na wszystkim co może je mieć
-inżyniera w bolcu
Rozpiska jest ciekawa dosyć, ale brakuje właśnie wspomnianych przeze mnie przedmiotów.
BSB bez tego jest cienki, podobnie jak thundzi i szmit. A inżynier w bolcu to podstawa- rzuci czelendża, dodatkowy atak i wound i więcej BS-a.
-1+sv z przerzutem na bsb
-+1 do sv na szmicie
-tarcze na wszystkim co może je mieć
-inżyniera w bolcu
Rozpiska jest ciekawa dosyć, ale brakuje właśnie wspomnianych przeze mnie przedmiotów.
BSB bez tego jest cienki, podobnie jak thundzi i szmit. A inżynier w bolcu to podstawa- rzuci czelendża, dodatkowy atak i wound i więcej BS-a.
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- dziekanotr
- Wodzirej
hmm... bsb'ek ma tego save na 1+ w starciu wrecz, na szmicie znajde jakos pkt na to, a te tarcze to tez na tych z GW?? moge poswiecic rune +1sily na katapce, wtedy bd mial pkt..albo/i ewentualnie rune of battle z longow, ale to nie chetnie..ok zaraz dam update;)dzieki
- dziekanotr
- Wodzirej
dobra poszedl edit w pierwszym poscie, zrobilem to co proponowal Marcus ,ale zrobilem to kosztem inzyniera i runy penetracji z klopy....czy dobrze zrobilem, warto?
- marcus_cheater
- Oszukista
Nie masz save 1+, bo bsb nie może mieć tarczy. Szukaj punktów w minersach.
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- dziekanotr
- Wodzirej
hmm...10 minersow to bedzie za malo;/ pozostane przy 15, oprocz tego save na bsb wszystko jest ok?
- marcus_cheater
- Oszukista
Inżynier na drugim stolcu jeszcze.
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- dziekanotr
- Wodzirej
juz jest;p chyba ze wywalerune of battle , wtedy rune of stone tez i tarcze no i mam pkt na master of gromril na thanie;>
- marcus_cheater
- Oszukista
Wywal dwuraki z warriorów- daj im tarcze, wywal też muzyka z kusz i już masz na inżyniera. A na gromril już sam musisz pokombinowac.
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- dziekanotr
- Wodzirej
ale inzyniera juz mam;p jest up rozpy, wieczorem dam juz taka ze wszystkiemi poprawkami, dzieki
EDIT: na gorze najnowsza rozpa, jestem 18pkt do przodu tylko niewiem z czego zabrac..chyba wywale 1 scrolla i dam inzynierowi muszkiet, wtedy bedzie 2248pkt ;D
EDIT: na gorze najnowsza rozpa, jestem 18pkt do przodu tylko niewiem z czego zabrac..chyba wywale 1 scrolla i dam inzynierowi muszkiet, wtedy bedzie 2248pkt ;D