Dwarfy 2250pkt BP+R na kowadle

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dziekanotr
Wodzirej

Re: Dwarfy 2250pkt BP+R na kowadle

Post autor: dziekanotr »

dobra zabralem scrolla i dalem pare pistoli inzynierowi od ognistego bolca, pkt starczylo;)w pierwszym poscie juz wszystko jak nalezy;) rozpa ma teraz 2248pkt

Xet--->:5 gornikow to 55pkt+20pkt zdjecie GW z wojownikow czyli 75 pkt, starczy na 9 warriorow, ale nie wiem czy jest sens;/ wole chyba ta 10 z GW niz 19 gola;/ zawsze ta sila 5 co nie co moze zdzialac..

keen
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: keen »

w sumie też mi się wydaje, że warriorzy to tylko z GW raczej jak mają coś działać.. ;P

Awatar użytkownika
Aron_Banalny
Masakrator

Post autor: Aron_Banalny »

ja bym zmienił jedną dziesiątkę strzelców, najchętniej thundów, na dopakowanie wariorów. nie dawał bym im gw, tylko tarcze. imo krasnale powinny cisnąć CR a nie gw. rozumiem że nastawiasz się na strzelanie ale póki co nie masz czym bronić strzelców i maszyn. od 3 tury masz kłopoty, a z niektórymi armiami od drugiej.

zmienił bym longom runy ze sztandaru. courage jest praktyczniejszy, nie musisz obawiać się dodatkowymi rzutami czy fear-outnumber.

powinno ci zostać trochę punktów, możesz dokupić oathstone dla bsb. przy tak małej liczbie fajterskich oddziałów łatwo o kanapkę.

ODPOWIEDZ