Sie obudzil za 5 dwunasta... Ach ta kohortowa mlodziezDimmu pisze:Ma ktos moze 20 zombich??
Mój tel.. 603 840 842 (zaraz ruszam do trójmiasta wiec nie bede mógł odpisać na gg czy tez PM)
Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009
Re: Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009
Klops, ja Ci pozycze , daj znać PM czy aktualne
Za 10 trzecia, jak zwykle koncertowo się nie wyśpię, ale za to jaka była zaprawa w gronie Kohortowym
Udzieli ktoś jakiejś małej relacji po pierwszych bitwach? -bo jestem ciekawy wyników i parę osób, które się nie mogły wybrać z różnych powodów pewnie też. Pozdr
- Młody Pajak
- Kradziej
albo chociaż aktualną tabelkę i pierwsze bitwy na jutro
Czołówka w skrócie - z pamięci (tak więc mogą być pewne różnice):
1. Xet 56
2. Thurion 51
3. Assur 50
4. Kubi 50
5. Butan 49
6. KJ 49
Jest 128 osób. Zaraz wyruszam na ognisko, bo chwilę tylko znalazłem by do chaty wpaść. Może jak będzie możliwość dziś wieczorkiem lub jutro, to jakieś wstępne wyniki zaprezentujemy.
1. Xet 56
2. Thurion 51
3. Assur 50
4. Kubi 50
5. Butan 49
6. KJ 49
Jest 128 osób. Zaraz wyruszam na ognisko, bo chwilę tylko znalazłem by do chaty wpaść. Może jak będzie możliwość dziś wieczorkiem lub jutro, to jakieś wstępne wyniki zaprezentujemy.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Wyniki na gorąco:
1. Thurion
2. Kalesoner
3. Koszo
4. Malal
5. Kubi
6. Karlee
7. Żaba
8. Assur
9. Rudy
10. Furion
Reszta wkrótce, bo już sił nie mam.
1. Thurion
2. Kalesoner
3. Koszo
4. Malal
5. Kubi
6. Karlee
7. Żaba
8. Assur
9. Rudy
10. Furion
Reszta wkrótce, bo już sił nie mam.
Draconis - FOR EVER !!!
Turniej jak zwykle pierwsza klasa! sala świetna(w końcu klima działała ), domki jak zwykle spoko i co najważniejsze- zajefajni ludzie:-) o wyniku mówić nie będę, niech przemówią liczby- 17 miscastów przez cały turniej, 15 na Slannie i dwa razy 2x1 na tabelce:-D
dziękuję wszystkim z którymi grałem, z którymi piłem i tym którzy ten turniej zorganizowali!
za rok oczywiście też będę;-)
ps.: gratuluję Thurionowi 1 miejsca
dziękuję wszystkim z którymi grałem, z którymi piłem i tym którzy ten turniej zorganizowali!
za rok oczywiście też będę;-)
ps.: gratuluję Thurionowi 1 miejsca