Dopiero zaczynam grać, więc możliwe że rozpiska ostro ssie, dlatego nie mam nic przeciwko, jeśli ktoś zaproponuje coś zupełnie innego od tej poniżej:
Noble - 181p
Helm of Fortune, War Banner, Elf Steed:Barded, Lance, Dragon Armour
(idzie do oddziału DP)
Mage MLvl2 - 165p
Dispel Scroll, Silver Wand ( może jeszcze Power Stone za dodatkowe 20p)
Generał, magia Heavens, i chyba za te 20 czy 30 pkt dam mu Seer (..bo Seer pozwala wybierać czary, tak? xP) Jego zadaniem jest rzucanie komety albo Uranona, ewentualnie Celestial Shield.
10 Archer - 110p
5 Dragon Princes - 180p
A w nich muzyk i champion. Sztandaru nie dawałem, bo w końcu będzie go miał Noble.
10 Swordmasters - 180p
W środku sztandar, muzyk, champion. Zastanawiam się czy warto ich brać - może lepsi byliby WL albo zupełnie coś innego...na pewno będę grał z VC i Dwarfami, głównie SM chciałem brać ze względu na masę mięcha w VC.
1 Great Eagle - 50p
Na samotnych magów albo obsługę dział...Chociaż może lepiej byłoby go wyrzucić, coś obciąć i włożyć drugiego RBT?
1 RBT - 100 p
I jak narazie wychodzi 966 punktów, z czego 20 (...czy 30? xP) chyba pójdzie na Seer dla maga, żeby kometa znalazła się w jego czarach.
HE 1000pt
- Master of reality
- Oszukista
Przede wszystkim to a rozpa jest nie legalna bo na noblu masz HoF i WB .polecam HoF +SoM to bardzo fajny zestaw.
Na dragon princach nie opłaca się dać championa za to sztandarowy z banner of ellyrion to dla mnie podstawa
Sword masterom nie opłaca się dawać command groupu
Seerstaff pozwala wybierać czary i kosztuje 30 pkt
Ja lubię na takie punkty brać maga scroll+ jawel of dusk bo odpalasz 2 spelle na 2 i 3 kościach. Polecam lore of metal bo mocny, lore of beast bo łatwo wychodzi i elficką magię bo jest przydatna. a kometę ciężko rzucić a i przeciwnik ci ją pewnie rozproszy. Nie polecam.
No to chyba tyle. Powodzenia
Na dragon princach nie opłaca się dać championa za to sztandarowy z banner of ellyrion to dla mnie podstawa
Sword masterom nie opłaca się dawać command groupu
Seerstaff pozwala wybierać czary i kosztuje 30 pkt
Ja lubię na takie punkty brać maga scroll+ jawel of dusk bo odpalasz 2 spelle na 2 i 3 kościach. Polecam lore of metal bo mocny, lore of beast bo łatwo wychodzi i elficką magię bo jest przydatna. a kometę ciężko rzucić a i przeciwnik ci ją pewnie rozproszy. Nie polecam.
No to chyba tyle. Powodzenia
- Młody Pajak
- Kradziej
ej ale nie musisz obowiązkowo brać heavena