BP - R wersja 1.03 opublikowana
Moderator: Barbarossa
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Re: BP - R wersja 1.03 opublikowana
FUCK BP!!!
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
- Barbarossa
- Mniejsze zło
-1 PD, jeśli daje +1 to cast.Dark Knight pisze:Mark Tzeentcha też jest -1PD? Nawet na wojowniku?
Czyli Summon Ghouls też zjada PD bo daje +1 do casta tylko na neheka na ghule?
No tak ale mi chodzi tylko o to czy zjada, ale jak zjada to nie mam pytan Dzięki.
- Szrederator
- Chuck Norris
Albo jestem ślepy albo nie wiem o co chodzi, ale czy mi się tylko wydaje czy na turniejach bp+r można grać spec herosami?(wiem, że na pewno nie było to zrobione umyślnie ). Nigdzie nie znalazłem tego zapisu, ani w Bp ani w R, że nie można ich wystawiać
- Szrederator
- Chuck Norris
hmmmm ale przecież wiadomo że by zakazał lepiej nic nie mówić, a na turnieju jak wpadnę ze specem to się wszyscy zdziwią jak powiem: no ale to legalnie
No i co w koncu z czołgiem? Teraz to tak serio to mi nie robi ale chętnie sie dowiem
Mam nadzieję, że dostrzegliście iż przy dopuszczeniu 2 czołgów i altara zrobiło się na turnieju 2xwięcej imperium, a dzięki temu było więcej różnorodności. Więcej różnorodności = ciekawsze turnieje
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
i co ważniejsze jak widać nie rzezają te imperia ... na Draconie z Demonami Wampirami i D.Elfami było tak równo-równo. Z H.Elfami już cieżko...
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
jak już planujecie jakieś zmiany, to przydaloby sie cos ogrom, bo jak widać nikt nawet niechce nimi jechać na mastera(ja bym pojechal ale nie moglem). przydaloby sie danie rhinoxom zeby mialy impacty zawsze, tak jak ogry to da im lekkiego kopa, można by bylo jeszcze zmienić sztandar za 60pkt ktory daje przerzuty 1 w szarży na to żeby dawał przerzuty 1 w pierwszej rundzie hth Jest jeszcze możliwość, żeby magowie nie dostawali obrażeń po czarowaniu
Przynajmniej przemyślcie niektóre propozycje, bo na tle nowych armii ogry i orkasy dalej są w czoko
Przynajmniej przemyślcie niektóre propozycje, bo na tle nowych armii ogry i orkasy dalej są w czoko
Chyba bardziej brainlessowe...karlee pisze:Mam nadzieję, że dostrzegliście iż przy dopuszczeniu 2 czołgów i altara zrobiło się na turnieju 2xwięcej imperium, a dzięki temu było więcej różnorodności. Więcej różnorodności = ciekawsze turnieje
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"