PMOTM czarka de

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

PMOTM czarka de

Post autor: Arbiter Elegancji »

Już polowa lipca i na razie żadnych prac :-. to ja będę pierwszy :mrgreen:

Obrazek

Z braku czasy wystawiam single model.
WIP oczywiście. fota kiepska (jak zwykle :cry: ) za to zoom spory by można bylo zobaczyć więcej szczególów. skóra będzie jeszcze cieniowana, szkapa również dostanie jeszcze kilka przejść. Figsa jest do mojej armii więc kolorystyka będzie czerwono-beżowa/piaskowa. Tylko nad wlosami się zastanawiam, będą plomieniście rude najprawdopodobniej (czarne jakoś mi nie pasują) :-k
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

gufi
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: gufi »

koń jako tako ale skóra czarki to po prostu dół kompletny ... 0 jakichkolwiek cieni czy rozjaśnień , wygląda płasko i nieciekawie szczególnie na rękach

Awatar użytkownika
maciek_89
Chuck Norris

Post autor: maciek_89 »

twarz elfki ,szczególnie oczy i usta wyglądają świetnie!
Reszta to zapewne wip, także owocna praca, ja dziś wezmę się zmotywowany twoją pracą do jakiegoś swojego modelu:)

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Zapowiada się miło, czy na czubku laski jest kaczka, czy mi się wydaje :)??

Awatar użytkownika
SoCiu
Wodzirej

Post autor: SoCiu »

No kaczak, zupełnie jak w Death Proof :wink:

GreatJester
Chuck Norris

Post autor: GreatJester »

gufi pisze:koń jako tako ale skóra czarki to po prostu dół kompletny ... 0 jakichkolwiek cieni czy rozjaśnień , wygląda płasko i nieciekawie szczególnie na rękach
Arbiter Elegancji pisze:skóra będzie jeszcze cieniowana

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

:D na fotkach czasem g.... widać... tutaj jeszcze to cieniowanie trzeba pacnąć ale zapowiada się wyjebiaszczy model.
czekam więc na zdjęcia skończonej.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

to na końcu lagi to smok z bitsów od korsarzy (chempion ma takiego na helmie). Ale kaczuszka też by byla fajna :wink:
dziś w nocy wrzucę kolejne foty.
maciek_89 pisze:ja dziś wezmę się zmotywowany twoją pracą do jakiegoś swojego modelu:)
Dawaj, dawaj. czasu wcale nie jest tak dużo, a czym więcej modeli w konkursie tym lepiej :D
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

gufi
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: gufi »

nie doczytałem się ze skóra będzie dopieszczana więc zasugerowałem się że jak oczy już masz i usta to skórę musisz mieć skończoną ... tak logika nakazuje ale ok ..

a co to konkursu to i ja model wystawię

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

Czekamy z niecierpliwością mistrzu gufi aka vegam

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

gufi pisze:nie doczytałem się ze skóra będzie dopieszczana
wypadaloby jednak przeglądać posty cale, a nie tylko fragment który ci odpowiada :roll: , po coś napisalem że skóra nie jest skończona.
gufi pisze:więc zasugerowałem się że jak oczy już masz i usta to skórę musisz mieć skończoną ...
niespodzianka :mrgreen:

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

dziś niedużo:
Obrazek
Obrazek
koń i skóra skończone. panienka dostala loczki a konik grzywę i IMO calkiem sympatyczny freehandzik.

Szymek
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Szymek »

Skóra nawet ok, ale proszę - nie zostawiaj w takim surowym stanie tego konika...

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Już niedlugo koniec :mrgreen: . Mam już trochę dość tego modelu.
Nie wiem co mnie podkusilo ale krawędzie "zbroi" pomalowalem na różowo :? średnio to pasuje, ale raczej nie na tyle źle żebym to poprawial (poza tym nie chce mi się :wink: ).

Obrazek
Obrazek
Obrazek

do skończenia zostal konik, miecz i podstawka.

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Post autor: Niko »

hmmm... konik naprawde fajny :) a reszta no coz... jak dla mnie cos jest nie tak ale nie wiem co.

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

Brązowy słabo wygląda.

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Post autor: Niko »

A moim zdaniem wyglada bardzo fajnie... tylko na dolepianej szmatce wyglada srednio ale to pewnie wina GS'u po ktorym (przynajmniej mi) sie slabo maluje...
A tak ogolnie to bardzo fajnie ze czarodziejke zrobiles z wiedzmy... fajny pomysl

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Niko pisze: jak dla mnie cos jest nie tak ale nie wiem co.
Może obecność różu?
Niko pisze:tylko na dolepianej szmatce wyglada srednio ale to pewnie wina GS'u po ktorym (przynajmniej mi) sie slabo maluje...
lepiąc tą szmatkę uczylem poslugiwać się nowymi narzędziami do GS, dlatego nie jest najwyższych lotów.
Niko pisze:A tak ogolnie to bardzo fajnie ze czarodziejke zrobiles z wiedzmy... fajny pomysl
Dzięki ,Fajnie że się podoba :mrgreen:

Awatar użytkownika
Bojo
Mudżahedin

Post autor: Bojo »

miłe :wink: ale jakoś mimo wszystko mało DE mi się wydaje nie wiem :?
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69

pozdrawiamy
Administracja

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

No i koniec :mrgreen: tak oto prezentuje się moja gotowa czarodziejka mrocznych elfów:

zdjęcie konkursowe:
Obrazek
A tak wygląda tyl:
Obrazek

Ogólnie jestem zadowolony z tego modelu, szczególnie jak porównam sobie efekt końcowy z pierwszym zdjęciem w tym temacie :D

ODPOWIEDZ