PMOTM czarka de
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
PMOTM czarka de
Już polowa lipca i na razie żadnych prac to ja będę pierwszy
Z braku czasy wystawiam single model.
WIP oczywiście. fota kiepska (jak zwykle ) za to zoom spory by można bylo zobaczyć więcej szczególów. skóra będzie jeszcze cieniowana, szkapa również dostanie jeszcze kilka przejść. Figsa jest do mojej armii więc kolorystyka będzie czerwono-beżowa/piaskowa. Tylko nad wlosami się zastanawiam, będą plomieniście rude najprawdopodobniej (czarne jakoś mi nie pasują)
Z braku czasy wystawiam single model.
WIP oczywiście. fota kiepska (jak zwykle ) za to zoom spory by można bylo zobaczyć więcej szczególów. skóra będzie jeszcze cieniowana, szkapa również dostanie jeszcze kilka przejść. Figsa jest do mojej armii więc kolorystyka będzie czerwono-beżowa/piaskowa. Tylko nad wlosami się zastanawiam, będą plomieniście rude najprawdopodobniej (czarne jakoś mi nie pasują)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
-
- Chuck Norris
gufi pisze:koń jako tako ale skóra czarki to po prostu dół kompletny ... 0 jakichkolwiek cieni czy rozjaśnień , wygląda płasko i nieciekawie szczególnie na rękach
Arbiter Elegancji pisze:skóra będzie jeszcze cieniowana
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
to na końcu lagi to smok z bitsów od korsarzy (chempion ma takiego na helmie). Ale kaczuszka też by byla fajna
dziś w nocy wrzucę kolejne foty.
dziś w nocy wrzucę kolejne foty.
Dawaj, dawaj. czasu wcale nie jest tak dużo, a czym więcej modeli w konkursie tym lepiejmaciek_89 pisze:ja dziś wezmę się zmotywowany twoją pracą do jakiegoś swojego modelu:)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Czekamy z niecierpliwością mistrzu gufi aka vegam
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
wypadaloby jednak przeglądać posty cale, a nie tylko fragment który ci odpowiada , po coś napisalem że skóra nie jest skończona.gufi pisze:nie doczytałem się ze skóra będzie dopieszczana
niespodziankagufi pisze:więc zasugerowałem się że jak oczy już masz i usta to skórę musisz mieć skończoną ...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
dziś niedużo:
koń i skóra skończone. panienka dostala loczki a konik grzywę i IMO calkiem sympatyczny freehandzik.
koń i skóra skończone. panienka dostala loczki a konik grzywę i IMO calkiem sympatyczny freehandzik.
Skóra nawet ok, ale proszę - nie zostawiaj w takim surowym stanie tego konika...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Już niedlugo koniec . Mam już trochę dość tego modelu.
Nie wiem co mnie podkusilo ale krawędzie "zbroi" pomalowalem na różowo średnio to pasuje, ale raczej nie na tyle źle żebym to poprawial (poza tym nie chce mi się ).
do skończenia zostal konik, miecz i podstawka.
Nie wiem co mnie podkusilo ale krawędzie "zbroi" pomalowalem na różowo średnio to pasuje, ale raczej nie na tyle źle żebym to poprawial (poza tym nie chce mi się ).
do skończenia zostal konik, miecz i podstawka.
hmmm... konik naprawde fajny a reszta no coz... jak dla mnie cos jest nie tak ale nie wiem co.
Brązowy słabo wygląda.
A moim zdaniem wyglada bardzo fajnie... tylko na dolepianej szmatce wyglada srednio ale to pewnie wina GS'u po ktorym (przynajmniej mi) sie slabo maluje...
A tak ogolnie to bardzo fajnie ze czarodziejke zrobiles z wiedzmy... fajny pomysl
A tak ogolnie to bardzo fajnie ze czarodziejke zrobiles z wiedzmy... fajny pomysl
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Może obecność różu?Niko pisze: jak dla mnie cos jest nie tak ale nie wiem co.
lepiąc tą szmatkę uczylem poslugiwać się nowymi narzędziami do GS, dlatego nie jest najwyższych lotów.Niko pisze:tylko na dolepianej szmatce wyglada srednio ale to pewnie wina GS'u po ktorym (przynajmniej mi) sie slabo maluje...
Dzięki ,Fajnie że się podobaNiko pisze:A tak ogolnie to bardzo fajnie ze czarodziejke zrobiles z wiedzmy... fajny pomysl
miłe ale jakoś mimo wszystko mało DE mi się wydaje nie wiem
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
No i koniec tak oto prezentuje się moja gotowa czarodziejka mrocznych elfów:
zdjęcie konkursowe:
A tak wygląda tyl:
Ogólnie jestem zadowolony z tego modelu, szczególnie jak porównam sobie efekt końcowy z pierwszym zdjęciem w tym temacie
zdjęcie konkursowe:
A tak wygląda tyl:
Ogólnie jestem zadowolony z tego modelu, szczególnie jak porównam sobie efekt końcowy z pierwszym zdjęciem w tym temacie