Dorobienie szkrzydeł do furii na WD
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Dorobienie szkrzydeł do furii na WD
Mam 15 furii chaosowych bez skrzydeł, które na jutro muszą się nauczyć latać stając się harpiami . Macie może jakiś pomysł jak szybko i sprawnie je dorobić ?
-
- Chuck Norris
-
- Chuck Norris
On tam pisze ,że użył chematica. Ale sądzę ,że wikol też da radę
jak na szybko to polecam sposób Robsona wycinasz z plastikardu odpowiedni wzór i przyklejasz
kto widział ten wie
a od siebie dodam
i to chyba bardziej cie zainteresuje
kto widział ten wie
a od siebie dodam
i to chyba bardziej cie zainteresuje
w modelarskich na pewno znajdziesz w rożnych grubościach
a masz może jakieś plastikowe okładki takie z grubą folią,
skoroszyty nawet plastikowe pudełka po figurkach
skoroszyty nawet plastikowe pudełka po figurkach
zawsze możesz ją skleić i będą sztywniejsze
1 pomysł z klejem jest ok tylko źle kolega ci wytłumaczył .. zaden wikol zaden klej uhu ... ta technika na czym innym polega
używa się kleju do plastikowych modeli (rozpuszcza plastik )
druty w formie skrzydeł kładziesz na foli (np foliowa okładka zeszytu bądź wypracowania )
lejesz klejem modelarskim który rozpuszcza plastikowa okładkę i skleja ja z drutem , potem wycinasz i gotowe ;p
druty w formie skrzydeł kładziesz na foli (np foliowa okładka zeszytu bądź wypracowania )
lejesz klejem modelarskim który rozpuszcza plastikowa okładkę i skleja ja z drutem , potem wycinasz i gotowe ;p
-
- Chuck Norris
Ja próbowałem z wikolem( tak by poprostu zrobila się błonka między skrzydłami, i też dało radęgufi pisze:1 pomysł z klejem jest ok tylko źle kolega ci wytłumaczył .. zaden wikol zaden klej uhu ... ta technika na czym innym polega