http://www.sendspace.pl/file/8acbd7cfb1acff1c4e4a497Cosmo pisze:Re Misha:
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
<placze>
łap
http://www.sendspace.pl/file/8acbd7cfb1acff1c4e4a497Cosmo pisze:Re Misha:
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
<placze>
ciekawie to zapamietales...Andrzej pisze: 5 bitwa z WE
Grałem z BigPasiakiem, bardzo dobrym graczem WE. Miałem z dupy teren, 3 lasy na stole plus jeden jego. WE chowały się po lesie i w domkach, strzelając do moichbiednych bolców i je zabijając. Okrążył mnie i zaczął wystrzeliwać. Skończyłoby się to dla mnie kiepsko, gdyby nie zrobił strasznie głupiego błędu. Mianowicie wsadził treemena do lasu i zaczął go posuwać(nie dosłownie) W końcu przysunął się do mnie na tyle blisko, że zacząłem widzieć go smokiem ! Był jednak za daleko, około 14 cali. I co zrobił BigPasiak? Przysunął go 3 cale do mojego smoka!!! Mój smoczek tylko na to czekał, wpadł mu w dupsko i zaczął go ostro posuwać Dzięki temu było-
10:10
2 mm to w życiu - o tyle się nie mylę. Poniżej jednego milimetra – może ... Na styk.bigpasiak pisze:
z innej beczki dalej twierdze ze zabraklo 2 mm, ale rzut kostka byl nieublagany [ JJ to zuoooo ]
ja sie dokładam do tego...ja próbuje rozciągnąć 1/3 cala na "dochodzi...no widze jak nic..." a JJ mi że nie ma. Normalnie obraza dla prawdziwego , zdrowego bilusiuzmu...[ JJ to zuoooo ]
a w trzecim tkwisz i nie chcesz mi przyznac racji, ze mnie oszukales?Jedy Knight pisze:
Trzy błędy popełniłem, dwa z nich naprawiłem po zajrzeniu do podręcznika.
ciekawie to zapamietales...
mnie bardziej interesuje pierwsza tura i moje wejscie do lasu drzewcem
"-nie widac mnie z boku i przodu. ok?
-ok...
-czy mam ustawiac?
-nie ok..."
potem slysze
"widze Cie troche z boku szarza!"
Nie wiem co to ma wspólnego ze mną, po prostu miałeś pecha. Przy statystycznych rzutach smok rozkręca treemena w dwie tury, a nie w trzy.nie musze dodawac ze na 10 atakow drzewca [ bo 3 tury go "ostro" posuwales ] trafilem jakies 3 w lorda i 2 zranilem...
szkoda gadac
Jak ci już mówiłem na ETC tak zawsze sędziowałem i będę nadal sędziował.Shino pisze:
mam nadzieje, ze ta kwestie zdazymy wyjasnic do etc zeby juz tam przykrych sytuacji nie bylo
na zasadzie oddzialy JJ'a sie nie ruszaja dopuki ja jestem sedzia, chyba, ze bedzie to w uscisleniach to daleko nie zajedziemy....Jak ci już mówiłem na ETC tak zawsze sędziowałem i będę nadal sędziował.
Możesz sobie sztandaru w drugim szeregu używać na turniejach których nie sędziuję, albo jeśli wrzucisz do Polskich Uściśleń Sędziowskich, że sztandar w drugim szeregu działa. Wtedy w Polsce ci tak zasędziuję.
Do ETC się lepiej tej sztuczki szybko oducz.
tak... tylko takiej analogii nigdzie nie ma... tzn. sztandar ma opisane w swoich zasadach co traci jak nie jest w tylnim rankubigpasiak pisze:moze JJ chodzilo o analogie do bycia out herosow w tylnych rankach?
dokladnie tak jest... problem jest taki, ze nie chodzi o cczreszta nie jest tak ze banner daje bonus do CR jesli jest w pierwszym ranku?
nie moglaby free reforma robic jak juz jest w kresce... i o to byl caly spor zresztaTu chyba chodzi o coś głębszego bo jeżeli magiczna szmata miałaby nie działać to gwardia z kingiem w kolejce po mięso nie mogła by reforma robić bo zawsze muminek jest z przodu