Trochę wspólnego miał, na paru lokalach na zasady EURO się nimi pojawił, ale na poważniejszych imprezach chyba go nie było nimiZiemko pisze:Dzieki Bogu , ze jedzie w wiekszosci taki sklad jakby normalnie pojechal , jest szansa.... Mam nadzieje , ze Kielon , teraz ostro cwiczy gre HE , bo normalnie to chyba on za duzo z nimi wspolnego nie mial?
Skład na Euro
Moderator: swieta_barbara
Re: Skład na Euro
- swieta_barbara
- habydysz
Dobry z Ziemka burak sie zrobil :]Kielon pisze::* Dziekuje za troske.Ziemko pisze:Mam nadzieje , ze Kielon , teraz ostro cwiczy gre HE , bo normalnie to chyba on za duzo z nimi wspolnego nie mial?
Ty mnie przebijasz w kazdym calu misiaku :*
@Raptor
Ja nie farcę, ja po prostu naginam statystykę
Każdemu czasami się zdarza ustać skinkami ze scarem na piechotę w walce z 14 WL i BSB przez 3 rundy combatu na dwóch pałach
Ja nie farcę, ja po prostu naginam statystykę
Każdemu czasami się zdarza ustać skinkami ze scarem na piechotę w walce z 14 WL i BSB przez 3 rundy combatu na dwóch pałach
Mysle , ze wiele osob czekalo na to jak mu pojdzieScimitar pisze:Mam żal do Baśki, że jednak nad morze nie dotarł
Ziemko, weź już zluzuj poślady, co?
I wytrzymaj tak do Euro - potem będziesz sobie mógł marudzić do woli.
Jeszcze z biadolenia i narzekania nic nikomu dobrego nie przyszło.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
tak jak z dobrych chęci
wlasciwie to z narzekan wziela sie przemiana kikass skladu polski JH w eliminacje do euro...JaceK pisze:Ziemko, weź już zluzuj poślady, co?
Shino...jesteś z tego co wiem członkiem tego składu i grzecznie radzę wziąć w usta trochę wody i powstrzymać się od tego typu wypowiedzi.Shino pisze:wlasciwie to z narzekan wziela sie przemiana kikass skladu polski JH w eliminacje do euro...
Nikomu z Twojej drużyny tym nie pomagasz.
A nastroje mogą się tylko spieprzyć.
Pamiętaj - jednorodna drużyna to silniejsza drużyna.
Przyda Wam się trochę wreszcie wsparcia, a nie tylko narzekań.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
nie ma co zamiatać sprawy pod dywan bo jaki jest koń każdy widzi - odróżnijmy wsparcie dla naszej reprezentacji na Euro - od sposobu w jaki została wybrana (choć późniejsze eliminacje są ok) i emocji jakie to wywołało
właśne dla mitycznej atmosfery w teamie nie pojedzie Malal, Robson i Darek - co jeszcze możemy zrobić by ją poprawić ?
pozatym odrobina krytyki dobrze im zrobi będą mieli większą presję na wyniki
Ż.
właśne dla mitycznej atmosfery w teamie nie pojedzie Malal, Robson i Darek - co jeszcze możemy zrobić by ją poprawić ?
pozatym odrobina krytyki dobrze im zrobi będą mieli większą presję na wyniki
Ż.
Reprezentacja na euro jedzie po to żeby wygrać i godnie reprezentować nasz kraj , nie po to by miło pogadać i pokiziać sie po bródkach .
Do zwycięstwa nie jest potrzebna dobra atmosfera i nastrojowa muzyka a najlepsi gracze i dobra taktyka.
Tyle w temacie i tyle w kwestii narzekania Jadą gracze dobrzy, a nie najlepsi , a mogli jechać nawet średni/słabi jak ja czy Joschka F.
Do zwycięstwa nie jest potrzebna dobra atmosfera i nastrojowa muzyka a najlepsi gracze i dobra taktyka.
Tyle w temacie i tyle w kwestii narzekania Jadą gracze dobrzy, a nie najlepsi , a mogli jechać nawet średni/słabi jak ja czy Joschka F.
Beka na maxa
JaceK pisze:Ziemko, weź już zluzuj poślady, co?
Jacku jak na nic nie narzekam i nie marudze. Mowie szczerze , chcialem zobaczyc jak na tle Dalmara, Robsona , Jankiela i Zaby pojdzie DE Barbarze - bez zadnych zlosliwosci. Zdanie swoje na temat wyboru skladu w tym roku swoje mam i mam do tego prawo , nie zmienia to faktu , ze bede pierwszy ktory bedzie kibicowal polskiej reprezentacji obojetnie kto by w niej nie gral. (jakby sie udalo moze odwiedzilbym chlopakow na chwile , jesli niektore rzeczy by wypalily , ode mnie jest do Munster jest 280km). Naprawde mam wazniejsze rzeczy na glowie niz cisnieniowanie sie o sklad - co chcialem napisac juz napisalem wczesniej.
P.S. Cwiczcie chlopaki jeszcze troche czasu przed ETC zostalo.
na p[rawde uwazasz, ze zostalem wizety do skladu dlatego, ze czesto siedze na forum i bym mogl sporo narzekac?JaceK pisze:Shino...jesteś z tego co wiem członkiem tego składu i grzecznie radzę wziąć w usta trochę wody i powstrzymać się od tego typu wypowiedzi.Shino pisze:wlasciwie to z narzekan wziela sie przemiana kikass skladu polski JH w eliminacje do euro...
jesli tak rzeczywiscie bylo to lepiej byloby mnie z tego klsadu wypieprzyc niz mnie zostawic... bo moje marudzenie lub jego brak nie zmienia faktycznego wyniku na euro...
zabawne, ze mowisz o nastrojach w druzynie o ktorej w zasadzie nic nie wiesz...Nikomu z Twojej drużyny tym nie pomagasz.
A nastroje mogą się tylko spieprzyć.
nie cwiczcie tylko konczcie malowac armie raczejP.S. Cwiczcie chlopaki jeszcze troche czasu przed ETC zostalo.