Galeria Nicponia [up 18.09.2011] strona 5 Ejhn de Vanth
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Nicponia [up 17.07.2009)
,,Cynikiem jest być łatwo... ale nie każdy się na to odważy.''
ładnie ci wyszli
przyczepie się do mieczy, wyglądają na zardzewiałe
przyczepie się do mieczy, wyglądają na zardzewiałe
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Hmm, a mi się 'kolorystycznie' podobają z takimi zardzewiałymi mieczami. Za to do podstawek się przyczepię, pusto na nich.RAFIX pisze:przyczepie się do mieczy, wyglądają na zardzewiałe
Ogólnie fajne malowanie
Ta zbroja na drugim elfie jak dla mnie bardzo słaby kolor, a w pierwszym włosy jakoś słabo dopracowane czy coś.
A cała reszta bardzo fajna i miecze mi się podobają, no i jeszcze te kryształki, czy jak to nazwac u pierwszego elfa wypaśne.
A cała reszta bardzo fajna i miecze mi się podobają, no i jeszcze te kryształki, czy jak to nazwac u pierwszego elfa wypaśne.
- Master of reality
- Oszukista
Oba bardzo mi się podobają. Ten pierwszy wygląda jak eldarska banshee z 40ki
Co to za kolor na zbroi? Bardzo mi się podoba
Co to za kolor na zbroi? Bardzo mi się podoba
Ostatnio z nudów myślałem nad przedstawieniem GG w jakiś inny sposób, oto co z tego wyszło:
Druga piątka wygląda tak:
Widok od tyłu:
Aby miało to praktyczne zastosowanie, modele są spinowane i nie będą sklejane. Jeśli zginie jeden elf to wystarczy ściągnąć go z drzewa.
Całość wygląda tak:
Oczywiście pozostaje mi jeszcze dokleić kilka gałązek, dorobienie cięciw i zalepić dziury GSem. Komentarze mile widziane.
Druga piątka wygląda tak:
Widok od tyłu:
Aby miało to praktyczne zastosowanie, modele są spinowane i nie będą sklejane. Jeśli zginie jeden elf to wystarczy ściągnąć go z drzewa.
Całość wygląda tak:
Oczywiście pozostaje mi jeszcze dokleić kilka gałązek, dorobienie cięciw i zalepić dziury GSem. Komentarze mile widziane.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Mnie się podoba, ciekawy pomysł. Tylko wykończ to porządnie
super pomysł tylko czy jeden z nich nie przeczy prawu grawitacji? czy on może dostał jakimś bełtem bo chyba coś tam ma w klacie ?
wszystko fajowo wygląda, chociaż drzewo też w takiej dziwnej pozycji jakby(sklejone tak że mało naturalnie to wygląda)
ale gratuluję pomysłu i porządnego wykonania
wszystko fajowo wygląda, chociaż drzewo też w takiej dziwnej pozycji jakby(sklejone tak że mało naturalnie to wygląda)
ale gratuluję pomysłu i porządnego wykonania
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Zgadza się, jeden elf ma strzałę w klacie.
A o to porcja kolejnych prac:
To już chyba ostatni wardancer do tego oddziału.
Aparat trochę oszukał z kolorem włosów, bo Ci panowie mają bardziej pomarańczowe ale całość wygląda tak:
No i na deser Mounted Musician of the Lion z systemu Confrontation:
Komentarze mile widziane.
A o to porcja kolejnych prac:
To już chyba ostatni wardancer do tego oddziału.
Aparat trochę oszukał z kolorem włosów, bo Ci panowie mają bardziej pomarańczowe ale całość wygląda tak:
No i na deser Mounted Musician of the Lion z systemu Confrontation:
Komentarze mile widziane.
Wypaśny pomysł z gg i wygląda super ten z bełtem w klacie, a ten drugi jak się odwraca w jego stronę.
A ten tatuaż na twarzy wd zajebisty, jak jołker
A ten tatuaż na twarzy wd zajebisty, jak jołker
Figsy wypas, na twoim miejscu pobawił bym się bardziej podstawkami, bo odstają poziomem (chodzi o te szare kamienie). Dzięki washom można dzisiaj zrobić cuda
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Fajna rdza, jak malowałeś?
Dziękuję za miłe słowa.
Cała zbroja była pokryta Tin Bitz, następnie brushowana Boltgun Metal.
Wziąłem stary, cienki pędzel i punktowo nanosiłem Bestial Brown, Blood Red, Fire Orange, Ghost Grey w różnych miejscach, tak aby nie zachodziły za bardzo na siebie. Wielokrotnie powracałem do danego koloru aż do uzyskania zadowalającego efektu. Na koniec, bardzo delikatnie nałożyłem Boltgun Metal w niektórych tylko miejscach. Zacieki były robione mieszanką białego, Snot Green i Enchanated Blue z dużą ilością wody.
Cała zbroja była pokryta Tin Bitz, następnie brushowana Boltgun Metal.
Wziąłem stary, cienki pędzel i punktowo nanosiłem Bestial Brown, Blood Red, Fire Orange, Ghost Grey w różnych miejscach, tak aby nie zachodziły za bardzo na siebie. Wielokrotnie powracałem do danego koloru aż do uzyskania zadowalającego efektu. Na koniec, bardzo delikatnie nałożyłem Boltgun Metal w niektórych tylko miejscach. Zacieki były robione mieszanką białego, Snot Green i Enchanated Blue z dużą ilością wody.