Bohaterowie specjalni (a tak naprawdę 5 kg spamu)
Re: Bohaterowie specjalni znalezieni w necie xD
zapomniałem dodać "świeże", poza tym same polują bo wiedzą co najlepiej im smakuje
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Hehe. W sumie taki Ogr to może faktycznie za tłusty? Jeszcze sie Hellennki roztyją i im cholesterol podskoczy, a tego byśmy nie chcieli, prawda?
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Z moich obserwacji wynika że helenki najbardziej preferuja swoja obsługe lub innych chaośników
nie są wybredne
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
nie dacie rady wredne pokurcze wasza chwała dawno przeminęła
Rakso +1
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Master of reality
- Oszukista
Może i macie wprawe w kopaniu tylków ale my mamy lepsze Army bookiRakso_The_Slayer pisze:Raz się udało to i drugi raz się uda. Teraz jest nas może mniej ale mamy wprawe większą w kopaniu elfich tyłków
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Z HE jeszcze nigdy nie przegrałem, z DE też sobie nie przypominam jakiejś większej porażki (a na starym booku ani razu, z Jerzynem przegrywałem ale on grał Kultem ). Jak coś to ugrywam remis więc luzik Nie takie straszne nam te booki bo dalej macie T3Master of reality pisze:Może i macie wprawe w kopaniu tylków ale my mamy lepsze Army bookiRakso_The_Slayer pisze:Raz się udało to i drugi raz się uda. Teraz jest nas może mniej ale mamy wprawe większą w kopaniu elfich tyłków
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Master owned!!
Ale wasze dyskusje i tak nie mają znaczenia. Bo to MY wyznawcy Mrocznych Bogów doprowadzimy do upadku wszystkich waszych ras i cały Stary Świat przemienimy na wzór Pustkowi Chaosu. Potem będzie Ulthuan i Naggaroth
Ale póki co to se piszta
Ale wasze dyskusje i tak nie mają znaczenia. Bo to MY wyznawcy Mrocznych Bogów doprowadzimy do upadku wszystkich waszych ras i cały Stary Świat przemienimy na wzór Pustkowi Chaosu. Potem będzie Ulthuan i Naggaroth
Ale póki co to se piszta
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Eeee... Szczury to se mogą co najwyżej obsikać Altdorf od dołu
Wiesz, szczurki są najliczniejszą rasą całego świata WFB i gdyby rzeczywiście chciały tak zrobić jak nam sugerujesz, Altdorf mógłby popłynąć, tyle by się nazbierało z ich uryny.Dark Knight pisze:Eeee... Szczury to se mogą co najwyżej obsikać Altdorf od dołu
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
No dużo to ich jest. Ale z jakością to już gorzej (a samym sikaniem Altdorfu nie zdobędą).
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
A czepnąć Ci w łeb Infernal Geteway?! Ja Ci dam straszenie mnie piorunami. Shaggothem sie zasłonie i tyle z Twojego pioruna. Rasa panów sie znalazła... Skoro ich tak dużo to czemu ciągle w kanałach siedzą? Bo śmierdzą!!!
Szkoda ze szagot schodzi o jednych jezzaili albo dobrego strzału z latarki A globki to robia mu jesien z dupy
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Szkoda że ja nie pisze na poważnie tylko dla zabawy
Na poważnie to ja sie chce WoCh pozbyć bo są plewne.
Na poważnie to ja sie chce WoCh pozbyć bo są plewne.