I dlaczego WD wielkim turniejem był.bless pisze:
Tu rozmawiamy o tym, jak miło było na WD.
Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Re: Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Jak na turnieju:
- byli zarzygani ludzie,
- była gała/zapasy/wyscigi chariotów
- "oblewanie"
- trochę płci pięknej
- narkotyki
- alkohol
- ognicho
- akcje wyjątkowe
... to znaczy że turniej był udany
Mi się ten baaardzo podobał
A figurek przesuwanie ? Phi! To jest na każdym masterze ;p
- byli zarzygani ludzie,
- "oblewanie"
- trochę płci pięknej
- narkotyki
- alkohol
- ognicho
- akcje wyjątkowe
... to znaczy że turniej był udany
Mi się ten baaardzo podobał
A figurek przesuwanie ? Phi! To jest na każdym masterze ;p
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Karlee zapomniałeś, że byłą też dupocipka i wspomnienia o twojej czarnej rozpaczy
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
i popersJak na turnieju:
- byli zarzygani ludzie,
- "oblewanie"
- trochę płci pięknej
- narkotyki
- alkohol
- ognicho
- akcje wyjątkowe
ale nie było łódek
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
I dobrze że nie było
Przynajmniej w tym roku nie narzekali na nas
Oczywiście za jakieś tam drobiażdżki jak jedno zarwane łóżko i jakieś połamane deski w innej polówce znów zapłaciliśmy z własnej kieszeni Parę osób - prawdopodobnie zainteresowani wiedzą o kogo chodzi - będzie miało w przyszłości "specjalną" taryfę. Co roku do was dokładamy
Przynajmniej w tym roku nie narzekali na nas
Oczywiście za jakieś tam drobiażdżki jak jedno zarwane łóżko i jakieś połamane deski w innej polówce znów zapłaciliśmy z własnej kieszeni Parę osób - prawdopodobnie zainteresowani wiedzą o kogo chodzi - będzie miało w przyszłości "specjalną" taryfę. Co roku do was dokładamy
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
w następnym roku specjalny fundusz remontowy zróbcie dla wybrańców Chaosu
o ile po piątku dostaliśmy chyba jakąś "delikatną" uwagę ze względu na syf pod domkiem (to w końcu nie nasza wina, że towarzystwo akurat tu przyszło) o tyle w niedziele rano była pochwała za posprzątaną chatkę
o ile po piątku dostaliśmy chyba jakąś "delikatną" uwagę ze względu na syf pod domkiem (to w końcu nie nasza wina, że towarzystwo akurat tu przyszło) o tyle w niedziele rano była pochwała za posprzątaną chatkę
Mea Culpa . Słabo pamiętam ale było jakoś tak ze siedziałem sobie wygodnie na płotku i gadałem z chłopakami z animosity i o ile mnie pamieć nie myli przyszedł Kędzierson i też soboie usiadł iiiii trach sie małe zrobiło i wylądowaliśmy na trawce .... a moze wtedy piłem z Kędziersownem i ktoś inny przylazł ... tak czy siak płotek po części uszkodziałem JA . Sorry wielkie .Scimitar pisze:... i jakieś połamane deski ...
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
NIe sory tylko z kasy wyskakuj
wyscigi rydwanow byly wlasnie na WD...karlee pisze:Wyscigi chariotów były zawżdy w 2007 roku w Gorzowie, kto był ten pamięta Dziopomobil
tych taczek nie da sie zapomniec tych kilka latek temu...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
To za to się daje karniaki??Oskar pisze:Dopiero teraz czytam relacje z draconu i doszło do mnie , że Furion dostał karniaki za to ,że nie pozwolił zaszarżować w trakcie ruchu ....
JACKU , a jak Ty tak grałeś z moim kolegą w wawie to były żarty
Ale wiocha...
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Oskar pisze:Dopiero teraz czytam relacje z draconu i doszło do mnie , że Furion dostał karniaki za to ,że nie pozwolił zaszarżować w trakcie ruchu ....
JACKU , a jak Ty tak grałeś z moim kolegą w wawie to były żarty
1 - Tak. Bawiliśmy sie w bycie złym.
2 - To on mi zakazał dalszych szarż po tym jak zdałem terror. Gdybym był Shino to bym się wykręcił, twierdząc, że zdanie terroru dopiero umożliwia zadeklarowanie szarży. Ale wolałem bawić sie inaczej.
3 - Nikt żadnego sędziogo nie wołał. Czasem przyda się potrenować bycie złym. Na sędziowanie Mastera - jak znalazł.
Choć zupełnie nie wiem czemu nie rzucił mi się na szyję na WD i nie całował.
Ludzie są dziwni.
1) Drogi Jacku Kurski. Moglbys nie przeinaczac tego co inni mowia oraz nie uzywac takich argumentow?Jedy Knight pisze: 2 - To on mi zakazał dalszych szarż po tym jak zdałem terror. Gdybym był Shino to bym się wykręcił, twierdząc, że zdanie terroru dopiero umożliwia zadeklarowanie szarży. Ale wolałem bawić sie inaczej.
2) Tak wiem, ze wolisz inaczej rozwiazywac takie sprawy... szkoda, ze te agreementy nie zawsze sa gentlemen's...
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Weź się odczep.Shino pisze:1) Drogi Jacku Kurski. Moglbys nie przeinaczac tego co inni mowia oraz nie uzywac takich argumentow?Jedy Knight pisze: 2 - To on mi zakazał dalszych szarż po tym jak zdałem terror. Gdybym był Shino to bym się wykręcił, twierdząc, że zdanie terroru dopiero umożliwia zadeklarowanie szarży. Ale wolałem bawić sie inaczej.
2) Tak wiem, ze wolisz inaczej rozwiazywac takie sprawy... szkoda, ze te agreementy nie zawsze sa gentlemen's...
Ksywy "Shino" już nie można użyć?
W normalnym kontekście użyłem, zwyczajnie można się było wykłócić co do zasad, a ty mi znowu wyjeżdżasz z pojęciem elegancji i dobrych manier.
Stalker jeden.
Jacku kto sie bawił , to sie bawił .... Zapomniałeś mu chyba o tym powiedzieć bo chyba nie złapał ....
Wiedz tylko , że takie zabawy chwały nie przynoszą jeśli sie innych za nie karze i ''buractwem'' nazywa
nic osobistego
Wiedz tylko , że takie zabawy chwały nie przynoszą jeśli sie innych za nie karze i ''buractwem'' nazywa
nic osobistego
Beka na maxa
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Powiedziałem – nie załapał. Pisałem już, ludzie miewają dziwne poczucie humoru.Oskar pisze:Jacku kto sie bawił , to sie bawił .... Zapomniałeś mu chyba o tym powiedzieć bo chyba nie złapał ....
nic osobistego
Normalne “escalatio” poszło, nawet przeprosiłem, że zacząłem, ale to on atomówki użył, nie ja.
Ponadto – nie używam epitetów, poza „shintoizmem” , ale po tych wszystkich latach w Japonii chyba mam prawo.
moze jestem juz troche przewrazliwiony po protu uznalem, ze jakbym byl shino to bym sie wykrecil wskazywalo imo, ze moj styl gry jest watpliwyJedy Knight pisze: Weź się odczep.
Ksywy "Shino" już nie można użyć?
W normalnym kontekście użyłem, zwyczajnie można się było wykłócić co do zasad, a ty mi znowu wyjeżdżasz z pojęciem elegancji i dobrych manier.
Stalker jeden.
a nie shinoizmem? czy moze po tylu latach po prostu dolaczylem do panteonu shintou?poza „shintoizmem”
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Shino pisze:a nie shinoizmem? czy moze po tylu latach po prostu dolaczylem do panteonu shintou?poza „shintoizmem”
Oj, literówka.