Skąpstwo motywacją do rzeźbienia
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Skąpstwo motywacją do rzeźbienia
Jestem skąpy i się z tym nie kryję . Cały dzień robiłem dzisiaj maguska z green stuffu. W dziale o modelowaniu założyłem też topic o green stuffie ale pomyślałem że zdjęcia tutaj pasują. Nie krzyczeć aż tak bardzo bo pierwszy raz babrałem sie w tym zielonym stafie. Po 1 etapie wygląda toto tak:
zdjęcie nr 1
zdjęcie nr 2
zdjęcie nr 3
Ten magus będzie miec w tej ręce wyciągniętej mały bajer
Proszę o komenty na ten czas bo jeszcze moge coś zmienić
Słabe zdjęcia bo robiłem kamerką internetową Nie mam cyfrówki [/url]
zdjęcie nr 1
zdjęcie nr 2
zdjęcie nr 3
Ten magus będzie miec w tej ręce wyciągniętej mały bajer
Proszę o komenty na ten czas bo jeszcze moge coś zmienić
Słabe zdjęcia bo robiłem kamerką internetową Nie mam cyfrówki [/url]
-
- Chuck Norris
Ave
Z tego co widać, a nie widać dużo, można powiedzieć że udało ci się zachować proporcje ciała, a to jest ważne.
Z tego co widać, a nie widać dużo, można powiedzieć że udało ci się zachować proporcje ciała, a to jest ważne.
Płaszcz taki z dupy troche.
Zgadzam się co do proporcjii
Zgadzam się co do proporcjii
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
strasznie nierówny i poszarpany płaszcz
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
ja to niemoge wogóler zdjecia otwozyc:P
Wykopał tak ze 30 starych tematówMućka pisze:Niewiem czy sie zorientowałeś ale wykopałeś temat z przed 4 miesięcy, wiec chyba nic dziwnego ze fotki ci nie dzialaja.
I nie wykopuj tych tematow bo strasznie forum zasmiecasz, zaslaniajac nowe figsy.
Zwłaszcza że widać zdjecia ^^Lunn pisze:zdolny przedszkolak, nie ma co
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
no jak bym cos widzial to bym ocenil
ale chyba niezly
ale chyba niezly