Nożyk w łapę i minutę później mamy (trochę niechlujnie wyciąłem, ale wiadomo o co cho):

Do tego jeszcze byłoby dobrze podoklejać jakieś bitsy i pobawić się GS'em i mogą całkiem zacne kółka z tego wyjść

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Khunag pisze:a tu lepiej niż w Tymbarkach: znak od Mrocznych Bogów
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
No, to już prawie jak Pustkowia Chaosu!RAFIX pisze:myślisz ze dostaniesz gift albo rzut na oko bogów, wyprowadzę cie z tego błędu co najwyżej odwiedzisz ostry dyżur![]()
![]()
Nie, raczej nie da rady akrylowi (w przeciwieństwie do żołądka). Lepiej wypróbuj jakąś polską kolę, efekt powinnien być ciekawszyszrama pisze:Ale kto wie, może Vivat dobrze rozpuszcza farbę chociaż i zastąpiłby DOT-3?
Ale cukru nie maPo prostu czysta rozpuszczona w wodzie chemia. Gratuluję wyboru
Chyba bym wolał wodę z cukrem niż wodę z 6 emulgatoramiKhunag pisze:Ale cukru nie maPo prostu czysta rozpuszczona w wodzie chemia. Gratuluję wyboru
Ja tam i tak nie planuję specjalnie długo żyć, wolę teraz być piękny młody i bez sadłaChyba bym wolał wodę z cukrem niż wodę z 6 emulgatorami