Orkowy Walec Piechotny

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Re: Orkowy Walec Piechotny

Post autor: Undead »

Poprzeglądałem AB i cos tam skrobnołem kilka rozpisek na czystych gobasach i powiem ze tam jest sporo fajnych bajerów....np.(tak na 2250)

Goblin Lord na pająku z obcinaniem warda, z korzystaniem z AS przeciwnika i dodatkową S i S za każdego bohatera w 12 calach jest bardzo ok...
Do tego Goblinski bsb na wilku np.ze sztandarem do przerzucania paniki tez jest bardzo ok...
I tu mam dylemat co dalej bo:
Mógł bym dać 2x goblinski szaman ze scrolami i wtedy miał bym antymagie...ale
też myslałem na herosem na Squigu i jednym 1levl szamanie na 2 scrolach...i niby tez mam antymagie ale ciut słabsza i tu przydał by się totem na orkach ale takowych nie przewidujemy :mrgreen:

Do tego 3 fasty (2xwilki raz pajaki) i jeszcze jeden fast pajaki w liczbie okolo 8 - 10 żeby gdzieś lord się chował.

Do tego 2 x 36 NG z siatam 3 fanolami FCG i jeden odział 25 gołych wesołych z 2 fanolami

Do tego Altyleria + rydwany i squig hopki jakies....i tu by sie przydał gość na squigu...

Moim zdaniem taka rozpa naprawde daje rade...i nawet bym pojechał tym na jakiś turniej żeby sprawdzić jej faktyczną funkcjonalność...
Niestery nie mamy quell animocity od BO bo takowego nie mamy wiec jest ryzyko ze w kluczowej sytuacji staniemy jak debile na srodku pola bitwy i kanapka gotowa :mrgreen: :mrgreen:
Plusów sporo bo przed twoim lordem ci nikt nie zdupczy (chyba ze latacz jakiś),klimat swietny i pierdolnięcie też jest;]
Co myslicie??

Awatar użytkownika
Ketman
Mudżahedin

Post autor: Ketman »

jako ze jest temat poswiecony rozpiskom proponuje przeniesc dyskusje do innego tematu w dziale orkow :) podaje link

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 8&start=20

ODPOWIEDZ