Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Re: Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009
Oskar, czemu uważasz że karniak za to to przesada?
To jest czepialstwo, bo ta szarża była oczywista, a gra była na drugim stole i można przez emocje zapomnieć.
Niepozwolenie wykonania tej szarży sprawiło, że Kaleson nie wygrał turnieju.
Ja nigdy nie lubiłem takiej drobiazgowości, co innego kiedy to coś zmienia, co innego jeśli robi się to tylko dlatego, żeby coś ugrać..
Akurat JJ to sędzia, który ma jaja. Ja nie wiem czy bym wstawił tego karniaka, ale JJ się nie zawahał i imo zrobił sprawiedliwie.
To jest czepialstwo, bo ta szarża była oczywista, a gra była na drugim stole i można przez emocje zapomnieć.
Niepozwolenie wykonania tej szarży sprawiło, że Kaleson nie wygrał turnieju.
Ja nigdy nie lubiłem takiej drobiazgowości, co innego kiedy to coś zmienia, co innego jeśli robi się to tylko dlatego, żeby coś ugrać..
Akurat JJ to sędzia, który ma jaja. Ja nie wiem czy bym wstawił tego karniaka, ale JJ się nie zawahał i imo zrobił sprawiedliwie.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Tak tak oczywiście, pomyliło mi się z duelem Rhino-Dziopox Ridersówbigpasiak pisze:wyscigi rydwanow byly wlasnie na WD...karlee pisze:Wyscigi chariotów były zawżdy w 2007 roku w Gorzowie, kto był ten pamięta Dziopomobil
tych taczek nie da sie zapomniec tych kilka latek temu...
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Bla bla bla.
Obecnie moje uczucia co do tej kwestii są mieszane, nie ma to jednak znaczenia. Decyzja poszła, a bitwa z Kalesonerem skończyła się uściskiem ręki, brakiem uraz i krótkim wyjaśnieniem na forum.
Było - minęło. Wszelkie spekulacje proszę zachować dla siebie. EoT panowie!
pozdrawiam
Furion
Obecnie moje uczucia co do tej kwestii są mieszane, nie ma to jednak znaczenia. Decyzja poszła, a bitwa z Kalesonerem skończyła się uściskiem ręki, brakiem uraz i krótkim wyjaśnieniem na forum.
Było - minęło. Wszelkie spekulacje proszę zachować dla siebie. EoT panowie!
pozdrawiam
Furion
Łódki to Zuuuuo xd
Ta wielka łódka nademną, do tej pory jest traumatycznym przeżyciem xd
Ta wielka łódka nademną, do tej pory jest traumatycznym przeżyciem xd
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Ale wy jestescie słabi i naiwni przecież wiadomo, że karniaki poszły dlatego, żeby Furion nie wygrał mastera nie doszukujcie się w tym na siłę logiki ^^
Dziwić może jedynie że Thurion nie dostał żadnego grzecznościowego punktu worst i wygrał ;]
Dziwić może jedynie że Thurion nie dostał żadnego grzecznościowego punktu worst i wygrał ;]
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- swieta_barbara
- habydysz
Gratki thurion za pocisniecie.
Z mojej strony chcialem tylko przeprosic za nieobecnosc - bardzo zalezalo mi na uczestnictwie w turnieju, ale przez autobus, ktory nie przyjechal przesranka.
I nie bylo to tak, ze nie pojechalem, bo nie mam kasy na 40 browcow, ktore przegrywalem w jakichs zakladach, ktorych nawet nie pamietam ^^
Z mojej strony chcialem tylko przeprosic za nieobecnosc - bardzo zalezalo mi na uczestnictwie w turnieju, ale przez autobus, ktory nie przyjechal przesranka.
I nie bylo to tak, ze nie pojechalem, bo nie mam kasy na 40 browcow, ktore przegrywalem w jakichs zakladach, ktorych nawet nie pamietam ^^
Dopiero teraz miałem chwilę, by przejrzeć cały temat.
Wrażenia bardzo pozytywne - po długiej przerwie bardzo przyjemny powrót do wfb. W przyszłym roku bardzo chętnie się pojawię, jeśli tylko dostanę urlop w lipcu. Zauważyłem, że jakoś kwestia terenów się nie pojawiła w tym temacie. Dlatego muszę się przyczepić.
Stoły były mega chujowe. W zeszłym roku podobno było tak samo. Prawie same patelnie, do tego symetrycznie ułozone. Może i tereny byłe estetyczne i fajnie wyglądały, ale stoły były zupełnie niegrywalne (przynajmniej te 5, na które trafiłem). Weźcie na przyszłość skopiujcie mapki od jakiegoś innego organizatora, a nie korzystajcie z tej kichy.
Wrażenia bardzo pozytywne - po długiej przerwie bardzo przyjemny powrót do wfb. W przyszłym roku bardzo chętnie się pojawię, jeśli tylko dostanę urlop w lipcu. Zauważyłem, że jakoś kwestia terenów się nie pojawiła w tym temacie. Dlatego muszę się przyczepić.
Stoły były mega chujowe. W zeszłym roku podobno było tak samo. Prawie same patelnie, do tego symetrycznie ułozone. Może i tereny byłe estetyczne i fajnie wyglądały, ale stoły były zupełnie niegrywalne (przynajmniej te 5, na które trafiłem). Weźcie na przyszłość skopiujcie mapki od jakiegoś innego organizatora, a nie korzystajcie z tej kichy.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Zaraz chłopaki termin minie i pół Polski urwie Wam głowę...
albo jaja?
albo jaja?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
No to chyba właśnie był update.
719 2009-07-11 WIELKI DRACON Wejherowo Draconis Master 2250 Niezaliczony - brak wyników w terminie