Turniej w Sopocie 16-08-2009
Re: Turniej w Sopocie 16-08-2009
masz 2 bazowe na sojusz i do tego 5 poziomów magii na sojusz max. przyznam ze to troche dziwne ze max 7 powerek na armie 2700p. ale widac takie jest załozenie;p
warlock ze wszystkim ma 2 poziom, zawsze możesz wystawić go tak, że ma 1:-Psztajgerland pisze:Wytłumaczy ktoś to z kośćmi powera trochę się zgubiłem (najlepiej na przykładzie)?? Bo zrozumiałem to tak 7 na oby dwóch graczy czyli obydwaj gracze mają razem 2 bazowe czy 4??
I czy Warlock enginner ma 1 czy 2 poziom??
a to ograniczenie magii ma robić to, że magia będzie wspomagaczem, jedną z tur, a nie turą główną...
I tak przyjada demony na 18 psach z dwoma jebakami i miłej gry
dobra powtorze pytanie:
a wybieranie czarow z danego lora? aka seerstaff HE zabiera kostke, chyba nie powinno no nie?
i co do tego BP+R rozumiem ze on tutaj NIE OBOWIAZUJE? tak? zarowno ograncizenia VC jak i Demonow tam wystepujace na turnieju nie sa obowiazujace poza waszymi restrykcjami?
no i dodaj Łukasz kompozycje do 1szego postu
pzdr
a wybieranie czarow z danego lora? aka seerstaff HE zabiera kostke, chyba nie powinno no nie?
i co do tego BP+R rozumiem ze on tutaj NIE OBOWIAZUJE? tak? zarowno ograncizenia VC jak i Demonow tam wystepujace na turnieju nie sa obowiazujace poza waszymi restrykcjami?
no i dodaj Łukasz kompozycje do 1szego postu
znajac Kołka jest to mozliwe pytanie jaka armia i co zawierajaca bedzie w sojuszu, bo samo takie 18 psow i 2 jebkow jest do pojechania w 3 turyMłody pisze:I tak przyjada demony na 18 psach z dwoma jebakami i miłej gry
pzdr
Myśle ze dowolne coś co odstrzela wszystkie przeszkadzajki .
To na pewno skaveni będą super bo drugi gracz też chce wystawić magię....
powiem tak- to musicie dogadać między sobą co i jak, na tym polega parówka, że dwie armie się uzupełniają. a gra Skavenami nie polega tylko na rzucaniu pocisków, widziałem kiedyś bitwę jak Młody rzucił pociski w pierwszej turze, a później już olał czarowanie:-Psztajgerland pisze:To na pewno skaveni będą super bo drugi gracz też chce wystawić magię....
seerstaff nie zabiera kości
dla demonów i vc wkleiłem nasze ograniczenia
ps.: mamy jeśli dobrze pamiętam 7 dużych stołów- więc spokojnie 14 par się zmieści... jeśli będzie więcej chętnych, to z małych stołów jesteśmy w stanie sklecić jeszcze z 6:-P
No staraj się, staraj, pech polega na tym, że Kreol będzie w tym czasie w Kolonii na Games Day-urychu022 pisze:Wstapnie wpiszcie mnie jako 2 osobowa armie , chyba ze uda mi sie namowic Kreola
No to mam problem , na szczescie jego armia nie jedzie z nimMalin pisze:No staraj się, staraj, pech polega na tym, że Kreol będzie w tym czasie w Kolonii na Games Day-urychu022 pisze:Wstapnie wpiszcie mnie jako 2 osobowa armie , chyba ze uda mi sie namowic Kreola
Ja mogę z Tobą jak tak bardzo Ci brakuje partnera ^^p.rychu022 pisze:No to mam problem , na szczescie jego armia nie jedzie z nimMalin pisze:No staraj się, staraj, pech polega na tym, że Kreol będzie w tym czasie w Kolonii na Games Day-urychu022 pisze:Wstapnie wpiszcie mnie jako 2 osobowa armie , chyba ze uda mi sie namowic Kreola
Pająk pisze:dozwolone w rozsądnej ilości... Malalowi Manflyerzy nie przejdą, cała armia sproxowana też nie:-Psztajgerland pisze:Sztajger&ANtY Koszalin A proxy dozwolone??
a 4/5 przejdzie?
"Aby być niepospolitym graczem, trzeba zacząć od pospolitego grania."
WE 12/13/8
ChD 0/1/0
VC 4/3/2
WE 12/13/8
ChD 0/1/0
VC 4/3/2
Pitul pisze:Pająk pisze:dozwolone w rozsądnej ilości... Malalowi Manflyerzy nie przejdą, cała armia sproxowana też nie:-Psztajgerland pisze:Sztajger&ANtY Koszalin A proxy dozwolone??
a 4/5 przejdzie?
Po pierwsze wiem że jesteśmy najlepsi i wszędzie nas chcą (joke)
Po drugie ja już mam dowóz załatwiony więc ze mną nie ma problemu raczej jak coś to z ANtYm