Skład na Euro
Moderator: swieta_barbara
Re: Skład na Euro
Shino zamiast owijać w bawełnę i biadolić, powiedz po prostu po męsku, że nie chcesz jechać szczególnie, że Jacek na złość popsuł ci ikonę
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Czyli 60%(jak ktoś napisał wcześniej ale nie pamiętam kto) to JH...
- swieta_barbara
- habydysz
Ostatecznie sklad to sami Jezdzcy Hardkoru i thurion bo kupil nam duzo piwa.
Dla tych co nie znają tych plew jadących na EURO:
- Zbigniew Łobocki VC Warszawa Ordin
Mariusz Kiliszek HE Kąty Węgierskie Earthshaker
Michał Rusinek TK Warszawa Ordin
Łukasz Łuczyński DoC Gdańsk Snot
Karol Pietrowicz Skav Gdańsk Snot
Kacper Bucki DE Warszawa JH
Stanisław Scheiner Liz Warszawa Ordin
Piotr Dębkowski Bre Piastów JH
Ostatnio zmieniony 21 lip 2009, o 13:03 przez Asassello, łącznie zmieniany 1 raz.
- swieta_barbara
- habydysz
Smiesznie wyszlo - po 2 z kazdego klubu (oczywiscie przy zalozeniu, ze Barb jest wciaz w Shakerze).
- Shakin' Dudi
- Masakrator
bo żaden nie mógł bez ukochanego przyjaciela jechaćswieta_barbara pisze:Smiesznie wyszlo - po 2 z kazdego klubu (oczywiscie przy zalozeniu, ze Barb jest wciaz w Shakerze).
a ja wlasnie watpie...JaceK pisze:Kompletnie nie rozumiem o czym mówisz?Shino pisze: na p[rawde uwazasz, ze zostalem wizety do skladu dlatego, ze czesto siedze na forum i bym mogl sporo narzekac?
Chyba za bardzo skupiasz się na sobie.
Gdybym ja składał tę drużynę (co oczywiście nigdy nie nastąpi), to też byś w niej był.
Bo jesteś świetnym graczem. I nie wątpię w to.
Tak dla jasności.
przejrzalem wyniki z WD i sie zastanawiam co robi w skladzie osoba ktora nie potrafi - od dluzszego czasu - nawet zblizyc sie do top10 singlowego mastera...
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
poprawiłem, coby później jakiś niedomówień nie było.
można już kontynuować tworzenie spiskowych teorii dziejów
można już kontynuować tworzenie spiskowych teorii dziejów
Nie umiesz czytac. Jest tam dla dobrego samopoczucia Stasia Zreszta czepianie sie Shina co tam robi a przemilczenie conajmniej 2 innych osob nie mowiac juz o kandydatach niektorych w eliminacjach jest sporym nietaktemGobos pisze: a ja wlasnie watpie...
przejrzalem wyniki z WD i sie zastanawiam co robi w skladzie osoba ktora nie potrafi - od dluzszego czasu - nawet zblizyc sie do top10 singlowego mastera...
podpis nieregulaminowy - administracja
Jak sie ostatnio zastanawialem dlaczego Kielon jedzie He , a nie WE. WE ma bardzo duze ogranie , zawsze zajmowal nimii wysokie miejsca i poza tym jest to swietna armia na remisowanie , no ale nie musze przeciez wszystkiego rozumiec. Najwazniejsze , ze chlopaki wiedza ocb.
Szerzy sie przekonanie, ze WE sa slaba armią, ktora obsysa i już nie daje rady.Ziemko pisze:Jak sie ostatnio zastanawialem dlaczego Kielon jedzie He , a nie WE. WE ma bardzo duze ogranie , zawsze zajmowal nimii wysokie miejsca i poza tym jest to swietna armia na remisowanie , no ale nie musze przeciez wszystkiego rozumiec. Najwazniejsze , ze chlopaki wiedza ocb.
Hmmm o tym nie pomyslalem , dzieki za wyjasnienie
podyskutujcie sobie o rozpiskach lepiej
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 18&t=61658
IMO troche klonowo i dziwnie mam jedynego Keepera wsrod liczacych sie teamow
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 18&t=61658
IMO troche klonowo i dziwnie mam jedynego Keepera wsrod liczacych sie teamow