Sar - galeria.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Sar - galeria.
Tak na początek , a potem w miarę możliwości zrobienia zdjęć, zamieszczę więcej.
Cyclops Savage - pierwszy model pomalowany do Skorne.
Cyclops Savage - pierwszy model pomalowany do Skorne.
Bardzo podoba mi się połączenie czerwonego i złotego takie to Khorowe
Ładnie pomalowany jest typ ale przydało by się jeszcze pocieniować trochę ten złoty
Ładnie pomalowany jest typ ale przydało by się jeszcze pocieniować trochę ten złoty
to dam ci mały przepis
do shanin golda dodaj troche snakebita lether a póxniej sukcesywnie dodawaj mithril silwera tudzież możesz jeszcze pociągnąć to devlan mudem
ja tak robię i fajnie wychodzi a jak będziesz miał chwile to zajrzyj do mojej galerii tam znajdziesz wiele przykładów
do shanin golda dodaj troche snakebita lether a póxniej sukcesywnie dodawaj mithril silwera tudzież możesz jeszcze pociągnąć to devlan mudem
ja tak robię i fajnie wychodzi a jak będziesz miał chwile to zajrzyj do mojej galerii tam znajdziesz wiele przykładów
cala figurka naprawde fajna
ale metaliki porazka ;p do poprawki zdecydowanie
ale mysle ze sobie poradzisz porownujac reszte pracy
ale metaliki porazka ;p do poprawki zdecydowanie
ale mysle ze sobie poradzisz porownujac reszte pracy
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Najbardziej podoba mi się niebieski A co do metalików to zrób jak Rafix napisał i będzie dobrze
Ja ze swojej strony odradzam mieszanie metalikow z innymi farbami. W ten sposob traci sie to co najwazniejsze czyli blask.RAFIX pisze:to dam ci mały przepis
do shanin golda dodaj troche snakebita lether
Bardzo istotne przed rozpoczeciem pracy jest wypolerowanie powierzchni ktora ma byc malowana metalikami. Farbe sie wtedy latwiej naklada i efekt koncowy jest lepszy.
Czy to znaczy, że metaliki powinno się nakładać bez podkładu?Raptaparat pisze:Bardzo istotne przed rozpoczeciem pracy jest wypolerowanie powierzchni ktora ma byc malowana metalikami. Farbe sie wtedy latwiej naklada i efekt koncowy jest lepszy.
Mnie się praca podoba, szczególnie, że chyba jesteś początkujący?
Ja niedawno zacząłem i wiem, że na samym początku trudno uzyskać bardzo dobre efekty bo po prostu się nie wie jak.
Powodzenia i cierpliwości
Nie, poprostu metaliczne powierzchnie powinny byc gladkie, a na odlewach(metalowych) zawsze jest troche smiecia. Ja wlasciwie szlifuje wszystko co sie da, bo latwiej jest mi pozniej malowac.Rizzen pisze: Czy to znaczy, że metaliki powinno się nakładać bez podkładu?
a czym te powierzchnie polerujesz??
1 warjack kluje w oczy za czystym metalikiem to samo model Ashlynn D'Else (za mało cieni jak dla mnie na pancerzu , przez tą czystość widać każdą fałdę farbki na pancerzu, za to płaszcz wyszedł ci znakomicie)
za to 2gi już jest bardzo fajny szczególnie złoto/miedziane elementy
za to 2gi już jest bardzo fajny szczególnie złoto/miedziane elementy