BP - R wersja 1.03 opublikowana
Moderator: Barbarossa
Re: BP - R wersja 1.03 opublikowana
Bestie nie są jakieś super mocne więc te marki mogą być tańsze... Żeby więcej ich pojawiało się na turniejach a nie tak jak jest teraz połowa to VC,DE,DOCH a druga połowa to reszta ;/
i sądzisz ze po tym zabiegu ludzie rzucą się na bestie jak na odgrzewane bułeczki w osiedlowym sklepiku, niestety ale taka prawda ze osoby grające bestiami będą musiały jeszcze trochę poczekać żeby wyjść z ukrycia
ale czy to jest naprawdę konieczne , bo ja nie mam nic przeciwko tylko bawimy się w pisanie własnych zasad narażając się na polską mentalność w postaci "bestie dostały to ja chce..." a tak naprawdę czy to coś pomoże spętanemu króliczkowi który to ostatkiem sił się miota szarpie i gryzie ale nic to mu nie pomoże bo pasztet z niego przedni jest
Nie nie,...akurat te 2 armie potrzebują pomocy choć akurat orki mają fajną magię...
Bestiom i orkom sie nalezy pomoc a demonom to sie nalezy w pape...VC udało się przyciąć do standardu reszty nie wiem czemu z Demonami jest taki problem(choć jesli Harpie są 0-3 to furie powinny byc 0-2...)
Bestiom i orkom sie nalezy pomoc a demonom to sie nalezy w pape...VC udało się przyciąć do standardu reszty nie wiem czemu z Demonami jest taki problem(choć jesli Harpie są 0-3 to furie powinny byc 0-2...)
- morgan10005
- Falubaz
Na zasadach EURO, na którymś turnieju w W-wie O&G walczyły na pierwszych stołach, a demony plewiły na końcu.
Może EURO jest lepsze od BPR
Może EURO jest lepsze od BPR
BPR sciska vc bardzo ładnie, tylko z demonami tego nie robi...
po czym to wnioskujesz? po naszych mistrzowsko obsadzonych w tej armii lokalach czy moze po Draconie gdzie nie bylo Zbyszka i Holana a Furion grał inną armią?Rzymek pisze:VC udało się przyciąć do standardu
co do demonow to sobie obrzynajcie co chcecie, ja tylko poprosze o to zeby LS przy kazdej zmianie ktora wymusza zmiane kregoslupu mojej armii dawala mi kase na figurki i malarza
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Można dodać, że gifty się nie mogą powtarzać za wyjątkiem spell breaker'a. Zawsze to coś, może niewiele ale jednak.
a których to giftów widziałeś więcej niż raz poza oczywiście tymi 0-1
Moze po tym ze z takimi przycięciami da sie juz grać i nie ma tak przypalonej magii i sa pociete najbardziej bolesne kombosy? I nie przypominam sobie zebys lamentował o kasie i malowaniu jak czołg stawał sie 0-1po czym to wnioskujesz? po naszych mistrzowsko obsadzonych w tej armii lokalach czy moze po Draconie gdzie nie bylo Zbyszka i Holana a Furion grał inną armią?
z tą różnicą ze przy 0-1 czołgu trzeba nową armie;)
no tylko 2..inni mają je w specialach których i tak do maxa raczej nie używają tak czy siak nie ma nigdy wiecej niz 3 działa a nie wiem czy jak bedzie zajmował special to nie bedzie ich nawet 2(podejrzewam ze nawet jak nie bedzie zajmowal speciala to wkrotce wszyscy bedą mieli po 2 działa bo szkoda zachodu z chronieniem 3...) Mówie to jako imperialista