Probably the best Warriors' roster in the world
Re: Probably the best Warriors' roster in the world
w faq jasno stoi że nie można, więc głowa przejdzie na środkowego nurglitę ze scrollem, nie generala i finał. Chociaż ciągle chcę tylko sprawdzić czy ten przedmiot daje radę.
Daje rade jest bardzo fajna np weźmy sytuacje gdzie mamy oddział z bohaterami wyrzynasz oddział i zostaje sam hero to ciskasz w niego czachę i na 4+ dostaje ranę, omija w DE pedanta i jest zajebisty na ciężką kawę z T3.
Zajebista sprawa na smoku czacha + dwa zionięcia to nawet rozkłada na łopaty oddziały w lesie , domku, samotnych mścicieli itp
Zajebista sprawa na smoku czacha + dwa zionięcia to nawet rozkłada na łopaty oddziały w lesie , domku, samotnych mścicieli itp
Jesli chodzi o BP to niestety ale nie mieścisz sie
Nie znam sie jakoś specjalnie na Hałasie, ale ja bym na twoim miejscu wsadził bym BSB slanesha na steedzie z demonswordem. Taki BSB przy odrobinie szczęścia sam kładzie Smoki w 1 turze
czyli jesteś o 2 kości w dupeWarriors of Chaos
Skull of Katam - 1 PD
Infernal Puppet - 2 DD
Nie znam sie jakoś specjalnie na Hałasie, ale ja bym na twoim miejscu wsadził bym BSB slanesha na steedzie z demonswordem. Taki BSB przy odrobinie szczęścia sam kładzie Smoki w 1 turze
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
nie wiem jak ty ale ja u shabovego widze idealnie 12 DD i 12 PDGarG pisze:Jesli chodzi o BP to niestety ale nie mieścisz sieczyli jesteś o 2 kości w dupeWarriors of Chaos
Skull of Katam - 1 PD
Infernal Puppet - 2 DD
co do Twojego pomyslu to demonsword kosztuje jakies chyba 75 pkt...
a co do death's heada to IMO na nurglicie napewno sie nie przyda, na dyskowcu mialby swoj sens ale na kolesiu ktory ma generalnie statecznie stac z tylu i naparzac 1dynka albo regenkami a nie ganiac za pojedynczymi typami to ja tego nie widze, wolalbym te 20 pkt dac na slomke na duzym magu, naprawde sie przydaje chocby przy szarzowaniu w maszynki
pzdr
A fakt pomyliłem PD z DD
Ex czempion ma akurat 75 na itemy przeciez
Ex czempion ma akurat 75 na itemy przeciez
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...