W razie czego ja ci mogę wsiąść tych warriorów.Pitagoras pisze:miałem się przypomnieć viatroof z wariorami od DE. Mógłbyś wziąść 18, bo rozpiskę zmieniłem na prośbę kumpla. Jak nie dasz rady to przynieś każdą liczbę jaką możesz ok?
Nemezis - Kop da Vinci 25 Lipca Parówka
Re: Nemezis - Kop da Vinci 25 Lipca Parówka
WZIĄĆOziu pisze:W razie czego ja ci mogę wsiąść tych warriorów.Pitagoras pisze:miałem się przypomnieć viatroof z wariorami od DE. Mógłbyś wziąść 18, bo rozpiskę zmieniłem na prośbę kumpla. Jak nie dasz rady to przynieś każdą liczbę jaką możesz ok?
- marcus_cheater
- Oszukista
Viatroofa ma nie być- przynajmniej tak mi mówił.
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Marek Golan pisze:a moze ktos moglby wsiąźć dla mnie maruderow konnych?
Potrzebuje 15 ale juz pieciu byloby git.
haha, zesraj się, a nie znajdziesz
ja potrzebuję pięciu i jest problem, a jestem organizatorem!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Ekhm mam małego zonka. Tydzień przed turniejem wykąpałem klocek warriorów DE, miałem ich zrobić do tego czasu, ale nie wyszło
Będę musiał ich sproxować, ale zrobię tak, że pierwszy szereg to będą warriorzy, ale już następne to będą inne figurki ( witchki, execki lub zombie )... mam nadzieję, że takie coś przejdzie?
Będę musiał ich sproxować, ale zrobię tak, że pierwszy szereg to będą warriorzy, ale już następne to będą inne figurki ( witchki, execki lub zombie )... mam nadzieję, że takie coś przejdzie?
Napisze też tu.
Chiałbym sę spotkać z przedstawicielami klubów "bazyliszkowych" i pogadać na temat bazy terenowo-blatowej.
Ja postaram sę być na Narbutta między 13 a 14. Będę potrzebował z 30 minut na obgadanie sprawy. Mam nadziej ze znajdziecie ten czas między bitwami. Jeśli macie namiary/kontakt z bardziej kompetentnymi osobami w Waszym klubie to dajcie im znać.
Do zboczyska miśki
Chiałbym sę spotkać z przedstawicielami klubów "bazyliszkowych" i pogadać na temat bazy terenowo-blatowej.
Ja postaram sę być na Narbutta między 13 a 14. Będę potrzebował z 30 minut na obgadanie sprawy. Mam nadziej ze znajdziecie ten czas między bitwami. Jeśli macie namiary/kontakt z bardziej kompetentnymi osobami w Waszym klubie to dajcie im znać.
Do zboczyska miśki
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
spokoDracoPL pisze:Ekhm mam małego zonka. Tydzień przed turniejem wykąpałem klocek warriorów DE, miałem ich zrobić do tego czasu, ale nie wyszło
generalnie dpiero mi skur***yny włączyli prąd ehhh
Green pogadamy jutro chwilke znajde dla ciebie
- morgan10005
- Falubaz
Marek Golan pisze:a moze ktos moglby wsiąźć dla mnie maruderow konnych?
Potrzebuje 15 ale juz pieciu byloby git.
Przyniosę 15
- morgan10005
- Falubaz
Karpiowi podziękujesz-bo to jego-ja tylko przywioze
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
e tam, a ja będę mieć nowe wypasione jednostki
"glade marauders"
"chaos warwolves"
i najlepsze, moje arcydzieło! "TrollCannon"!
"glade marauders"
"chaos warwolves"
i najlepsze, moje arcydzieło! "TrollCannon"!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole