Bohaterowie specjalni (a tak naprawdę 5 kg spamu)
Re: Bohaterowie specjalni znalezieni w necie xD
VC czy demony?
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
VC bo Demony to tylko mail order (przynajmniej u mnie w mieście). Wiem wiem. Jestem ebany PG i nie czuje klimatu z gry i wogóle mam sie iść ebać i tak dalej. Tylko mnie nie sprawi przyjemności przegrywanie z kimś kto jest gorszym taktykiem (bo ja jestem niezłym) tylko dlatego że on ma lepszą armie. Aczkolwiek ciągle mnie przy WoCh trzymają modele i klimacik którego inne armie nie mają. Narazie podpierdziele dziewczynie DE. A potem sie zobaczy
EDIT: Jednak nie zmienie. Właśnie otworzyłem boxa marauderów konnych (mój pierwszy) i stwierdziłem że za fajne te modele żeby je sprzedać
EDIT: Jednak nie zmienie. Właśnie otworzyłem boxa marauderów konnych (mój pierwszy) i stwierdziłem że za fajne te modele żeby je sprzedać
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Akurat od latarki shaggy nie schodzi Ale szczuroludzie stoją na znacznie wyższym poziomie technologicznym niż niższe rasy. Dodając do tego ich szybkość, liczebność siłę i tępo rozrodu są w stanie poradzić sobie z każdą cywilizacją naziemców.
Co do WoCh jest to bardzo dobra armia, stojąca na dość wysokim poziomie chociaż nie jest tak uniwersalna jak "wielka trójka". Niemniej dobrze prowadzona daje rade z większością armii z młotka. Nie lepiej nauczyć się nimi grać niż przerzucać się na nobrainowe armie?
Co do WoCh jest to bardzo dobra armia, stojąca na dość wysokim poziomie chociaż nie jest tak uniwersalna jak "wielka trójka". Niemniej dobrze prowadzona daje rade z większością armii z młotka. Nie lepiej nauczyć się nimi grać niż przerzucać się na nobrainowe armie?
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Hobbit a przeczytałeś co napisałem edytując posta?
Poza tym dzisiaj przetestowałem moich Rycerzy na HE (najbardziej znienawidzona rasa przezemnie w WFB, nie wiem czemu) i byłem bardzo zadowolony.
Poza tym dzisiaj przetestowałem moich Rycerzy na HE (najbardziej znienawidzona rasa przezemnie w WFB, nie wiem czemu) i byłem bardzo zadowolony.
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Ilościowo jest ich o wiele mniej niż Ogórów, patrząc zatem na możliwości jedzenia tej rasy (Rzeźnicy itp) i przewagę Ogórów w liczbie, zdecydowanie zjadają trolle na głowęRainhold pisze:Trolle są najbardziej żarłoczną rasą Starego Świata.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2009, o 11:48 przez cobra651, łącznie zmieniany 1 raz.
o w mordę dobra robimy ten sparing xD Niech każda rasa wystawi gołego bohatera i robimy kurna sparingi
dawajcie tu staty bohaterów i zobaczymy kto ma rację
dawajcie tu staty bohaterów i zobaczymy kto ma rację
Keeper of secrets...
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
A nie Bloodzio?
P.S. A jak fajnie zmienili nazwe tematu
P.S. A jak fajnie zmienili nazwe tematu
Keeper ma jedna dużą przewage. ASF i duzo inicjatywy. No i piercing ale przy sile 6 bloodek niema save'a.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Aha. A tak btw to "wielka trójka" o której mówił Hobbit to Demony, VC i DE?
To szczury wystawiają 9 chieftainów z 2-rakiem (cena porównywalna z keeperem)
Ostatnio zmieniony 25 lip 2009, o 14:05 przez Hobbit, łącznie zmieniany 1 raz.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Hmm, wydaje mi sie, że konfrontacja tych dwóch, gołych demonów byłaby w miare wyrównana. ASF, Bloodthirster niweluje WS 10, a także siedmioma atakami, tak więc akurat w tym przypadku, nie nazwałbym tego aż tak dużą przewagą.Lasti pisze:Keeper ma jedna dużą przewage. ASF i duzo inicjatywy. No i piercing ale przy sile 6 bloodek niema save'a.
No raczej Dark Knight , choć ja dodałbym do niej od siebie jeszcze HE (a w przyszłości pewnie TK po zmianach GW w 7 edycji tej armii).Dark Knight pisze:Aha. A tak btw to "wielka trójka" o której mówił Hobbit to Demony, VC i DE?
Hobbit zaiście szczurzy pomysłHobbit pisze:To szczury wystawiają 10 chieftainów z 2-rakiem
Ale przy dobrych rzutach thirster moze nie oddac, ale musialy by byc bardzo bardzo dobre. Lecz nie zmienia to faktu ze ASF jest zawsze przewagą.Hmm, wydaje mi sie, że konfrontacja tych dwóch, gołych demonów byłaby w miare wyrównana. ASF, Bloodthirster niweluje WS 10, a także siedmioma atakami, tak więc akurat w tym przypadku, nie nazwałbym tego aż tak dużą przewagą.
Rownie dobrze mozna wystawic klocek 15 Night Goblin Big Bossów za rowne 450 pkt i mam 3 szeregi i przewageTo szczury wystawiają 9 chieftainów z 2-rakiem (cena porównywalna z keeperem)
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Można pieprzyć tutaj głupoty czekając aż podkład wyschnie
o wymyśliłem nową bohaterkę do HE xD (sory za offtop offtopu xD)
m-5
ww-6
us-10
s-5
t-5
w-6
i-10
a-1
ld-10
i ma takie zasady specjalne:
łuk morai-heg: strzał 5x bez multiple siejący feara jak zionięcie smoka ( S6)
morai-heg daje prawo do k6 przerzutów na turę
każda jednostka łuczników otrzymuje +1 do trafienia
na 4+ (rzucane w każdej turze) może zamienić się na turę w gołąbka i polecieć na 30 cali o.O
m-5
ww-6
us-10
s-5
t-5
w-6
i-10
a-1
ld-10
na 4+ (rzucane w każdej turze) może zamienić się na turę w gołąbka i polecieć na 30 cali o.O
o jaki jesteś pomysłowyRychu pisze:o wymyśliłem nową bohaterkę do HE xD (sory za offtop offtopu xD)
m-5
ww-6
us-10
s-5
t-5
w-6
i-10
a-1
ld-10