Turniej w Sopocie 16-08-2009
Re: Turniej w Sopocie 16-08-2009
Dobra ja sie pisze Benek. Sojsz Krasnale + DE do wpisania Tak chciałem ci dać challenga ale nie było kiedy.N astępny turniej solo wtedy rzucimy
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
chyba was nawiedze
Juz zaczynam chlodzic napoje , wez ze soba wieksza ekpie z Bydzi, XIII-to Kohortowiczów nigdy za wiele.Gajowy pisze:chyba was nawiedze
mysle ze to malo realne, predzej przyjade z zona aby mi przynosila pecha jak zwykle i wpiszemy ja jako uczestniczke turnieju zeby mi cale 3h podrozy powrotnej nie marudzila.
ale ja przyjade na bank o ile mnie jakis elektryk nie trzepnie z 2k6 itp.
ale ja przyjade na bank o ile mnie jakis elektryk nie trzepnie z 2k6 itp.
Mam pytanko, w sumie bardziej w kwestii zasad. Jest dwóch graczy w teamie. Gracz 1 ma jednego maga lvl 1 + 1 kostkę bazową, co daje mu 2 kości dispela. Gracz 2 nie ma magów, tylko 1 kostkę bazową. Czy jako team mogą dispelować czar z 3 kostek, czy tylko 2 + 1 ? Czy kości bazowe może wykorzystywać każdy z teamu, czy każdy swoją osobno ?
Jest dość jasno napisane na sojusz...
A nie jest tak ze Team ma 2 kosci bazowo;) i wspolny dispel?
Zapisz mnie jeszcze jak jest miejsce
Sebol i Rilam
Sebol i Rilam
A rozpiski na turnieju czy wysłać gdzieś????
Nie trzeba wysylac rozpisek, wierzymy ze potraficie zlozyc uczciwie i dobrze rozpy.sztajgerland pisze:A rozpiski na turnieju czy wysłać gdzieś????
a już chciałem popisać się że umiem liczyć. (sorry)
Takie pytanko a r gun uważany jest za maszynę czy normalnie 0-3??
sorry za post pod postem ale wole żeby ktoś jeszcze dzisiaj zajrzał i odpowiedział.
sorry za post pod postem ale wole żeby ktoś jeszcze dzisiaj zajrzał i odpowiedział.