Gallery by Ryu
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Dzięki chłopaki
Co do GS'u to powiem tak, że jak ktoś ma ochotę przerabiać moje TK pod moje pomysły to owszem - GS będzie w użytku
Teraz przerabiając kinga/prince'a chciałem go użyć i skończyło się tak, że wszystkie zrobione elementy pozgniatałem w jedną wielką kulkę i zostawiłem do schnięcia... Ponoć zdrowie jest ważniejsze niż figurki a zawał w tym wieku szkodzi...
No nic... Znowu będzie Pan Kluska
Pozdro
Co do GS'u to powiem tak, że jak ktoś ma ochotę przerabiać moje TK pod moje pomysły to owszem - GS będzie w użytku
Teraz przerabiając kinga/prince'a chciałem go użyć i skończyło się tak, że wszystkie zrobione elementy pozgniatałem w jedną wielką kulkę i zostawiłem do schnięcia... Ponoć zdrowie jest ważniejsze niż figurki a zawał w tym wieku szkodzi...
No nic... Znowu będzie Pan Kluska
Pozdro
Szczerze tez sie wziolem troszeczke do roboty
Po za tym jestes mi winny <albo ja tobie> rewazn:) Zbieramy sie bardzo ochoczo, a jak tak dalej pojdzie bedzie to rewazn na w calosci pomalowane armie
Po za tym jestes mi winny <albo ja tobie> rewazn:) Zbieramy sie bardzo ochoczo, a jak tak dalej pojdzie bedzie to rewazn na w calosci pomalowane armie
Zawal szkodzi w kazdym wieku, tylko ze w twoim jest wieksze prawdopodbienstoio wystapieniaRyu pisze:Ponoć zdrowie jest ważniejsze niż figurki a zawał w tym wieku szkodzi...
Kaszkiet wyjebany w kosmos.
Katapulta super.
Król na rydwanie niestety nie przypadł mi do gustu. Kolory są imo beznadziejnie dobrane i się gryzą strasznie. Król i koła rydwanu bardzo ciemne, dechy jaskrawe a konie jeszcze z innej beczki. Wszystko to jeszcza na szarawej podstawce. Niezbyt jak na najważniejszy model w armii.
Z tak pomalowaną armią to sama przyjemność zagrać
Tak trzymaj (zwłaszcza jak z kaszkietem!!)
Pozdr!
Katapulta super.
Król na rydwanie niestety nie przypadł mi do gustu. Kolory są imo beznadziejnie dobrane i się gryzą strasznie. Król i koła rydwanu bardzo ciemne, dechy jaskrawe a konie jeszcze z innej beczki. Wszystko to jeszcza na szarawej podstawce. Niezbyt jak na najważniejszy model w armii.
Z tak pomalowaną armią to sama przyjemność zagrać
Tak trzymaj (zwłaszcza jak z kaszkietem!!)
Pozdr!
-
- Pseudoklimaciarz
zarąbiście wyszedł ci ogien(naprawde fanjnie:P) pozdro
Świetne figurki, bardzo mi się podobają. Zwłaszcza, że mam sentyment do TK, bo od nich zaczynałem przygodę z WFB.
takie tk to ja rozumiem
oby tak dalej
oby tak dalej
No i cos ode mnie.
Ze wzgledu na to, ze jakos nie mialem nigdy okazji pomalowac cos jako cukiereczka, a juz dawno sie do tego zabieralem... Okazja sie jakos tak sama znalazla i... Powstalo takie cos...
http://www.coolminiornot.com/154377
Jakby ktos mowil ze ino kosci potrafie to mowie tak: nie, nie tylko
Ze wzgledu na to, ze jakos nie mialem nigdy okazji pomalowac cos jako cukiereczka, a juz dawno sie do tego zabieralem... Okazja sie jakos tak sama znalazla i... Powstalo takie cos...
http://www.coolminiornot.com/154377
Jakby ktos mowil ze ino kosci potrafie to mowie tak: nie, nie tylko
bardzo ladny bretoniec
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Kobieta i nie lubi różowo-niebieskich wdzianek??? ;)Skavenblight pisze:Moje oczy...!
Ale tym razem założenie było takie: cukierek pełną gębą i nie ma miejsca na półśrodki... Mam nadzieję, że się udało
Za to teraz kończę kinga/prince'a latacza i tak nie będzie. Będzie tak jak zawsze... Ciemno wszędzie... Ino podstawek został więc niebawem mhhhrok
-
- Kretozord
Skądś go znam Świetna kratka i żywe kolory, szkoda że podstawka nie jest taka wesoła, jakaś soczysta trawka by się tam przydała
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Super bretoniec!!
Ale mi się kolorystyka troche nie podoba..
Ale mi się kolorystyka troche nie podoba..
Bardzo fajny
Jedynie podstawka jakas taka uboga (mozna bylo co na nia walnac ,jakas czaszke + troche trawki i byloby ok. ) .
Troche mi te metaliki sie nie podobaja ale po twoich poprzednich pracach wnioskuje ,ze to wina zdjecia
Dla mnie bardzo OK
p.s-sztandar i krata wypas
Jedynie podstawka jakas taka uboga (mozna bylo co na nia walnac ,jakas czaszke + troche trawki i byloby ok. ) .
Troche mi te metaliki sie nie podobaja ale po twoich poprzednich pracach wnioskuje ,ze to wina zdjecia
Dla mnie bardzo OK
p.s-sztandar i krata wypas