:(
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: :(
Chyba przestane się logować na forum, żeby mnie masta nie hackną
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
KLUB GIER BITEWNYCH "ROGATY SZCZUR"
On sie podpina do komputera jak do matrixa i na BP grasuje.
Vega rozgryzłem Cie, masz zmienne IP bo masz neostrade
Vega rozgryzłem Cie, masz zmienne IP bo masz neostrade
A ja powiem wam jedno:
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim
Sorry za offtop ale Lasti przez ciebie przez 5 minut nie mogłem oderwać oczu od monitora.
to nie Ty Pawian pisałeś, że zostałeś przez VMS oszukany? konto też masz nowe...na tyle nowe, że chyba nie powinieneś wiedzieć, że taki VMS istniał na tym forum...jak widać VMS ma godnych siebie wrogów. tworzenie nowych kont, prowokowanie, niski poziom wypowiedzi nie jest wyłącznie Jego domeną...
Kolega mi ostatnio opowiadal o przypadku czlowieka, ktory ma 24 osobowosci. Przypadek tak "ciekawy", ze nawet ksiazke o tym napisali.Wikipedia pisze:Schizofrenia – zaburzenie psychiczne zaliczane do grupy psychoz endogennych. Objawia się upośledzeniem postrzegania lub wyrażania rzeczywistości, najczęściej pod postacią omamów słuchowych, paranoidalnych lub dziwacznych urojeń albo zaburzeniami mowy i myślenia, co powoduje znaczącą dysfunkcję społeczną lub zawodową.
Początek choroby występuje najczęściej we wczesnej dorosłości...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Vega po prostu sie wyloguj i wszyscy beda szczesliwi
A skąd wnioskujesz, że to pedały ? Skoro wolno Ci wysunąć taki wniosek to ja stwierdzam, że jesteś różowym pawianem z rogami łosia, który sra pod siebie i mówi na to papu... Taka sama logiczność wywodu...marekk1978 pisze:zdziwił byś się ale nie jestem Vegą , a ze paru pedałów zakłada ze jestem to inna sprawa , teraz rozumiem co miał na myśli Vega ze to syf a nie forum
Jakaś stara rura wyzywała dziś kolesia od pedałów i ma sprawę więc uważaj Bo dostaniesz... pstryczna w nos!
Dobra olejcie go co będzie jakiś burak głowę zawracał.
i do tego bardziej trafnaArghal pisze:A skąd wnioskujesz, że to pedały ? Skoro wolno Ci wysunąć taki wniosek to ja stwierdzam, że jesteś różowym pawianem z rogami łosia, który sra pod siebie i mówi na to papu... Taka sama logiczność wywodu...marekk1978 pisze:zdziwił byś się ale nie jestem Vegą , a ze paru pedałów zakłada ze jestem to inna sprawa , teraz rozumiem co miał na myśli Vega ze to syf a nie forum