Destroyer vs nightshroud i smok

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
ksuM
Falubaz

Destroyer vs nightshroud i smok

Post autor: ksuM »

Hej, czy jak jestem w challengu z królem i ten odpala kosiarkę i chce "skosić" zarazem lorda i smoczura to aktywuje się nightshroud?

Awatar użytkownika
SoCiu
Wodzirej

Post autor: SoCiu »

Tak nightshroud się odpala i możesz po nim pierwszy bić(ale wątpie żeby ktoś Ci dał challenga kingiem a nie championem :twisted: )

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

daj opis nightshrouda.

Awatar użytkownika
SoCiu
Wodzirej

"Light armour .Enemy models wishing to attack the wearer lose all charging bonuses,lose ASF rule(if they have it) and have their Initiative reduced to 1"

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

no to niebylbym taki pewny, ze traci...

Awatar użytkownika
SoCiu
Wodzirej

Możesz rozwinąć swoją myśl bardziej?.To że automatycznie kierujesz ataki w nightshroud to już twoj problem nie wampira,po to TK ma swoje 4 zwykłe ataki by bić tam gdzie chce.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

ja nie kieruje atakow... to juz problem wampira, ze przez przypadek znalazl sie w styku z krolem :twisted: :wink:

ksuM
Falubaz

Post autor: ksuM »

Shino wykonujesz jeden SPECIAL ATTACK celując między innymi w lorda. Moim zdaniem to rozwiązuje kwestię.

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

ksuM pisze:Shino wykonujesz jeden SPECIAL ATTACK celując między innymi w lorda. Moim zdaniem to rozwiązuje kwestię.
ale przecież Shino nie lubi TK ;) i dlatego lubi vampirze przedmioty :D
Obrazek

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Shino pisze:ja nie kieruje atakow... to juz problem wampira, ze przez przypadek znalazl sie w styku z krolem :twisted: :wink:
To raczej Twoj problem, bo jednak atakujesz lorda. I chcesz tego. Gdybys nie chcial go atakowac, to wybralbys zwykle ataki w smoka. Mimo gorszej szansy na trafienie przynajmniej nie aktywowalbys wampirzej zbroi.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

shino widzisz jednak kosiara jest słaba albo jej nie wystawiaj albo POĆWICZ

ODPOWIEDZ